Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tűzharcos (és más seinen mangák)
beküldve: 2009-06-24 11:51:52
(#52) Tegnap végre elolvastam, az általam hőn áhított Tűzharcost, és...Különös képpen nem voltam tőle elájulva .
A rajzolása szép, a történetek maguk érdkesek, de valahogy a cselekmény az (számomra) nagyon lapos volt. Még szerencse, hogy csak kölcsönben volt nálam, mert utólag bántam volna, hogy pénzt adtam ki érte .
Persze, ez saját vélemény. Nem akarok másokat lebeszélni róla, mert másnak lehet hogy tetszeni fog, velem ellentétben.
A rajzolása szép, a történetek maguk érdkesek, de valahogy a cselekmény az (számomra) nagyon lapos volt. Még szerencse, hogy csak kölcsönben volt nálam, mert utólag bántam volna, hogy pénzt adtam ki érte .
Persze, ez saját vélemény. Nem akarok másokat lebeszélni róla, mert másnak lehet hogy tetszeni fog, velem ellentétben.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2008-07-18 15:18:47
(#51) Holnap, a győri conon a Tűzharcos a Pesti Köny standján lesz kapható, kivételesen 1500 forintért.
(Viszünk le pár nyugati képregényt is, új Batman, Fabulák, stb, ill. persze Lucky Luke.)
(Viszünk le pár nyugati képregényt is, új Batman, Fabulák, stb, ill. persze Lucky Luke.)
Bocs, de szeretek nevetni. :)
Én is.
Ha megmondod, akkor biztosan majd együtt röhögünk...
Gondolom, ugyanonnan, ahonnan a magazinok is beszerezték. (merhogy beszerezték). A szerzőtől. Az biztosan megcsinálta.
Úristen, most látom csak ezt az oltári nagy (bocs, de) örköséget. Sírva fetrengek a röhögéstől!
Ne bántsd, már lefutott meccs.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gondolom, ugyanonnan, ahonnan a magazinok is beszerezték. (merhogy beszerezték). A szerzőtől. Az biztosan megcsinálta.
Úristen, most látom csak ezt az oltári nagy (bocs, de) örköséget. Sírva fetrengek a röhögéstől!
Nem kicsit vagy az, hanem nagyon és szerintem én erre nem adtam okot,
Igaz, bittos szar napom volt és rajtad csattant... megkövetem magam és sorry.
Az Internet a barátod szokták vala emlegetni, ott lehet színesebb a világ.
Alister: A legközelebbi fórumtalin már nem hiányozhatsz, vállalva a gyepa lehetőségét, ki kell magad vakarnod a híresztelések szőtte hálóból!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Azt hiszem ezek után, tényleg beszerzem a máshol szkennelve emlegetett verziót. Kösz az ötletet!
Tyááá! Nem egészen ez volt a célom...
A végén még elterjed, hogy nem csak vérmagyar, de warezfan is vagyok... aztán majd Necrokid mellett engem is meg akartok majd verni a következő fórumtalálkozón....
De akkor a DV-nek honnan tikomból kellett volna beszereznie a színes oldalakat?
Az a baj, hogy a szerzői és kiadói jog nem így működik.
Azt, hogy pontosan hogyan, kihagynám, mert nekünk egy félévig tanították...
Szóval
a, olvasd fekete-fehéren
b, rendeld meg a magazin számait, amiben eredetileg megjelent
c, írj a szerzőnek, hátha...
Azt hiszem ezek után, tényleg beszerzem a máshol szkennelve emlegetett verziót. Kösz az ötletet!
Igen majd megveszik az esetleges extra megjelenés közlési jogát is, hogy ezentúl 3000 ropi legyen egy kötet!
Meg csak úgy felhívják Kentaró bácsit, hogy lécci lécci e-mailezd már át a színezett anyagaidat, mert méhány fan hiányolja a Buci Maciban már megszokott színes oldalait!
Pár millióan már rajonganak a Berserkért fekete fehérben, ahogy van, próbáj örülni te is!
Meg csak úgy felhívják Kentaró bácsit, hogy lécci lécci e-mailezd már át a színezett anyagaidat, mert méhány fan hiányolja a Buci Maciban már megszokott színes oldalait!
Pár millióan már rajonganak a Berserkért fekete fehérben, ahogy van, próbáj örülni te is!
Sorry, ha kicsit res vagyok, de nem értem ezeket a fennakadásokat
Nem kicsit vagy az, hanem nagyon és szerintem én erre nem adtam okot, de ahogyan elnéztem a DV fórumot ott is felvetette már valaki. (Az már akkor kettő )
Ennek is örülök, persze. Nem ez volt a kérdés. Az meg, hogy mennyi ropi lenne, azt nem tudom, ezt a kiadó dönti el. (Az Árnybíró nem annyi, színes oldallal, nagyjából ua. oldalszámban. Bocs.)
Kentaro bácsinak szerintem megvannak a dolgok, lehet, hogy ez nem egyszerű, de a kérdés arra vonatkozott, hogy hnnan lehet megszerezni. Onnan.
Buci Maci rulez.
beküldve: 2008-05-31 20:58:49
(#41) Ma sikeresen megvettem a Tűzharcost, mindjárt neki is kezdek.
Egyenlőre csak azt látom, hogy -mint már sokan mondtátok- tényleg eléggé részletesek a rajzok. De szerintem azért az Élni is részletes
Majd ha kiolvastam, írok véleményt.
Egyenlőre csak azt látom, hogy -mint már sokan mondtátok- tényleg eléggé részletesek a rajzok. De szerintem azért az Élni is részletes
Majd ha kiolvastam, írok véleményt.
Szerk: .., 2008-05-31 20:59:09
Az a baj, hogy a szerzői és kiadói jog nem így működik.
Azt, hogy pontosan hogyan, kihagynám, mert nekünk egy félévig tanították...
Szóval
a, olvasd fekete-fehéren
b, rendeld meg a magazin számait, amiben eredetileg megjelent
c, írj a szerzőnek, hátha...
Igen majd megveszik az esetleges extra megjelenés közlési jogát is, hogy ezentúl 3000 ropi legyen egy kötet!
Sorry, ha kicsit res vagyok, de nem értem ezeket a fennakadásokat
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.