Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Hordozható konzolok
35k-ért tavaly nyáron jött csak ki, mikor lement a Lite ára a Chello akció miatt. Akkor én 20ért vettem új gépet + M3 Simplyt még 12kért.
De most megnézném hol veszel DS-t karival 35k-ért.
De most megnézném hol veszel DS-t karival 35k-ért.
beküldve: 2008-10-13 18:22:32
(#34) Hamarosan jön az Nintendo handheld konzol, a Nintendo DSi, ezért én már csak gyűjtőknek javaslom a DS lite vásárlását.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Kösz :)
A Rubik-kocka Hordzhatü konzolnak minősül?
Egyszer kidolgoztam magamban a hordozható konzolok definícióját, mely a következőképp szól: Hordozható konzoloknak nevezzük azokat a játékgépeket, melyek saját kijelzővel rendelkeznek.
És mi minősül játékgépnek?
Asztali konzolnak az minősül, melynek nincs saját kijelzője, megjelenítéshez televízió szükséges.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-13 17:32:12
(#32) Nekem mindkettő van, egy PSP, meg egy DS. De DS nincs benne annyiban (55K), az én DS lite-om összesen 35 ezer forintba került, mindennel együtt. Általában inkább a DS-sel játszom, mert a PSP-hez nincsenek játékaim. T_T De most tervezek venni egy LocoRoco-t. xD
beküldve: 2008-10-13 16:42:52
(#31) Én sosem voltam konzolos, nem is nagyon volt konzolom soha
De amúgy tudom, hogy néha jó is az.
(vagy a kínai piacos TETRIS 9999 in 1 az annak számít? )
De amúgy tudom, hogy néha jó is az.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-13 16:43:30
beküldve: 2008-10-13 15:45:44
(#30) Most én is azt tervezem, hogy veszek majd egy psp-t, csak még a pénzt kéne majd hozzá elő kaparászni
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Tudom, 4 gigásat fogok venni, csak azért írtam 1et, hogy összehasonlítsam a DS árával.
1 gigás kártyával nem érsz semmit. Én már csak tudom mert nekem volt 1, 2 és most van egy 4 gigás ami szintén tele van pedig tudnék még rá rakni. Ha már így bele akarsz fektetni inkább egyből 4 gigásat vegyél. Már olcsón adják és megéri. Legalábbis ha halgatsz rám. : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Igen, többek között ezért is döntöttem a PSP mellett. DS Lite gép+M3 Simply"+1 GB kari=kb. 55-60k
PSP+1GB kari= kb. 40k
Nekem eddig 7500 forintom van, de év végéig befigyel még egy szülinap meg egy karácsony is.
PSP+1GB kari= kb. 40k
Nekem eddig 7500 forintom van, de év végéig befigyel még egy szülinap meg egy karácsony is.
PSP szerencsére mamár nem nagy összeg. Annó én a duplájáért vettem az elsőt... A mostani Slimet meg 40-ből meg lehet úszni egy jobb memcardal. Amúgy én is gyüjtök : D Csak éppenséggel nem konzolra hanem fényképezőgépre. 160 objektívvel és van rá eddig 6 ezrem... XDDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-10-12 10:46:43
(#25) Én most elgondolkodtam egy DS vagy OSO vételén. Végülis egyértelműen a PSP mellett döntöttem.
Már csak pénzt kell rá gyűjtenem.
Már csak pénzt kell rá gyűjtenem.
Egyszer kidolgoztam magamban a hordozható konzolok definícióját, mely a következőképp szól: Hordozható konzoloknak nevezzük azokat a játékgépeket, melyek saját kijelzővel rendelkeznek.
És mi minősül játékgépnek?
beküldve: 2008-08-17 20:45:13
(#22) A hordozható telekomunikációs eszköz mejjel képes vagyok alapszínvolnalú kedvfokozókat futtatni és a levegőbe juttati az étert megzavaró zajt vagy normál ember módján mondva mobil hordozható konzolnka minősül??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-17 18:47:29
(#21)