Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tűzharcos (és más seinen mangák)
Seinenek vagy elképesztő színvonalas, mélyen gyökerező történetek, vagy lolis cuccok. Utóbbiak is tudnak egész színvonalasak lenni, de nem gyakori.
Ó igen... tipikusan a "nem kizárt, de valószínűtlen" esete
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-05 00:43:55
Köszönöm ^.^
Én sem erre gondoltam. Seinenek vagy elképesztő színvonalas, mélyen gyökerező történetek, vagy lolis cuccok. Utóbbiak is tudnak egész színvonalasak lenni, de nem gyakori.
A felnőtt ff-ak, nem azt jelenti persze, h erotikus kiadvány.
Én sem erre gondoltam. Seinenek vagy elképesztő színvonalas, mélyen gyökerező történetek, vagy lolis cuccok. Utóbbiak is tudnak egész színvonalasak lenni, de nem gyakori.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csak egy kérdésem lenne: ezt melyik kiadónál lehet megtalálni? Utánanéztem, de valahogy nincs meg @_@
Mellesleg a seinen nem csak annyi, hogy felnőtteknek, inkább felnőtt férfiaknak. ;]
Mellesleg a seinen nem csak annyi, hogy felnőtteknek, inkább felnőtt férfiaknak. ;]
A Képes kiadó adta ki és nagyon szépen, tényleg. Keveset írtak róla, talán mert itthon kevesebben értékelik, vagy méginkább ismerik ezt a típust. Sztem az Árnybíró mellett ez a legszinvonalasabb manga itthon - eddig.
A felnőtt ff-ak, nem azt jelenti persze, h erotikus kiadvány. Komolyabb tartalmat és nagyon igényes, néha kifejezetten művészien aprólékos rajzokat mutat. Egyszer biztosan nem elég végigolvasni.
Ezt sem.
Rövid ismertető:
A kötet szerzoje Takizava Szeihó, címe Tűzharcos és A sötétség mélyén. A három történetet tartalmazó japán kiadvány nagy sikert aratott Amerikában, a Dark Horse Comics kiadásában és Olaszországban is. Az első sztori egy UFO-jelenség felbukkanásáról szól a II. világháborúban, míg a második Joseph Conrad világhírű regényének az átirata, ugyancsak világháborús környezetben. (E regényből készült Coppola klasszikussá vált filmje, az Apokalipszis most.) Végül a Tankok című néhány oldalas képregény egy sajátos időutazásra kalauzolja el az olvasót.
beküldve: 2008-02-01 21:30:17
(#4) Én nem ismerem ezt a mangát, de a januári Mondo-ban jókat írtak róla. A giveaway-ben is megjelöltem. Remélem megnyerem. Jó lehet.
Csak egy kérdésem lenne: ezt melyik kiadónál lehet megtalálni? Utánanéztem, de valahogy nincs meg @_@
Képes Kiadó
[Link]
beküldve: 2008-02-01 12:56:05
(#2) Csak egy kérdésem lenne: ezt melyik kiadónál lehet megtalálni? Utánanéztem, de valahogy nincs meg @_@
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-01 12:05:58
(#1) Ez utóbbi idők legjobb magyarul megjelent mangájának tartom az Árnybíró mellett. A sztori, a zseinális rajzok, a hangulat, minden nagyon együtt van. Ajánlott. Valahogy azonban kevésbé kapott hangot ez a manga és a seinen (felnőtteknek szóló) manga itthon. Nem tudom miért....
Véleményetek van?