Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-07-06 20:00:39
(#983) Komolyzene rulz. Főleg ha egy csávó játszik ilyen poharakon. Toccata and fugue in D minor-Bach-BWV 565
Symphony No.5-L.V.Beethoven
Hungarian dance No. 5-Brahms
The moonlight sonata by Ludwig van Beethoven
Enyhén off úgyérzem. De kell ez is.
Symphony No.5-L.V.Beethoven
Hungarian dance No. 5-Brahms
The moonlight sonata by Ludwig van Beethoven
Enyhén off úgyérzem. De kell ez is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-06 20:01:33
beküldve: 2010-07-04 21:15:12
(#982) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-07-04 19:10:50
(#981) 1-2 hónapja jelent meg azthiszem a Bullet For My Valentine 'Fever' című albuma. Szintén sikerült összehozniuk egy nagyszerű albumot. Nagyon menő lett, bár ez már közelsem Metalcore, inkább kezdenek egyfajta 'trash-crossover' vagy simán csak 'trash metal' irányba elmenni. De nem is baj ez.
Kedvenc számom az albumról: [Link]
Kedvenc számom az albumról: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nightwish előzenekara időnként, legalábbis ha jól tudom legutóbbi turnén velük mentek. Debreceni koncerten aranyosan szétesett a dobszerkójuk, ezért beugráltak a Pain-es fiúk picit oldani a feszültséget és fedezni őket...:'DDD
Neheheheeemmondoood?*röhög*
Azt hallottam, hogy voltak a Nightwish előzenekara, nah de ez mekkora fail? Szétesik a dob? Miii?! LOL.
Remélem ha eljutok a koncertezésig, velem/a bandával ilyesmi nem fog történni...O___x
Oh értem, azok a single-k pont nincsenek meg. Hjajj már, mostmár tényleg be kéne fejeznem a diszkográfiájukat. Olyan szép lenne a teljes dg, minden single-vel - mert kb már csak azok hiányoznak.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-07-04 19:07:50
A napokban megismerkedtem az Indica nevű együttessel. Nem rosssz~
Nightwish előzenekara időnként, legalábbis ha jól tudom legutóbbi turnén velük mentek. Debreceni koncerten aranyosan szétesett a dobszerkójuk, ezért beugráltak a Pain-es fiúk picit oldani a feszültséget és fedezni őket...:'DDD
Hanon: Pfff... Szégyen gyalázat, de nem ugrott be, melyik ez a Nightwish szám... De miután meghallgattam, még az sem, hogy melyik albumon szerepelt. *leköpi magát* Fúj.
De Ők még mindig nagyon jók. Persze a with Tarja időszakra értendő ez.*nosztalgia*
De Ők még mindig nagyon jók. Persze a with Tarja időszakra értendő ez.*nosztalgia*
Semmi gond, csak single CD-n van! x) Wish I Haden meg Kuolemán.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ritkán hallgatom, de valóban van egy-két jó számuk.
Az első amit hallottam, a Gasoline volt. Tetszett, és még most is szívesen meghallgatom.
In Passing
Islands Of Light
Straight And Arrow
És egy újonnan megismert Forever Slave dal: Gasoline
Dz: Szentséges Istennőm az Egekben, Te tényleg önszántadból Failotront hallgattál?O___O Megleptél...
Hanon: Pfff... Szégyen gyalázat, de nem ugrott be, melyik ez a Nightwish szám... De miután meghallgattam, még az sem, hogy melyik albumon szerepelt. *leköpi magát* Fúj.
Az első amit hallottam, a Gasoline volt. Tetszett, és még most is szívesen meghallgatom.
In Passing
Islands Of Light
Straight And Arrow
Az énekes leányzónak nem elég, hogy jó hangja van, de még vöröspajtás is.^^
És egy újonnan megismert Forever Slave dal: Gasoline
Dz: Szentséges Istennőm az Egekben, Te tényleg önszántadból Failotront hallgattál?O___O Megleptél...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-07-04 17:08:05
beküldve: 2010-07-04 16:38:17
(#977) Kurva Vasárnap. Olyan, mintha holnap suli lenne, de nincs. Akkor is szörnyű érzés és éjjel alig aludtam. BlablaOFFblablabla.
Az ímént alattam talált linkekről eszembe jutott a PatT. 99%-ban ki nem állhatom ezt a pi_sáskodást, meg a scene pofájukat, de ez a zenekar tudja, mire van szükségem egy ilyen szééééép, napsütééééses déééééééééélutánon.
My Leftovers
Red light District
King of the World (F/SN? Hogy kerül ez ide?)
Fuck like a Star
I'm your favourite drug
I feel perfect
+1, nem PatT
Az ímént alattam talált linkekről eszembe jutott a PatT. 99%-ban ki nem állhatom ezt a pi_sáskodást, meg a scene pofájukat, de ez a zenekar tudja, mire van szükségem egy ilyen szééééép, napsütééééses déééééééééélutánon.
My Leftovers
Red light District
King of the World (F/SN? Hogy kerül ez ide?)
Fuck like a Star
I'm your favourite drug
I feel perfect
+1, nem PatT
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-04 16:38:35
Where Were You Last Night (igen, ezt dolgozta fel a Nightwish)
És én mindig azt hiszem, hogy ismerem az összes nightwish számot, de mindig felvilágosulok, hogy nem is.
Autumn néni is nagyon szereti eztet
Ez az Emilie olyan szép x3 Bár ezt a feldolgozását pont nem annyira szeretem, de ez privát nyomor.
Egy kis on: Ezen sírok :'DDD
beküldve: 2010-06-28 12:49:12
(#975) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Búcsúztassuk az a-ha-t
tékonmí
tékonmí
Eztet szeressük ám.
Am július 14.-én koncertezik a-ha itten Budapesten,a Papp László sportarénában.Aha.Mondom én.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-06-27 04:18:50
(#973) És most nézzük a japánok hogy élték meg a 80-as éveket, van japánzenés topic, de ha már egyszer itt kezdtem el.
[Link]
Mikor Tak-samának hülye haja volt és még azt hitte, muszáj gitározás közben ide-oda tekergetni a csípőjét. Inaba meg... ehh, Inaba. XD
[Link]
Ez meg már éppen nem 80's de Inaba... te meg micsinálsz ott az út közepén?! XDD
[Link]
Mikor Tak-samának hülye haja volt és még azt hitte, muszáj gitározás közben ide-oda tekergetni a csípőjét. Inaba meg... ehh, Inaba. XD
[Link]
Ez meg már éppen nem 80's de Inaba... te meg micsinálsz ott az út közepén?! XDD
beküldve: 2010-06-27 04:01:26
(#972) beküldve: 2010-06-27 03:54:19
(#971) Ma 80-as éveket tartunk mert szomorú vagyok, hogy nekem ez egyértelműen kimaradt az életemből.
Your Love
Self Control
She's On Fire
Video killed the radio star és ez mennnnyire irritál
Nincs pofám... DE VAN
ezt meg aztán végképp nem mert túl...klasszikus?
namostaztánmár elég a mainstreamből, najó, utolsó. Pedig mégcsak nem is 80-as évek. Mindegy.
Keep me hanging on
Búcsúztassuk az a-ha-t
tékonmí
end áll bí hánting háááj end lóu
Stay on these roads
Summer Moved On mert ez jól esik júniusban. ugye.
Lifelines mert ez jól esik életed bármely szakaszában. ugye.
Minor Earth, Major Sky
Najólvan.
Your Love
Self Control
She's On Fire
Video killed the radio star és ez mennnnyire irritál
Nincs pofám... DE VAN
ezt meg aztán végképp nem mert túl...klasszikus?
namostaztánmár elég a mainstreamből, najó, utolsó. Pedig mégcsak nem is 80-as évek. Mindegy.
Keep me hanging on
Búcsúztassuk az a-ha-t
tékonmí
end áll bí hánting háááj end lóu
Stay on these roads
Summer Moved On mert ez jól esik júniusban. ugye.
Lifelines mert ez jól esik életed bármely szakaszában. ugye.
Minor Earth, Major Sky
Najólvan.
Szerk: Hanon 2010-06-27 03:59:15
Diszkográfia beszerzésétől meg már csak egy hajszál tart vissza, nevezetesen a "numetal" szócska az adatlapjukon. A numetal az ellenségünk.
A NüMetál egy istenkirály műfaj, Hanon lányom.
Ízlések és ficamok.