Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2009-02-15 13:05:23
(#263) Edward Elric-kel az FMA-ból
Biztos tudna néhány használható dolgot összehozni egy kis alkímiával
Biztos tudna néhány használható dolgot összehozni egy kis alkímiával
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-02-12 22:18:22
(#261) Kukucskával.
Lenne kit fölnyársalni és ropogósra sütni, ha a szigeten, ahova vetődtünk kevés a kaja.
Na, ha már itt van ez a topik:
Nem szeretnék animekarakterekkel hajótörést szenvedni, mert azok két dimenziósok és hát értitek, hogy minimum 3 dimenziós egyed lenne szükséges...
Nem szeretnék animekarakterekkel hajótörést szenvedni, mert azok két dimenziósok és hát értitek, hogy minimum 3 dimenziós egyed lenne szükséges...
Huh...micsoda vicc (egyébként ha komolyabban belegondolok, ijesztő... )
Én már sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, de még nem jutottam dűlőre. Kedvenc szereplőim vagy nem alkalmasak egy szigeten való túlélésre, vagy én kerülnék komoly veszélybe velük...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-31 21:55:37
(#258) Na, ha már itt van ez a topik:
Csakis Yagami Light....:)
És ha megöl, mert csak az útjában állsz?
Nem tudja, hipp-hopp-ra a nevét.
Én egyébként Kuchiki Byakuya-val szenvednék hajótörést, mert eszes.
,,Hitler fején ugrálok!"
Csakis Yagami Light....:)
És ha megöl, mert csak az útjában állsz?
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-31 12:56:06
(#255) beküldve: 2009-01-31 12:39:56
(#254) az fma-ból edwardal és roy mustanggal. a vampire knightból megnézném ,hogy zero mit csinálna ha hajótörést szenvedne.
beküldve: 2009-01-31 11:41:28
(#253) Én nézek a Discovery-n egy túl élő műsort kb.erről szól,hogy:Kidobják a Szaharában és meneküljön megx).
De olyan is volt,hogy a Csendes-óceánban hagyják egy szigettől
3 km-re a végét nem láttam szóval nem tom,hogy menekült meg
Memenekült? Jaj de kár...
Egy részben megette a jak szemét
Guszta
Ja meg fogja letépi a kígyó fejét mozog még egy kicsit a teste és elkezdi megenni x)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Én nézek a Discovery-n egy túl élő műsort kb.erről szól,hogy:Kidobják a Szaharában és meneküljön megx).
Guszta
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
Én nézek a Discovery-n egy túl élő műsort kb.erről szól,hogy:Kidobják a Szaharában és meneküljön megx).
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!