Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2010-01-04 14:29:07
(#308) Hogy kivel lennék?Hmmmmmm...Aszem konnal.Mert ha idegesítene csak egyszerűen rálépnék.
Ha Naruto-val lennék legalább nem lennék egyedül mert ott lenne a sok Kage bushi no(árnyék klón).
Gamabuntával király lenne,mert csak fel ülnék a hátára és ő egyből haza ugrana.
Ha Naruto-val lennék legalább nem lennék egyedül mert ott lenne a sok Kage bushi no(árnyék klón).
Gamabuntával király lenne,mert csak fel ülnék a hátára és ő egyből haza ugrana.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-01-04 12:32:59
(#307) Én Sebastian Michaelissel, a tökéletes komornyikkal. De egy Kandától vagy Tykitől is zavarba jönnék. Jobban belegondolva Tamaki is jöhetne, meg Light... mennyi a limit?
Ha barát kellene mellém, akkor meg szívesen vinném Oosaki Nana-t vagy Nurikot a Fushigi Yuugi-ból.
Ha pedig barát, akkor én Belldandy barátnője szeretnék lenni *-*
De ha pasit kell választani, akkor egyértelműen (nálam), hogy Edward Elric *O*
”私は青空をみるのが好きだ。”
A CardCaptor Sakura-t egy időben néztem (7 éve kb.) de nemtom,hogy ki az a Yamazaki-kun.Rossz a memóriám...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-03 22:50:12
(#304) Yamazaki-kun a CardCaptor Sakurából és Usopp a One Pieceből. Ők tuti elszórakoztatnának a történeteikkel, mellettük tuti nbem unatkoznék ráadásul Yamazaki shota
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-03 08:18:07
(#303) Natsume Maya (Tenjou Tenge)
Rima Tohya (Vampire Knight)
Több jó anime csaj per pillanat nem ugrik be.
Rima Tohya (Vampire Knight)
Több jó anime csaj per pillanat nem ugrik be.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-03 04:27:09
(#302) lenne ötletem, de nem szeretnék hajótörést szenvedni... mondjuk akkor, ha van térerő, és van nálam egy vízálló mobil... csak ezután jöhet szóba...
beküldve: 2010-01-02 23:37:13
(#301) hát nekem lenne 1-2 ötletem
de leginkább velük:
Toushirou Hitsugaya
Ukitake Juushirou
Hatake Kakashi
Rock Lee
de leginkább velük:
Toushirou Hitsugaya
Ukitake Juushirou
Hatake Kakashi
Rock Lee
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-02 23:11:41
(#300) A címet meglátva rögtön egy karakter jutott eszembe: Kudou Shinichi! X3 De Hattori Heijit vagy Kaitou Kidet is szívesen látnám ott... De jöhet Chrno és Miroku, meg InuYasha is. *-*
Ha barát kellene mellém, akkor meg szívesen vinném Oosaki Nana-t vagy Nurikot a Fushigi Yuugi-ból.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2010-01-02 22:54:18
(#299) Hát egyértelműen Ichimaru Ginnel vagy a One Piece Familyvel De jöhet Taurus Aldebaran is a Saint Seiyából egy Tamakit vagy Kyouyát sem küldenék haza...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-02 22:51:45
(#298) Hát micsoda téma.... xD
Nos erre valószínűéleg sok válasz lesz.
Az elsőszámú, akivetl szívesen lennék hmm.... Legnagyon "szerelmem" Edward Elric, szóval biztosan őt választanám xD
Azt hiszem jól ellenénk, elcsábítanám
De biztosan ellenék InuYashával is, vagy Miroku, vagy Koga. InuYashával sosem lenne unalmas, Mirokuval se unatkoznánk (xDDD), Koga meg, hát ő Koga...
Lightal is biztos ellenénk... egy idő után. Amilyen ő... X"D Ésésés, ott van még Chro *-* ahh menniy bishi.... de valószínűleg azzal szeretnék lenni, akit először írtam
Nos erre valószínűéleg sok válasz lesz.
Az elsőszámú, akivetl szívesen lennék hmm.... Legnagyon "szerelmem" Edward Elric, szóval biztosan őt választanám xD
Azt hiszem jól ellenénk, elcsábítanám
De biztosan ellenék InuYashával is, vagy Miroku, vagy Koga. InuYashával sosem lenne unalmas, Mirokuval se unatkoznánk (xDDD), Koga meg, hát ő Koga...
Lightal is biztos ellenénk... egy idő után. Amilyen ő... X"D Ésésés, ott van még Chro *-* ahh menniy bishi.... de valószínűleg azzal szeretnék lenni, akit először írtam
”私は青空をみるのが好きだ。”
- Naruto-val nem szívesen lennék 1 lakatlan szigeten, mert ő túlságosan is hiperaktív, és idegesítene!
- Itachi-val sem lennék, mert a Sharinganjával megfenyegetne h ha nem szerzek kaját, megöl.
- Ichigo? Hmmm. lehet h vele ellennék.
- Meg Deidara-val is! Nem kellene azzal bajlódnunk, hogy kivágjuk a fát a tűzhöz, hanem ő fogná és felrobbantaná!
- L-el is, mert talán találna rajtunk kívül más embereket is, amilyen lángész!
- Sasuke is jó lenne, mert ő fenyegetőzés nélkül is hoz kaját!
- Itachi-val sem lennék, mert a Sharinganjával megfenyegetne h ha nem szerzek kaját, megöl.
- Ichigo? Hmmm. lehet h vele ellennék.
- Meg Deidara-val is! Nem kellene azzal bajlódnunk, hogy kivágjuk a fát a tűzhöz, hanem ő fogná és felrobbantaná!
- L-el is, mert talán találna rajtunk kívül más embereket is, amilyen lángész!
- Sasuke is jó lenne, mert ő fenyegetőzés nélkül is hoz kaját!
Deidarával jó lenne. Kifejleszti a vizálló robbanóanyagos kacsát, oszt hazaúszik veletek/velünk. De ha meg nem leszek jókisfiú, akkor felrobbant
Naruto meg csinál Kage bunshin-ekből hajót, Rasengannal meg hajtja őket Hol itt a gond?
Itachi... Valszeg tényleg megölne
Sasuke csak Itachit hajszolná, az elmebeteg hülyéje, szóval őt inkább passzolom. Bár a elpárologtatja a vizet, onnan meg már könnyű hazasétálni....
Ichigo. Talán ő a legnehezebb eset. Ő is túl forrófejű, de nem tudok ellenérvet. Hazaszörfözünk a kardon
L-hez viszont abszolút nincs ötletem
beküldve: 2009-07-04 13:47:30
(#296) Hát jóó kérdés....de nagyon jóóó téma!!!:)
Hát nem tudom Edward Elriccel azért szenvednék mert ő tudna nekem transzmutálni kaját és talán valami ilyennel haza is tudna vinni, de alphonse elric meg elsüllyedne ha vele szenvednék hajótörést és azt mondaná hogy hazaviszlek!!:)
Aztán L-el biztos szenvednék, hát én közben ott halnék meg mert annyira édi és imádom, de nem csak L-el hanem Near-rel meg Mello-val is viszont talán Near az inge alá rejtett egy játék hidat és azzal talán haza tudnánk menni!!!:) Vagy lehet hogy L hozott olyan édességet amit ha vízbe dobunk felpuffad és azzal haza úsznánk csak lehet hogy útközbe megenné és akkor utána csak minket fognak majd a cápák!!!:)
Haruhi-val is szenvednék és ő csak azt mondaná ill. nyomná a fejembe hogy te egy földönkívüli vagy én meg áhhh!!!:))(és hogy én akartam hogy ez így legyen!!
Aztán még Ichigo is jöhetne mert egy idő után hirtelen eperré változna és megenném!!!:)
Aztán még a két Nanával is az egyik csak sírna én nyugtatnám a másik csak a gitárával szórakozna és énekelne nekünk hogy miért jutottunk ide(amúgy meg ő is vígasztalná!!!:(( )
Amúgy még Alucardal is csak ott mivel napos idő lesz azért sajnos ő elpárologna és én egyedül maradnék, de azt mondaná mielőtt ez megtörténne hogy csináljak neki egy árkot hogy elbujjon a nap elől és este meg megharapna és elszállnánk mint vámpírok!!!
Meg úgy mindenkit kipróbálnék de ezek most a legjobbak!!!:))
Jah meg még Shuichivel szenvednék aki csak azt hajtogatná hogy:YUKIIIIII nah akkor én már FUllon lennék és még cumizna mellettte Kumagoróval amikor alszik!!!:)) De nézzük a jó oldalát akkor megszabadult volna K-tól és Sakano-tól!!:))
Hát nem tudom Edward Elriccel azért szenvednék mert ő tudna nekem transzmutálni kaját és talán valami ilyennel haza is tudna vinni, de alphonse elric meg elsüllyedne ha vele szenvednék hajótörést és azt mondaná hogy hazaviszlek!!:)
Aztán L-el biztos szenvednék, hát én közben ott halnék meg mert annyira édi és imádom, de nem csak L-el hanem Near-rel meg Mello-val is viszont talán Near az inge alá rejtett egy játék hidat és azzal talán haza tudnánk menni!!!:) Vagy lehet hogy L hozott olyan édességet amit ha vízbe dobunk felpuffad és azzal haza úsznánk csak lehet hogy útközbe megenné és akkor utána csak minket fognak majd a cápák!!!:)
Haruhi-val is szenvednék és ő csak azt mondaná ill. nyomná a fejembe hogy te egy földönkívüli vagy én meg áhhh!!!:))(és hogy én akartam hogy ez így legyen!!
Aztán még Ichigo is jöhetne mert egy idő után hirtelen eperré változna és megenném!!!:)
Aztán még a két Nanával is az egyik csak sírna én nyugtatnám a másik csak a gitárával szórakozna és énekelne nekünk hogy miért jutottunk ide(amúgy meg ő is vígasztalná!!!:(( )
Amúgy még Alucardal is csak ott mivel napos idő lesz azért sajnos ő elpárologna és én egyedül maradnék, de azt mondaná mielőtt ez megtörténne hogy csináljak neki egy árkot hogy elbujjon a nap elől és este meg megharapna és elszállnánk mint vámpírok!!!
Meg úgy mindenkit kipróbálnék de ezek most a legjobbak!!!:))
Jah meg még Shuichivel szenvednék aki csak azt hajtogatná hogy:YUKIIIIII nah akkor én már FUllon lennék és még cumizna mellettte Kumagoróval amikor alszik!!!:)) De nézzük a jó oldalát akkor megszabadult volna K-tól és Sakano-tól!!:))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-06-30 21:31:41
(#295) én elmennék valameik digimonnal valami jó fúrófejessel ! csak azért mert az csinál egy alagutat és a többi animés "lényel" emberrel és egyéb "izével" is találkozhatok !
In the name of god
beküldve: 2009-06-30 19:40:38
(#294)