Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
OFF: TR Underworld DS-re:
*nyüszít* *nagy Lara Croft fangörl* (ez hülyén hangzott...xD)
nem hiszem h lesz.... xD mért is lenne? h könnyebb legyen az életünk? ugyan már...
emulátorral nekem nem megy, mert mindig lefagy
óhh....a hosszútávú memóriám
xD emlékszem is, amikor bementünk érte, és igen, én a Nintendogs programmal együtt vettem meg (vagyis kaptam Karácsonyra), és ezért kék színű...gamepark...megnézem
köszi
szerk: nekem is kell majd egy mem. kari bele, mert a gépem tele van animés NDS játékokkal, és nem tudok velük jáccani
Én nekem csak 1 éve van meg a Lite-om de tervezem hogy megveszem a DSi-t (ha lesz pénzem ). Azért mert állítólag olyan játékok is lesznek amit a DSi futtat de a Lite meg a régebbi DS nem. Megugye az SD kártya bővithető lehetőség meg a beépített bongésző is jó lenne.
Amúgy a számítógépen DS emulátorral lehet jáccani de az szerintem nem az igazi.
óhh....a hosszútávú memóriám
xD emlékszem is, amikor bementünk érte, és igen, én a Nintendogs programmal együtt vettem meg (vagyis kaptam Karácsonyra), és ezért kék színű...gamepark...megnézem
köszi
szerk: nekem is kell majd egy mem. kari bele, mert a gépem tele van animés NDS játékokkal, és nem tudok velük jáccani
tudom h a MM és a Saturn is szörnyen drága....de nekem onnan van mindenem (értsd: számítógép, DS, hifi, kis-hifi, nagy-hifi (LOL xD), TV...és minden egyéb....)
Hát ott van az 576 az enyim tőlük van. Karácsonykor szokott olyan akció lenni hogy DS meg valamilyen játék hozzá ajándékba. Meg a gamepark-ot tudom ajánlani. Mindkettőjüktől már rendeltem neten és minden gond nélkül zajlott de ha nem akarsz neten keresztül venni menj el valamelyik boltjukba. Ha nem pesti vagy az már nehezebb dolog. Mivel én vidéki vagyok nekem maradt a rendelés.
tudom h a MM és a Saturn is szörnyen drága....de nekem onnan van mindenem (értsd: számítógép, DS, hifi, kis-hifi, nagy-hifi (LOL xD), TV...és minden egyéb....)
Én neten rendeltem a DS Lite-omat és meg is kaptam semmi gond nélkül.Sőt asszem valami karácsonyi kedvezmény miatt olcsóbb is volt még egy évvel ezelőtt. Nekem is mindenki azt mondta hogy PSP-t vegyek mert jobb , jobban megéri de én akkor is ragaszkodtam a DS Lite-hoz és nem is bántam meg hogy végül az lett. Nemrég vettem bele egy M3 DS Real kártyát úgyhogy mostmár meg tudom szerezni a legújabb játékokat is.
lehet h túl régen néztem meg az árát....=_=
végülis kb 5 éve kaptam a DSt, azóta meg nem nagyon járom a MMban, és hasonlókban a konzolos sort...
akkor még 80volt a PSP és 40 a DS, vagy vmi hasonló...
de nekem akkor is a DS jön be jobban...nemtom megindokolni...
Hehh, PSP Slim and Lite olcsóbb 4 GB memkaristól, flesselésestől mindenestől, mint DS Lite M3 Simplystől, 1 GB memkarirtól.
Persze...akinek van DS Lite-ja, annak sztem is felesleges a DSi....csakhát nekem nincs
Elvileg a Daybreak is jó...én meg azzal nem játszhatok (csak a PCssel....), meg van PS2-re is Higurashi...
1.:
ufff...:
pont egy olyan oldalon találtam a képet, ahol le lehet tölteni....X3
2.:
a 2.nak nagyon jó a borítója...(tudom, nem az a lényeg xD)
Félreértések elkerülése végett, nem szenvedek a Sony fanboyság nevű betegségben, de ez felesleges.
A Lite úgy jó, ahogy van. Nem kell azon semmit módosítani, nagyszerű konzol, nagyszerű játékokkal.
Most picit irigykedem, hogy te játszhatsz Higurashival, én meg nem.
Na persze PSP-re is van Higurashi Daybreak, de az nekem nem jön be, sokkal jobb a DS-es nyomozós.
Legjobb animés gamék a Narutok. Conon játszottam boxon, nagyon élveztem. Nemsokára meglesz PSP-re az Ultimate Ninja Heroes 2. Igaz, hogy kiábrándultam már a mangából és az animéből, de a játék nagyon jó.
(még annyit kell várni T.T)
egy kis infó+képek:
[Link]
Már megvan h mit kérek szülinapomra...
igaz h már van egy a legrégebbi DS-ből, a húgomnak meg a DS Lite-ból x3
Konzoljátékokhoz:
Higurashi no Naku Koro ni Kizuna (Vol. 1)
Borító:
és a 2. része:
Borító:
mondjuk...a legtöbb animéből van japcsi DS játék, láttam már Death Note-ot, Jigoku Shoujo-t, Lucky Start, Nanát, Narutot.....stb.