Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Hordozható konzolok
beküldve: 2008-01-12 11:27:13
(#5) Nekem psp-m és ps2-m van. Mind a 2 re nagyon jó anime játékok vannak. psp n most DBZ zek(de van hozzá Naruto Bleach ) ps2 meg Fullmetal Alchemistel játszok( ahoz is van Naruto DBZ FMA).Habár a ps2 nem igazán hordozható...
Szerk: Caramon 2008-01-12 11:28:09
beküldve: 2008-01-12 08:05:05
(#4) Egyiket sem próbáltam még ki, de ha konzol, akkor nálam a nyerő a PlayStation. Most PS2-vel játszok, de nagyon szeretnék már egy PS3-at.
beküldve: 2008-01-12 07:29:58
(#3) beküldve: 2008-01-11 21:09:10
(#2) Asszem ez a topikom is halálra elsz ítélve
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 20:58:03
(#1) Most eszembe jutott hogy kéne ide egy ilyen topik, mivel a japán játékok, főleg mangák alapján készültek, ilyen konzolokra (azon belül is inkább NIntendo) ra szoktak megjelenni.
Írjatok
Írjatok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.