Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

OFF: TR Underworld DS-re:

*nyüszít* *nagy Lara Croft fangörl* (ez hülyén hangzott...xD)

nem hiszem h lesz.... xD mért is lenne? h könnyebb legyen az életünk? ugyan már...
emulátorral nekem nem megy, mert mindig lefagy

óhh....a hosszútávú memóriám
xD emlékszem is, amikor bementünk érte, és igen, én a Nintendogs programmal együtt vettem meg (vagyis kaptam Karácsonyra), és ezért kék színű...
gamepark...megnézem

köszi

szerk: nekem is kell majd egy mem. kari bele, mert a gépem tele van animés NDS játékokkal, és nem tudok velük jáccani
Én nekem csak 1 éve van meg a Lite-om de tervezem hogy megveszem a DSi-t (ha lesz pénzem

Amúgy a számítógépen DS emulátorral lehet jáccani de az szerintem nem az igazi.

óhh....a hosszútávú memóriám
xD emlékszem is, amikor bementünk érte, és igen, én a Nintendogs programmal együtt vettem meg (vagyis kaptam Karácsonyra), és ezért kék színű...
gamepark...megnézem

köszi

szerk: nekem is kell majd egy mem. kari bele, mert a gépem tele van animés NDS játékokkal, és nem tudok velük jáccani
tudom h a MM és a Saturn is szörnyen drága....de nekem onnan van mindenem (értsd: számítógép, DS, hifi, kis-hifi, nagy-hifi (LOL xD), TV...és minden egyéb....)

Hát ott van az 576 az enyim tőlük van. Karácsonykor szokott olyan akció lenni hogy DS meg valamilyen játék hozzá ajándékba.

tudom h a MM és a Saturn is szörnyen drága....de nekem onnan van mindenem (értsd: számítógép, DS, hifi, kis-hifi, nagy-hifi (LOL xD), TV...és minden egyéb....)

Én neten rendeltem a DS Lite-omat és meg is kaptam semmi gond nélkül.Sőt asszem valami karácsonyi kedvezmény miatt olcsóbb is volt még egy évvel ezelőtt.

lehet h túl régen néztem meg az árát....=_=
végülis kb 5 éve kaptam a DSt, azóta meg nem nagyon járom a MMban, és hasonlókban a konzolos sort...
akkor még 80volt a PSP és 40 a DS, vagy vmi hasonló...
de nekem akkor is a DS jön be jobban...nemtom megindokolni...

Hehh, PSP Slim and Lite olcsóbb 4 GB memkaristól, flesselésestől mindenestől, mint DS Lite M3 Simplystől, 1 GB memkarirtól.

Persze...akinek van DS Lite-ja, annak sztem is felesleges a DSi....csakhát nekem nincs

Elvileg a Daybreak is jó...én meg azzal nem játszhatok (csak a PCssel....), meg van PS2-re is Higurashi...
1.:

ufff...:
pont egy olyan oldalon találtam a képet, ahol le lehet tölteni....X3
2.:

a 2.nak nagyon jó a borítója...(tudom, nem az a lényeg xD)
Félreértések elkerülése végett, nem szenvedek a Sony fanboyság nevű betegségben, de ez felesleges.
A Lite úgy jó, ahogy van. Nem kell azon semmit módosítani, nagyszerű konzol, nagyszerű játékokkal.
Most picit irigykedem, hogy te játszhatsz Higurashival, én meg nem.

Na persze PSP-re is van Higurashi Daybreak, de az nekem nem jön be, sokkal jobb a DS-es nyomozós.

Legjobb animés gamék a Narutok. Conon játszottam boxon, nagyon élveztem. Nemsokára meglesz PSP-re az Ultimate Ninja Heroes 2. Igaz, hogy kiábrándultam már a mangából és az animéből, de a játék nagyon jó.

(még annyit kell várni T.T)
egy kis infó+képek:
[Link]
Már megvan h mit kérek szülinapomra...
igaz h már van egy a legrégebbi DS-ből, a húgomnak meg a DS Lite-ból x3
Konzoljátékokhoz:
Higurashi no Naku Koro ni Kizuna (Vol. 1)
Borító:

és a 2. része:
Borító:

mondjuk...a legtöbb animéből van japcsi DS játék, láttam már Death Note-ot, Jigoku Shoujo-t, Lucky Start, Nanát, Narutot.....stb.