Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tűzharcos (és más seinen mangák)
De akkor a DV-nek honnan tikomból kellett volna beszereznie a színes oldalakat?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja, kafa, de ettől még nem leszek vidám, amikor néhány rosszabb minőségű oldalt nézegetek benne, ami biztoishogytuti színesre csinálták eredetileg (utolsó sztori kezdőképei, vagy az elsőé). Be kellett volna szerezni kedves DV!
Izé, nem bántásból, de az a rész megvolt, hogy "a legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak"?
Meg. Nem tudom, hogy ez akkor most "a legjobb eset" volt-e vagy sem? Nekünk biztosan nem az. Más is és én is láttam színes verziókat. na, azok qrva jók voltak.
Ja, kafa, de ettől még nem leszek vidám, amikor néhány rosszabb minőségű oldalt nézegetek benne, ami biztoishogytuti színesre csinálták eredetileg (utolsó sztori kezdőképei, vagy az elsőé). Be kellett volna szerezni kedves DV!
Izé, nem bántásból, de az a rész megvolt, hogy "a legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak"?
Víz Média? Az meg mi? [/QUOTE]
Hogy mi az a Viz Media!!!??
Csupán az egyik legnagyobb és (szerintem legjobb) manga és anime kiadó.[/QUOTE]
Jajaja. Én csak a Jumpot ismertem, de az nekem nem pálya.
Köszke.
Nekem csalódás volt, h meg lettek spórolva a színes kezdő oldalak belőle.
A kiadó (DV) fórumán erre a következőt írta Rorimack:
"FB-nek igaza is van, meg nem is: ezek az oldalak színesben jelentek meg - amikor először közölték őket a magazinban.
A gyűjteményes kötetben viszont - ahogy az akkori mangák mindegyikénél és a mai mangák többségénél - ezek az oldalak fekete-fehérben kerültek bele. (Ez a fekete-fehérítés is "standard" a japán mangákban.)
A legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak, ők is csak azt tudják felajánlani a külföldi kiadónak (itt pl. a DVnek), amit a japán nyelvű kötetben lát az ember.
A frissebb mangákban (pl. Árnybíró) már a kötet is tartalmaz színes oldalakat, ill. ezekkel rendelkezik a kiadó is. (De pl. mindennek ellenére a Nana is fekete-fehérítve jött ki - mármint a japán (plusz német, angol) változat).
Ennél "igényesebben" csak akkor tudja kihozni a DV a Berserket, ha mondjuk Japánban elkezdik kiadni a felújított, "perfect" változatot.
(És ha azt eladják külföldre - lásd Kensin, Élni stb.)"
Nekem csalódás volt, h meg lettek spórolva a színes kezdő oldalak belőle.
A kiadó (DV) fórumán erre a következőt írta Rorimack:
"FB-nek igaza is van, meg nem is: ezek az oldalak színesben jelentek meg - amikor először közölték őket a magazinban.
A gyűjteményes kötetben viszont - ahogy az akkori mangák mindegyikénél és a mai mangák többségénél - ezek az oldalak fekete-fehérben kerültek bele. (Ez a fekete-fehérítés is "standard" a japán mangákban.)
A legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak, ők is csak azt tudják felajánlani a külföldi kiadónak (itt pl. a DVnek), amit a japán nyelvű kötetben lát az ember.
A frissebb mangákban (pl. Árnybíró) már a kötet is tartalmaz színes oldalakat, ill. ezekkel rendelkezik a kiadó is. (De pl. mindennek ellenére a Nana is fekete-fehérítve jött ki - mármint a japán (plusz német, angol) változat).
Ennél "igényesebben" csak akkor tudja kihozni a DV a Berserket, ha mondjuk Japánban elkezdik kiadni a felújított, "perfect" változatot.
(És ha azt eladják külföldre - lásd Kensin, Élni stb.)"
Egy kötet, 2+1 történet. Védőborító nincs, amúgy kábé olyan magas, mint a Naruto, de kicsit szélesebb.
Köszi. Akkor kábé olyan lehet, mint egy Viz Mediás manga.
A sci-fis a legjobb sztoriban, de mindegyiknek nagyon jó a rajz technikája. Többet is kiadhatnának ettől a csókától.
Aproppó seinen mangák! Kinek, hogyan tetszett a Berserk kiadás? Nekem csalódás volt, h meg lettek spórolva a színes kezdő oldalak belőle. Kiváncsi vagyok júniusban azért, h _tényleg_ meg fog-e jelenni a következő fejezet...
Víz Média? Az meg mi?
Hogy mi az a Viz Media!!!??
Csupán az egyik legnagyobb és (szerintem legjobb) manga és anime kiadó.
Egy kötet, 2+1 történet. Védőborító nincs, amúgy kábé olyan magas, mint a Naruto, de kicsit szélesebb.
A sci-fis a legjobb sztoriban, de mindegyiknek nagyon jó a rajz technikája. Többet is kiadhatnának ettől a csókától.
Aproppó seinen mangák! Kinek, hogyan tetszett a Berserk kiadás? Nekem csalódás volt, h meg lettek spórolva a színes kezdő oldalak belőle. Kiváncsi vagyok júniusban azért, h _tényleg_ meg fog-e jelenni a következő fejezet...
Víz Média? Az meg mi?
Élnit nemrég olvastam, nagyon tetszett. Nagyon jól kidolgozott és a téma is jó. Szeretem a seineneket *.*
Tűzharcosról csak most olvastam igazán, de már eldöntöttem, hogy ez lesz a következő vételem. Főleg Az UFO-s sztori érdekel.
Két kérdés:
Milyen méretű a manga? (hányszor hány cm)
Van rajta védőborító?
Tűzharcosról csak most olvastam igazán, de már eldöntöttem, hogy ez lesz a következő vételem. Főleg Az UFO-s sztori érdekel.
Két kérdés:
Van rajta védőborító?
beküldve: 2008-05-19 21:51:41
(#27) Élnit nemrég olvastam, nagyon tetszett. Nagyon jól kidolgozott és a téma is jó. Szeretem a seineneket *.*
Két kérdés:
Van rajta védőborító?
Két kérdés:
Van rajta védőborító?
beküldve: 2008-05-03 20:25:53
(#26) beküldve: 2008-05-03 20:04:40
(#25) Erről a Dangu-ról kaphatnék felvilágosítást?
Bocs, már láttam, hogy a Delta Vision topicjába már írtad. Kár, hogy semmit nem értettem belőle. El sem olvastam, mert minek?
Bocs, már láttam, hogy a Delta Vision topicjába már írtad. Kár, hogy semmit nem értettem belőle. El sem olvastam, mert minek?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-03 20:12:59
Egyelőre csak a Tűzharcos és az Élni.
Meg az Árnybíró! És hamarosan jön a Dangu is a Delta Vision-től.
A 2. történetet is elolvastam. Ez a legjobb, a 3 közül.
Volt benne egy átírás, amint ledöbbentem: Morze. Azért hagyatták volna Morse-nak.
Volt benne egy átírás, amint ledöbbentem: Morze. Azért hagyatták volna Morse-nak.
Hozzátenném, hogy ebben a történetben érzékeltem leginkább a részletességet a acélhíd és a templom miatt.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-03 07:31:33