Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2008-11-30 10:06:02
(#233) természetesen csakis Yagami Light-al ha lenne ott valami kis undormány állat akkor meg tudná ölni nekem vagy nem..
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2008-11-30 10:02:43
(#232) Én Ed-del az FMA-ból Egyrészt mert ő a kedvencem
Másrészt mert, mivel az animéből tudjuk, neki már volt dolga lakatlan szigeten, már van benne gyakorlata
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
Szal vele jól ellenék, aztán lehet h minden túlélési dolgot nekikell csinálni (mert énmég úsznise tudok), de +hálálnám neki, a magam módján
Aú... //////
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-30 01:34:10
(#229) Én + Kakashival a Narutoból.
1. tud tüzetgyújtani gyufa nélkül
2. jár a vizen (nem kell úszni)
3. vannak nála éles fegyverek (az pl. 1 lakatlan szigeten nemárt)
4. nem okoz gondot ha jön 1 állat és ebédnek néz minket, mert Kakashinek nemokozna gondot leteríteni.
sőt... belőle lenne az ebéd.
5. Kakashi ninja, ami aztjelnti h +tanulta h ezketa helyzeteket túlélje
Szal vele jól ellenék, aztán lehet h minden túlélési dolgot nekikell csinálni (mert énmég úsznise tudok), de +hálálnám neki, a magam módján
1. tud tüzetgyújtani gyufa nélkül
2. jár a vizen (nem kell úszni)
3. vannak nála éles fegyverek (az pl. 1 lakatlan szigeten nemárt)
4. nem okoz gondot ha jön 1 állat és ebédnek néz minket, mert Kakashinek nemokozna gondot leteríteni.
sőt... belőle lenne az ebéd.
5. Kakashi ninja, ami aztjelnti h +tanulta h ezketa helyzeteket túlélje
beküldve: 2008-11-16 16:00:58
(#228) beküldve: 2008-09-13 18:40:27
(#227) Na jó, miért (szinte) mindenkinek valami perverz jut az eszébe ha meglátja ezt a topikot...?
Pl.:
Amiket átéltem az internet csodás keresőjében, sok anime mesztelen igazságot láttam.xD
Ami azt illeti én Orihimável lettem volna a Bleach-ből, h megtudjam neki tényleg akkorara dinnye röghárítója van-e mint rajzolják,vagy mint Ino-nak vagy Sakurának...xD
Pl.:
NEKEM..
Amiket átéltem az internet csodás keresőjében, sok anime mesztelen igazságot láttam.xD
Ami azt illeti én Orihimável lettem volna a Bleach-ből, h megtudjam neki tényleg akkorara dinnye röghárítója van-e mint rajzolják,vagy mint Ino-nak vagy Sakurának...xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Én egész jól meglennék, dekomolyan. Kiolvastam néhányszor a túlélés enciklopédiája c. könyvet ^^
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-05 23:57:58
(#225) Nem is tudom ahogy olvasgattam szóba jött a férfiak borostásak lesznek, képtelenek tüzet gyújtani stb....
Nos lányok nem hinném hogy a lakatlan szigeten kozmetika üzemel, miközben kedvencünk (kedvesünk) a menekülésen szenved.
Úgy gondolom hogy a valós életben nem a filmekben illetve a szuper "Survivor" című valósághoz képest ez nagyon más lenne.
Ha valaki jobban belegondol
Nos lányok nem hinném hogy a lakatlan szigeten kozmetika üzemel, miközben kedvencünk (kedvesünk) a menekülésen szenved.
Úgy gondolom hogy a valós életben nem a filmekben illetve a szuper "Survivor" című valósághoz képest ez nagyon más lenne.
Ha valaki jobban belegondol
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-31 00:20:55
(#224) A mindenit, ilyen fórumtémák is léteznek?! XD Eszem megáll, egyeseknek mennyi szabdidejük van. (bagoly mondja, tudom én, én is bekapcsolódok )
Több megoldás is lehet: Ha túl szeretnék élni, akkor mindenképpen L-lel mennék, kíváncsi lennék, ezt hogy oldja meg.
Ha a látvány lenne elsődleges, akkor Shana-t választanám
Ha csak röhögni akarok az egészen, akkor a Host Club-ból bárki jöhet, akár az egész bagázs (na az lenne rekeszizompróbáló )
Upsz, ezt mindd én mondtam... túl sok animét nézek XD
Több megoldás is lehet: Ha túl szeretnék élni, akkor mindenképpen L-lel mennék, kíváncsi lennék, ezt hogy oldja meg.
Ha a látvány lenne elsődleges, akkor Shana-t választanám
Ha csak röhögni akarok az egészen, akkor a Host Club-ból bárki jöhet, akár az egész bagázs (na az lenne rekeszizompróbáló )
Upsz, ezt mindd én mondtam... túl sok animét nézek XD
mangás próbálkozások: http://cybernet343.deviantart.com
Szerk: Kurucz Gergő 2008-08-31 00:24:00
beküldve: 2008-08-28 01:29:51
(#223) Jó a poén Daimoon
Majd elsütöm,mint alister piálós poénját(Tesómnak bejött )
Majd elsütöm,mint alister piálós poénját(Tesómnak bejött )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem vagyok fiatal^^
Miért lennék?
Miért lennék?
Talán túl sok 18+-os mangát olvasok mostanában XD
Nem úgy általánosságban vagy fiatal
bár azért öregnek se mondanálak
csak az ilyen poénokhoz..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mert azok, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasuknál lehet megfogni, egy jó araszt tévednek^^
Bocs, fiúk^^
Uh... nem vagy egy kicsit fiatal az ilyen poénokhoz?
Nem vagyok fiatal^^
Miért lennék?
Talán túl sok 18+-os mangát olvasok mostanában XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
"Ha azt hiszed, egy férfinak a hasa a legfontosabb, túlságosan magasra tetted a mércét."
Hogy mit kapnék, ha benyögném, hogy te már elég idős vagy az ilyen viccekhez... +
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-27 12:30:07
(#219) Hali!
Naná, hogy Edward Elric-kel az Acél alkímistával. Nem csak azért mert imádom, hanem mert egy kis alkímia mindig elkél ha hajótörött az ember.
Naná, hogy Edward Elric-kel az Acél alkímistával. Nem csak azért mert imádom, hanem mert egy kis alkímia mindig elkél ha hajótörött az ember.
Lady Rose