Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tűzharcos (és más seinen mangák)
beküldve: 2008-05-02 20:39:09
(#22) beküldve: 2008-05-02 20:37:47
(#21) A 2. történetet is elolvastam. Ez a legjobb, a 3 közül.
Volt benne egy átírás, amint ledübbentem: Morze. Azért hagyatták volna Morse-nak.
Volt benne egy átírás, amint ledübbentem: Morze. Azért hagyatták volna Morse-nak.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 20:40:52
beküldve: 2008-05-02 09:37:33
(#20) Már az első történetet is elolvatsam. A 2. van még hátra.
Amikor kijön az ember fején hátul a fél agya, és a padlón toccsan egyet, az nagyon jó jelenet.
beküldve: 2008-04-30 19:45:38
(#19) Con-on beszereztem ezt a mangát is. Egyelőre az első történet felénél járok, és az utolsó töténetet olvastam el. A rajzolása nagyszerű, a története (amennyit az elsőből megtudtam) összetett, igaz, hogy rövid.
Kérdés csak egy; van-e még ilyen magyarul?
Egyelőre csak a Tűzharcos és az Élni.
Sehtettem...
Digitálisan, magyarul, fan-verzióban?
Jelentem: megvettem, kiolvastam, tetszett
bár az UFO-s sztori annyira nem
Érdekes, hogy az UFOs sztorik nekem sem tetszenek annyira, de EZ a sztori igen, mert annyira lecsupaszított és szárazan "tényszerű" vagy mi. Más cucc. Van egy nagyon sajátos íze, mintha megtörtént volna. Fene tudja.
A legabsztraktabb pedig a Tankok. Az csak harmadikra kattant le, h miről is szól. 10 oldal, azt mégis...
beküldve: 2008-02-07 17:13:08
(#16) Jelentem: megvettem, kiolvastam, tetszett
bár az UFO-s sztori annyira nem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyelőre csak a Tűzharcos és az Élni.
beküldve: 2008-02-06 18:24:49
(#14) Alázatosan köszönöm szépen!
Kiművelődtem. Na, ezek egyike sincsen seinen-ben. Ellenben van nagyon jó sztori, kimunkált rajzok. Elgondolkodtató erkölcsi mondanivaló, avgy absztrakció.
Kiművelődtem. Na, ezek egyike sincsen seinen-ben. Ellenben van nagyon jó sztori, kimunkált rajzok. Elgondolkodtató erkölcsi mondanivaló, avgy absztrakció.
Az ecchinek nem túlzottan, de a loliták már annál inkább. Csak magukat a lolikat írtam még le.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Loli {-lolita-}: = iskoláslány
Matrózblúzban, rövid szoknyával, hosszú zoknival vagy combközépig érő harisnyával. Nagy szemek, haj egy vagy két copfban, aranyos arc, stb.
Ecchi: a hentai (perverz) szó H betűjének japános kiejtése. Mindenféle perv.-nek kedves szituáció ecchi, pölö elővillanó alsóneműk, kukkolás, véletlen "balesetek" (mondjuk a férfi főszereplő elesik, és véletlen egy kislány mellén landol -- arccal.)
E két fogalomnak a seinenhez nincs sok köze tudomásom szerint. Az ecchi inkább humoros kategória.
Matrózblúzban, rövid szoknyával, hosszú zoknival vagy combközépig érő harisnyával. Nagy szemek, haj egy vagy két copfban, aranyos arc, stb.
Ecchi: a hentai (perverz) szó H betűjének japános kiejtése. Mindenféle perv.-nek kedves szituáció ecchi, pölö elővillanó alsóneműk, kukkolás, véletlen "balesetek" (mondjuk a férfi főszereplő elesik, és véletlen egy kislány mellén landol -- arccal.)
E két fogalomnak a seinenhez nincs sok köze tudomásom szerint. Az ecchi inkább humoros kategória.
Tök jó. Értem. Na, azt nem annyira.
Most már csak azt mondd meg, mi az, az ecchi.
Amiben kislányok rohangálnak, szép színes hajakkal, és akkora szemekkel, amik a fél fejüket elfoglalják, ők állnak általában a közzépontban, ecchi helyzet nem kizárt.
Amiben kislányok rohangálnak, szép színes hajakkal, és akkora szemekkel, amik a fél fejüket elfoglalják, ők állnak általában a közzépontban, ecchi helyzet nem kizárt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!