Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Hordozható konzolok
beküldve: 2008-04-15 19:29:05
(#20) beküldve: 2008-04-15 07:30:01
(#19) Aszem amig a conon a jegyért állok sorba a DSem jó szolgálatot fog tenni.
Mikor meg kiderül hogy minden jegy elfogyott a DS repül a betonra? xD Amúgy sima psp-ről most váltottam át slimre. Faintos kis szerkezet :] Legjobb rajta a Monster Hunter xD
Ha elfogy a jegy, nem csak a DS fog repülni
Someday the Dream will End
Aszem amig a conon a jegyért állok sorba a DSem jó szolgálatot fog tenni.
Nekem is. Mármint a te DSed
Nézheted
Mikor meg kiderül hogy minden jegy elfogyott a DS repül a betonra? xD Amúgy sima psp-ről most váltottam át slimre. Faintos kis szerkezet :] Legjobb rajta a Monster Hunter xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem is. Mármint a te DSed
beküldve: 2008-04-14 21:41:39
(#14) Aszem amig a conon a jegyért állok sorba a DSem jó szolgálatot fog tenni.
Szerintem is hibás elnevezés. Kézikonzolnak hívjuk az ilyeneket, vagy handheld konzolnak.
Amúgy nincs ilyen masinám, de egyszer akarok majd egy flash-elt psp-t.
De a hab a tortán az, hogy a topik nem is a hordozható konzolokról szólna, hanem a HORDOZHTÓ konzolokról!
beküldve: 2008-04-14 21:38:40
(#12) Szerintem is hibás elnevezés. Kézikonzolnak hívjuk az ilyeneket, vagy handheld konzolnak.
Lehet hogy a Wii nek szar a grafikája (mostmég) de annak a legnagyobb a játékélménye. Sokkal izgalmassab a dolgokat csinálni mint ülni a fotelben és a gombokat nyomni.
Ja, a Nintendo inkább kitör a sablonokból, minthogy növelje a konzolja teljesítményét. Ellenben a Sonyval.
beküldve: 2008-04-14 20:52:11
(#10) Lehet hogy a Wii nek szar a grafikája (mostmég) de annak a legnagyobb a játékélménye. Sokkal izgalmassab a dolgokat csinálni mint ülni a fotelben és a gombokat nyomni.
Hű de pörög ez a topik...
Én a Nintendo DS-re esküszöm. Játszani kiválóan lehet rajta, hatalmas a szoftverválaszték és jó tapizni a képernyőt.
A "hordozható konzolok" meg érdekes cím, mert az xboxomat és a ps2-met is hordoztam már magammal. Na jó, azokkal nem lehet játszani a vonaton...
Én a Nintendo DS-re esküszöm. Játszani kiválóan lehet rajta, hatalmas a szoftverválaszték és jó tapizni a képernyőt.
A "hordozható konzolok" meg érdekes cím, mert az xboxomat és a ps2-met is hordoztam már magammal. Na jó, azokkal nem lehet játszani a vonaton...
Ja, hordozhatóak közül ds lite a legjobb. Játékélményben. Kár, hogy ellopták a dsemet 1-2 héttel a naruto és a mortal kombat megjelenése előtt xD
beküldve: 2008-04-09 00:25:53
(#8) Hű de pörög ez a topik...
beküldve: 2008-01-12 12:12:42
(#7) Én a wii-től készülök ki... Azt mondták, egy forradalmi újítás lesz (lehet, hogy az???), erre meg olyan a grafikája, mint a nyolcvanas években...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-12 11:34:04
(#6) Én speckó ps2-tőn nyomom 1000-rel!XD
Ja, és szerény véleményem szerint MÉG nem éri meg ps3-mat venni mert nincs annyi játék MÉG hozzá és talán pár év múlva picit olcsóbb lesz!
Akkor valszeg én se fogok úgy elmenni melette hogy egy véletlen kis lökéssel a kosaramba ne landoljon!
Bár inkább gépen játszok, jobban rá áll az ujjam!
Ps2-zni apukám szokott! Nagyon profi!
Ja, és szerény véleményem szerint MÉG nem éri meg ps3-mat venni mert nincs annyi játék MÉG hozzá és talán pár év múlva picit olcsóbb lesz!
Akkor valszeg én se fogok úgy elmenni melette hogy egy véletlen kis lökéssel a kosaramba ne landoljon!
Bár inkább gépen játszok, jobban rá áll az ujjam!
Ps2-zni apukám szokott! Nagyon profi!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-12 11:36:44