Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2009-06-03 19:02:32
(#278) Hát kezdjük a listát
Eclair (Kiddy Grade)
Maya Natsume (Tenjou Tenge)
Kanu Uncho (Ikkitousen)
Mion Sonozaki (Higurashi) a pincérnő gúnyában
Shion Sonozaki (Higurashi) az ikrek jók!
Winry Rockbell (Fullmetal Alchemist) hogy ha már meguntuk a szigetet, összepakoljon valami királyos cuccot hogy eltéphessünk onnan
Szando (Árnybíró)
Matsumoto Rangiku (Bleach)
Fran (Final Fantasy 12) igaz nem anime karakter, de talán belefér a listába
Megumi (Burst Angel)
Sei (Burst Angel)
Midori (Mai Hime)
Yoko (Gurren Lagann)
Victoria Seras (Hellsing)
Suiseiseki (Rozen Maiden) ő az arc! Egy kis szellemi felfrissülésre is
KOS-MOS (Xenosaga 1)
(az ugye ott van hogy szinte csak mell magasságban "tehetséges" karaktereket írtam (leszámítva Winryt, Suiseisekit, de Suiseisekinek nincs szükség semmi extrára, ő így is arc!)
Eclair (Kiddy Grade)
Maya Natsume (Tenjou Tenge)
Kanu Uncho (Ikkitousen)
Mion Sonozaki (Higurashi) a pincérnő gúnyában
Shion Sonozaki (Higurashi) az ikrek jók!
Winry Rockbell (Fullmetal Alchemist) hogy ha már meguntuk a szigetet, összepakoljon valami királyos cuccot hogy eltéphessünk onnan
Szando (Árnybíró)
Matsumoto Rangiku (Bleach)
Fran (Final Fantasy 12) igaz nem anime karakter, de talán belefér a listába
Megumi (Burst Angel)
Sei (Burst Angel)
Midori (Mai Hime)
Yoko (Gurren Lagann)
Victoria Seras (Hellsing)
Suiseiseki (Rozen Maiden) ő az arc! Egy kis szellemi felfrissülésre is
KOS-MOS (Xenosaga 1)
(az ugye ott van hogy szinte csak mell magasságban "tehetséges" karaktereket írtam (leszámítva Winryt, Suiseisekit, de Suiseisekinek nincs szükség semmi extrára, ő így is arc!)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-03 17:29:48
(#277) Először Uchiha Sasukéra gondoltam mivel ő a nagy kedvencem de aztán rájöttem hogy elég csendes figura és ha hajótörést szenvednénk szerintem akkoris csak a bosszura gondolna....én meg halálra unnám magam.
Aztán L-re gondoltam de tuti hogy hamar elpatkolna édességhiány miatt.
Végülis mindenkiben találnék hibát ezért soha nem szállnék fel olyan hajóra amelyiken egy animekarakter utazik.
Aztán L-re gondoltam de tuti hogy hamar elpatkolna édességhiány miatt.
Végülis mindenkiben találnék hibát ezért soha nem szállnék fel olyan hajóra amelyiken egy animekarakter utazik.
dattebayoooo xD
beküldve: 2009-04-17 14:54:26
(#276) Én Kuraival (Angelsanctuary), vagy Yoruichivel... Ez de beteg topik..
Yaoisok is jöhetnek ide?
ha meg jó társaságra vágynék akkor minden anime minden szereplőjét... és akkor már öldösni is lehetne kit
Yaoisok is jöhetnek ide?
ha meg jó társaságra vágynék akkor minden anime minden szereplőjét... és akkor már öldösni is lehetne kit
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-17 14:55:52
beküldve: 2009-04-17 14:52:37
(#275) Én Sasuke Uchiha-val, ami furcsa, mert Chrno pedig jól megyXD
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-03-27 20:36:24
(#274) xD Oké, ez aztán a téma
Hát, mivel én nyilvánosan is ön- és közveszélyesnek vagyok nyilvánítva, így szerintem elvinném a Death Note-ból Light-ot, hogyha még az utunkba is kerülne egy lakatlan sziget, de egy szeszcsempész sem járna arra, ne kelledjen sokkáig olyan primitív körülmények között élnem. Szerintem a többi túlélő - ha lenne - miattam pusztulna ki. Eltalálnám őket egy kókusszal, vagy véletlenül vizbefolytanám őket. Erre megoldás a halállista.
Kukucskával tuti nem mennék. Hozná a barátait,és folyton nekem kellene a leveleit megírnom.
Yukival se mennék semmi esetre, csak Kanamézna nekem ott. Hé, a hajótörés nem elég, még ezt is hallgassam?
A Host Clubbal szívesen szenvedném el! Biztos öt percen belül jönne valamelyikük magán repülőgépe, vagy egy luxus hajó.
De a leginkább hajótörést vele szenvednék: Takumi. Csak még mielőtt megtörténne ez a kis baleset, véletlenül belelökném a vízbe.
Hát, mivel én nyilvánosan is ön- és közveszélyesnek vagyok nyilvánítva, így szerintem elvinném a Death Note-ból Light-ot, hogyha még az utunkba is kerülne egy lakatlan sziget, de egy szeszcsempész sem járna arra, ne kelledjen sokkáig olyan primitív körülmények között élnem. Szerintem a többi túlélő - ha lenne - miattam pusztulna ki. Eltalálnám őket egy kókusszal, vagy véletlenül vizbefolytanám őket. Erre megoldás a halállista.
Kukucskával tuti nem mennék. Hozná a barátait,és folyton nekem kellene a leveleit megírnom.
Yukival se mennék semmi esetre, csak Kanamézna nekem ott. Hé, a hajótörés nem elég, még ezt is hallgassam?
A Host Clubbal szívesen szenvedném el! Biztos öt percen belül jönne valamelyikük magán repülőgépe, vagy egy luxus hajó.
De a leginkább hajótörést vele szenvednék: Takumi. Csak még mielőtt megtörténne ez a kis baleset, véletlenül belelökném a vízbe.
beküldve: 2009-02-20 12:41:56
(#273) Szvsz nem sok értelme van ennek a topicnak, de a játék kedvéért én is beszállok. ;)
(Csak azért raktam spoiler alá, mert túl sok helyet foglal)
Komolyan elgondolkoztam a kérdésen, hogy kivel szenvednék hajótörést. Mivel toronymagasan a kedvenc karakterem Naruto, ezért elsőnek ő jutott az eszembe: de vele nem kerülnék szívesen egy szigetre, mert csak Sasuke meg Sasuke lenne a téma, etc. Ötlet kilőve :P
Aztán ott van Luffy, második kedvencem. Na, vele nem tudom, hogy meddig bírnám ki... Kilőve. :P
Zoro: nem túl bőbeszédű, és folyton csak edzene, úgyhogy... Kilőve. :P
Ranma: állandóan átváltozna lánnyá, ráadásul éjjel Akane után sírna álmában... Kilőve. :P
Watanuki: mindenféle szellemet látna, és hisztizne minden miatt, úgyhogy ő is kilőve. :P
Doumeki: még annyit sem beszélne, mint Zoro, és nekem kéne főznöm. Kilőve. :P
Lelouch: hiányolná Suzakut és Japán felszabadításáról beszélne órák hosszat, viszont nem tudnám ott hagyni a fenébe, mert ahhoz túl helyes, úgyhogy... kilőve. :P
Tsuna: mindentől megijedne, semmit nem csinálna, és halálra unná magát. Kilőve. :P
Tieria: átnézne rajtam és mindent jobban tudna nálam. Kilőve. :P
Natsume: mindenféle szellemeket látna, de hmm... Nagyon jó társaság lenne, úgyhogy igen, vele szívesen szenvednék hajótörést. :) 9/10
Guts: mindent megoldana, állati jó pasi (tud moe és GAR is lenni, ha kell...), vigyázna rám és jól ellennénk 10 /10 - úgyhogy ŐT VISZEM!
Aztán ott van Luffy, második kedvencem. Na, vele nem tudom, hogy meddig bírnám ki... Kilőve. :P
Zoro: nem túl bőbeszédű, és folyton csak edzene, úgyhogy... Kilőve. :P
Ranma: állandóan átváltozna lánnyá, ráadásul éjjel Akane után sírna álmában... Kilőve. :P
Watanuki: mindenféle szellemet látna, és hisztizne minden miatt, úgyhogy ő is kilőve. :P
Doumeki: még annyit sem beszélne, mint Zoro, és nekem kéne főznöm. Kilőve. :P
Lelouch: hiányolná Suzakut és Japán felszabadításáról beszélne órák hosszat, viszont nem tudnám ott hagyni a fenébe, mert ahhoz túl helyes, úgyhogy... kilőve. :P
Tsuna: mindentől megijedne, semmit nem csinálna, és halálra unná magát. Kilőve. :P
Tieria: átnézne rajtam és mindent jobban tudna nálam. Kilőve. :P
Natsume: mindenféle szellemeket látna, de hmm... Nagyon jó társaság lenne, úgyhogy igen, vele szívesen szenvednék hajótörést. :) 9/10
Guts: mindent megoldana, állati jó pasi (tud moe és GAR is lenni, ha kell...), vigyázna rám és jól ellennénk 10 /10 - úgyhogy ŐT VISZEM!
9/28 NEVER FORGET
Szentem Narutóékkal
elcsórnék néhány surikent, és elmennék nyulat vadászni
Az jó ötlet, én is megyek, de csak akkor ha Kakashi is köztük van
A nyulak között?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-20 02:34:18
(#271) Szentem Narutóékkal
Az jó ötlet, én is megyek, de csak akkor ha Kakashi is köztük van
beküldve: 2009-02-17 17:51:45
(#269) Szentem Narutóékkal
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mi ijesztő benne?
Elég morbid, hogy csak bizonyos szögekből látszik...olyan, mintha elfordítaná a fejét, oszt közben mégse.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-15 14:41:07
(#267)
Szerk: szalay erzsébet 2009-02-15 14:42:10
beküldve: 2009-02-15 14:00:16
(#266) Kukucskával.
Lenne kit fölnyársalni és ropogósra sütni, ha a szigeten, ahova vetődtünk kevés a kaja.
LOL! Kukucska mint vész-élelmiszer tartalék!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-15 13:08:14
(#264) Miss kazamival az Onegai teacher-ből,de csak ha élőszemélyben lenne,nem 2d-s karatkerként
Mert mind tudjuk 3d-ben több dolgot is lehet csinálni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"