Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
Én legszívesebben Yagami Light-tal. Ellopnám a halállistáját, elrejteném h ne találja meg, és megfenyegetném h megölöm, ha nem szerez kaját!
Ezt írtam korábban. De hozzátennék még egy-két dolgot:
- Naruto-val nem szívesen lennék 1 lakatlan szigeten, mert ő túlságosan is hiperaktív, és idegesítene!
- Itachi-val sem lennék, mert a Sharinganjával megfenyegetne h ha nem szerzek kaját, megöl.
- Ichigo? Hmmm. lehet h vele ellennék.
- Meg Deidara-val is! Nem kellene azzal bajlódnunk, hogy kivágjuk a fát a tűzhöz, hanem ő fogná és felrobbantaná!
- L-el is, mert talán találna rajtunk kívül más embereket is, amilyen lángész!
- Sasuke is jó lenne, mert ő fenyegetőzés nélkül is hoz kaját!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-13 00:30:05
(#292) Nem olyan vészes Naruto, ha jobban belegondolok ő is jöhet...
Ha Kakashi is velevan az + kifejezetten jó.
Csak azabaj h semmitse csinálna az olvasáson kívül, de nembaj mer ellopnám a könyvét és jól elrejteném előle.
Aztán még jöhetne Hinata is, csak h Naruto neérezze magát olyan egyedül,
+ Orihime, arra az esetre ha valaki +sérül,
és Ichigo (azért h Orihime se unatkozzon)
+ Yamato, mint a csapat építésze(h nekelljen a szabadba aludni)
+ 1 csaj Yamato-nak h őse maradjon ki a jóból)
Így Kakashinak nincs más választása mint én...
és akkor a lakatlan szigeten alapítanánk 1 kis falut, ígymár nemis lenne lakatlan sziget...
Ha Kakashi is velevan az + kifejezetten jó.
Csak azabaj h semmitse csinálna az olvasáson kívül, de nembaj mer ellopnám a könyvét és jól elrejteném előle.
Aztán még jöhetne Hinata is, csak h Naruto neérezze magát olyan egyedül,
+ Orihime, arra az esetre ha valaki +sérül,
és Ichigo (azért h Orihime se unatkozzon)
+ Yamato, mint a csapat építésze(h nekelljen a szabadba aludni)
+ 1 csaj Yamato-nak h őse maradjon ki a jóból)
Így Kakashinak nincs más választása mint én...
és akkor a lakatlan szigeten alapítanánk 1 kis falut, ígymár nemis lenne lakatlan sziget...
Akkor most mindenki képzelje el, milyen lenne az, ha vki Narutoval szenvedne hajótörést! Jesszus!
Miért Jesszus? Csak olvass kicsit vissza! Most nem ismételném magam... Majd meglátod
beküldve: 2009-06-11 12:57:38
(#290) Hmmm.nehéz kérdés.Nekem eszembe se jutna menekülni bármelyik kedvencemmel leszek hajótörött,de ha már választanikel akk mondjuk Sorával...
meh....
beküldve: 2009-06-11 08:03:27
(#289) Akkor most mindenki képzelje el, milyen lenne az, ha vki Narutoval szenvedne hajótörést! Jesszus!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-04 19:36:22
(#288) Hát én egy repcsivel! Hajótörésnél gyorsan elrepülnék.. De mivel anime-szereplő, ezért hát Ichigo: Mert hollóvá változna és ahogy elhúzna a hátára ugranék!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-04 19:17:18
(#287) Ugyanúgy, mint Klau és Bence. Nem szeretnék hajótörést szenvedni. Ömm.... de ha muszáj lenne akkor Nel.(Bleach)
beküldve: 2009-06-04 19:13:18
(#286) Továbbá, ha már táplálkozásról is szó esett, akkor vinném Menchit (Excel Saga) is.
Aki ismeri az anime-t az értheti a poént.
Aki ismeri az anime-t az értheti a poént.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-04 15:37:59
(#285) Vampire Knight:
Ichiruval szívesen lennék hajó törött , persze csak az élővel . és ha netán megakarná magát ölni h ha bosszút nem tud érte állni legalább szeretett Shizuka - sama-jával lehessen akkor jól megmosnám a fejét !
Shiki-senpaial nem lennék , hajó törött , Rima nélkül még fogná magát és éhen halna !
Zeroval sem, mert megenne !0.0
Kanaméval se ! jááj !
szögezzük le vámpírokkal nem jó hajó töröttnek lenni !
OHHc:
a Host club bármej tagjával , és Renge-sannnal !
Kuroshitsuji:
Ciellel: amíg értünk jön Sebastian össze barárkozom v elhitetem vele h tudok valami fontosat és akk meg menekültem !
Finny.vel, Meirinnnel és Barddal úgy szintén !
Hellsing : - ( mind olyan gonoszaaaak )
Kiddy Grade :
Eclair és Lumiere!
stb. stb.
Ichiruval szívesen lennék hajó törött , persze csak az élővel . és ha netán megakarná magát ölni h ha bosszút nem tud érte állni legalább szeretett Shizuka - sama-jával lehessen akkor jól megmosnám a fejét !
Shiki-senpaial nem lennék , hajó törött , Rima nélkül még fogná magát és éhen halna !
Zeroval sem, mert megenne !0.0
Kanaméval se ! jááj !
szögezzük le vámpírokkal nem jó hajó töröttnek lenni !
OHHc:
a Host club bármej tagjával , és Renge-sannnal !
Kuroshitsuji:
Ciellel: amíg értünk jön Sebastian össze barárkozom v elhitetem vele h tudok valami fontosat és akk meg menekültem !
Finny.vel, Meirinnnel és Barddal úgy szintén !
Hellsing : - ( mind olyan gonoszaaaak )
Kiddy Grade :
Eclair és Lumiere!
stb. stb.
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-04 11:19:39
(#284) akiket a korábbi listámból kihagytam (véletlenül):
Chou'un Shiryuu (Ikkitousen)
Kūkaku Shiba (Bleach)
Yoruichi Shihōin (Bleach)
Masane Amaha (Witchblade)
Patricia "Patty" Thompson (Soul Eater)
Blair (Soul Eater)
Cibo (Blame!)
Re-l Mayer (Ergo Proxy)
azt hiszem ennyivel kész a lista. Továbbra is próbáltam maradni a mellmagasságban "tehetséges" karaktereknél, bár van néhány kevésbé tehetséges is köztük (Cibo)
Chou'un Shiryuu (Ikkitousen)
Kūkaku Shiba (Bleach)
Yoruichi Shihōin (Bleach)
Masane Amaha (Witchblade)
Patricia "Patty" Thompson (Soul Eater)
Blair (Soul Eater)
Cibo (Blame!)
Re-l Mayer (Ergo Proxy)
azt hiszem ennyivel kész a lista. Továbbra is próbáltam maradni a mellmagasságban "tehetséges" karaktereknél, bár van néhány kevésbé tehetséges is köztük (Cibo)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-03 20:43:01
(#283) De hát én vagyok L, a mesterdetektív! Rajtam nem foghat ki!
Hmm. De ravasz! De Yagami Light nálad is húzósabb lesz! No de ez nem témához hű!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-03 20:38:34
(#281) Én legszívesebben Yagami Light-tal. Ellopnám a halállistáját, elrejteném h ne találja meg, és megfenyegetném h megölöm, ha nem szerez kaját!
beküldve: 2009-06-03 20:12:30
(#280) Grimmjow a bleachből mert ha átmegy párducba jól tudna vadászni tehát lenne kaja,habár kicsit aggresszív de azt ki lehet bírni
Azok a szemek... azokat a szemeket rohadtul utálom!-Grimmjow Jeagerjaques
beküldve: 2009-06-03 20:05:46
(#279) Hmm... Szerintem ez mindenki számára elgondolkodtató téma.
Az én nagy kedvencem Edward Elric, vele sztem ellennék (bár kicsit öreg hozzám). De taníthatna kört rajzolgatni . Meg az is lehet, hogy még ilyen helyzeteben is a Bölcsek Köve után rohangálna. Szal akkor ő nem.
Narutoval is tuti ellenék, mert ő is hasonlóan lassú agyú és idióta mint én, meg hátha ráveszem egy kis Taijutsu oktatásra.
Nejit is szeretem, de ő túl komoly. Ő se...
Harmadjára Ichigot veszem, de ő is túl idős. Ő se...
A fenébe is, majd midnen anime karakter már középsulis, én meg csak 6.-os .
Szóval ilyen alapon Naruto marad.
Az én nagy kedvencem Edward Elric, vele sztem ellennék (bár kicsit öreg hozzám). De taníthatna kört rajzolgatni . Meg az is lehet, hogy még ilyen helyzeteben is a Bölcsek Köve után rohangálna. Szal akkor ő nem.
Narutoval is tuti ellenék, mert ő is hasonlóan lassú agyú és idióta mint én, meg hátha ráveszem egy kis Taijutsu oktatásra.
Nejit is szeretem, de ő túl komoly. Ő se...
Harmadjára Ichigot veszem, de ő is túl idős. Ő se...
A fenébe is, majd midnen anime karakter már középsulis, én meg csak 6.-os .
Szóval ilyen alapon Naruto marad.