Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2010-01-31 17:37:16
(#323) Az első választásom Soul-ra esne, de Usagi-sannal én is elmennék, még ha nem is tudnánk egymással mit kezdeni, nekem már az is elég ha az egyik BL regényéből olvasna fel!
....me wo mite...
beküldve: 2010-01-31 16:34:51
(#322) perverz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
...vagy olyannal, aki szórakoztat.
Ebbe inkább bele se gondolok... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-31 16:26:36
(#320) nem tesz semmit, az lenne a furcsa ha egyértelmű lenne számodra vaagy egy ilyen párossal mennék, vagy olyannal, aki szórakoztat.
egy elhagyatott szigeten, felteszem homokos tengerpart, szép környezet tipikus kéklagúna-sablon, nem is lenne másra szükségem mint jó társaságra
egy elhagyatott szigeten, felteszem homokos tengerpart, szép környezet tipikus kéklagúna-sablon, nem is lenne másra szükségem mint jó társaságra
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-31 16:27:49
Ohh.
Elnézést.
Elnézést.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kukkolnám őket
Misakival és Usagi-sannal a Junjou Romanticából...
Velük azért sok mindent nem tudnál csinálni...i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-31 16:18:48
(#316) Misakival és Usagi-sannal a Junjou Romanticából...
vagy Ryoval és Dee-vel a Fakeből...
Hallwillel és Vallal a Crimson Spellből...
vagy Ryoval és Dee-vel a Fakeből...
Hallwillel és Vallal a Crimson Spellből...
Szerk: Gilje-sama 2010-01-31 16:20:52
beküldve: 2010-01-31 15:58:25
(#315) én vagy Rangikuval a bleachbol vagyszintén bleachbol orihimével vagy narutobol szakurával vagy valami jókis hentai csajjal vagy az ismer animaxos mesékböl jó csajjal . nagy mell és kopasz punci a lények na meg a nagy libidó hahah XDXD
KOMOLY
KOMOLY
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-01-31 15:50:10
(#314) Én Kougaval vagy Sesshoumaru val, vagy mind2 vel
De Ryuuzaki is jó Imádom
De Ryuuzaki is jó Imádom
www.inyuashaa.mlap.hu, moonlightlady.mlap.hu
beküldve: 2010-01-21 17:59:33
(#313) Én sztem a Naruto-ból a Temarival mert akkor el tudnánk repcsizni azon a legyező akármin
I love MANGA
beküldve: 2010-01-21 14:26:48
(#312) Én Kakashival lennék ott eltanulnék pár technikát.
Ha késel mindig van magyarázat ezt ne feledd.
Ha Naruto-val lennék legalább nem lennék egyedül mert ott lenne a sok Kage bushi no(árnyék klón).
Amúgy átfutnátok a tengeren, mert ő JÉZUS!
Gamabuntával király lenne,mert csak fel ülnék a hátára és ő egyből haza ugrana.
Protip: Nem bírják a sósvizet.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-01-07 09:00:11
(#310) Én Souskéval, mert biztos kitalálna valamit hogy hogy jussunk haza minél hamarabb
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
A CardCaptor Sakura-t egy időben néztem (7 éve kb.) de nemtom,hogy ki az a Yamazaki-kun.Rossz a memóriám...
Ő volt a kissrác, aki folyton hazudott, Sakura meg elhitte neki, aztán rádöbbentették, hogy csak szédítették volt egy kislányis mindig vele, aki ilyenkor elkapta a fülét és maga után rángatta Ne mondd, hogy pont rá nem emlékszel??? [Link] mellesleg ez a kép van rögtön az övé alatt...[Link]
nem is értem miért...jaj láv