Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2010-03-15 13:39:09
(#338) beküldve: 2010-02-18 21:13:17
(#337) Én Kakashi-val mert sok Jutsu-ja van amik nagyon hasznosak meg minden és ott a sharingan meg a klón Jutsu is tehát nagyon hasznos. A második lehetőség meg L mert jó gondolkodó.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
ha már egyszer ott van, akkor minek akarnák haza jutni Ö_ö xD
Shinnel (Nanából) is, vele biztos szórakoztató lenne :P
Shinnel (Nanából) is, vele biztos szórakoztató lenne :P
Nem is az, hogy ott vagy, hanem egy olyan emberrel, akit kedvelsz, aki (ha szabad ilyet mondani) nem is létezik. Én annyi időt töltenék vele, amennyit csak lehet!!! Mert ha pölö egyedül vagyok, akkor első dolgom lenne a hazajutáson agyalni!!!
Shin.... Hmm... Hozzon gitárt, oszt elmuzsikálunk együtt
beküldve: 2010-02-16 21:52:58
(#335) én mindenképpen L-el szeretnék hajótörést szenvedni, bár mondjuk ez kicsit cinkes lenne, mert ő meg biztos találna rá módot, hogyan lehet onnan visszajutni a civilizációba, és hát Merchiornak igaza van, ha már egyszer ott van, akkor minek akarnák haza jutni Ö_ö xD
tehát, hogy ha L túl okos, akkor "beérem" Shinnel (Nanából) is, vele biztos szórakoztató lenne :P
tehát, hogy ha L túl okos, akkor "beérem" Shinnel (Nanából) is, vele biztos szórakoztató lenne :P
Kikérem magamnak!Én nem akarok hazajutni!
Helyes, helyes! De tudod, van az a mondás: Akinek nem inge, ne öltözködjön!
Kid-del sem volna rossz... Megtanítana, hogyan lehet mindent szimetrikussá tenni. Ez elősegítené az osztály agyára menésemet!
szerintem ugyanarra gondoltunk de ha már hajótörés: Straw Hat Crew bárhol, bármikor! csak hívjatok! 0620...XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-15 16:53:25
(#331) Ezt én nem értem!!! Mindenki azért választ valakit, mert valami spéci cuccal hazajut... Pedig ha már ott előtted álmaid anime karaktere, miért ne akarnád kiélvezni?? Ha hazaértek, elválnak útjaitok, és nem látod többet Azért jó Shika, mert tuti haza tudna vinni valahogy, de lusta hozzá, így el shogizgatnánk, vagy bámulnánk a felhőket
Szerk.:
Szerk.:
Gilje, megelőztél! A fene beléd! De legalább hasonlóan gondolkodol!!!
beküldve: 2010-02-15 16:52:37
(#330) mindenki haza akar jutni:P miért?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-15 16:51:19
(#329) Én Kiddel, mert hazarepíthetne azzal a király repülő gördeszkájával!xD
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Itachit mindenféle képpen +Kakashit és Uraharát...
Még Itachi és Kakashi gyilkolják egymást Urahara meg én jót röhögünk rajtuk...
Még Itachi és Kakashi gyilkolják egymást Urahara meg én jót röhögünk rajtuk...
meh....
beküldve: 2010-02-15 16:17:58
(#327) Én egyértelműen Death the Kid-del szenvednék hajótöredezést, mert akkora egy barom xD
De jöhetne a Fullmetal Alchemist-ből Edward, ne legyen kisebségi érzete, kisebb vagyok nála És akit tuti elvinnék, az Sagara Sousuke, mert a végén, mikor megunom, szólok, hogy jelezzen a Myrtil-nek, hogy vigyenek el minket onnan Addig is kiüttetném valami kábító-átokkal, mert mellesleg odavinném Itachi-t is, legyen már valami sötét dolog is ott xD
De jöhetne a Fullmetal Alchemist-ből Edward, ne legyen kisebségi érzete, kisebb vagyok nála És akit tuti elvinnék, az Sagara Sousuke, mert a végén, mikor megunom, szólok, hogy jelezzen a Myrtil-nek, hogy vigyenek el minket onnan Addig is kiüttetném valami kábító-átokkal, mert mellesleg odavinném Itachi-t is, legyen már valami sötét dolog is ott xD
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
en is shikamarut vinnem..
csinalnank egyutt egy felho rajongo klubbot// xD
s nem unatkoznank
csinalnank egyutt egy felho rajongo klubbot// xD
s nem unatkoznank
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-15 08:18:36
(#325) Újra átgondoltam a dolgot: 3 ember kéne mellém, mint ahogy azt a ninja iskolában is tanítják. Az első Shikamaru. Neki muszáj ott lennie!! Mi ketten ott folyamatosan egy dolgot tennénk: semmit! Úgyis túl fárasztó, és kellemetlen a hazajutáson gondolkozni, meg dolgozni rajta . Kell még Patty, mellette ha tudsz unatkozni ( ), akkor kitüntetést érdemelsz: még Shikamarut is felülmúlod! És a harmadik (nem, nem a Harmadik ) : Soul. Csatlakozva Shikához, meg hozzám, jól végeznénk egyetlen dolgunkat. Bár lehet, hogy szerinte ez nem király, és felpattan a motorjára... Reméljük nem!!
Az első választásom Soul-ra esne, de Usagi-sannal én is elmennék, még ha nem is tudnánk egymással mit kezdeni, nekem már az is elég ha az egyik BL regényéből olvasna fel!
Soul??? Jó választás! Elfogadnám őt egy lakatlan szigeten...*belegondol* *széles vigyor* ohohoho!!!
De az egész SuJu-val ellennék ott!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)