Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Akela,na őket még nem hallgattam,pedig tudok a létezésükről.Azonnal pótolom is a hiányosságokat.
Nálunk anno az egyik srác felénekelte karácsonyra az Akela-pogány vagyok c. nótáját anyukájának. Nagy siker volt.
ez most legjobb amúgy
[Link]
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-05-12 17:23:25
(#937) Akela,na őket még nem hallgattam,pedig tudok a létezésükről.Azonnal pótolom is a hiányosságokat.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Sok sikert. Engem már teljesen megnyert, minden elérhető számukat nagy örömmel hallgatom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerelem van kialakulóban Kamelot és köztem. K*rva jó!
És az említett Suilen: most ismerkedünk. Yuuzurukai van terítéken. Elég elvont, tetszik.
És az említett Suilen: most ismerkedünk. Yuuzurukai van terítéken. Elég elvont, tetszik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:43:42
PRIMUS SUCKS! De szeressük is Claypool bát...
A Moby Dick szintén nagy jó, itthon az egyik legjobbak talán. Az Akela magasságaiba mondjuk még ők se érnek fel. Az Akela utolérhetetlenül epic.
Amúgy meg itt most éppen a Your Pussy's Glued to a Building on Fire szól. Frusciante elborult, heroinfüggő korszakából származó dalocskái elég sokkolóak. Nem csoda, hogy amint kigyógyult, visszahívatta őket a bótok polcairól.
A Moby Dick szintén nagy jó, itthon az egyik legjobbak talán. Az Akela magasságaiba mondjuk még ők se érnek fel. Az Akela utolérhetetlenül epic.
Amúgy meg itt most éppen a Your Pussy's Glued to a Building on Fire szól. Frusciante elborult, heroinfüggő korszakából származó dalocskái elég sokkolóak. Nem csoda, hogy amint kigyógyult, visszahívatta őket a bótok polcairól.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
meg egy gyűjteményt Suilen albumokból. Suilenék, Ők követték el a két legfrissebb Hellsing Ultimate endinget.
"Követték el", nagyon jó megfogalmazás. Egyszerűen borzasztó. Ráadásul a VII-ben még egy insert song is az övék. Annyira értenek a hangulat kinyírásához, hogy az valami lenyűgöző.
Na, back to Kamelot.
Ez egy jó szám. [Link]
És végre eljutottam arra a szintre, hogy gond nélkül végig tudom hallgatni a Memento Morit. Ebben nagy segítség volt a live verzió, valahogy ezt könnyebb átvészelni. És már élvezem is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-02 12:55:09
(#931) Valameikőtöknél találtam egy névtelen linket a Kamelot zenekar számával most azt hallgatom.))
de nagyon tetszik... pedig a stílust nem feltátlenül kedvelem:)
de nagyon tetszik... pedig a stílust nem feltátlenül kedvelem:)
"Dattebayo"
Régen a Se nap, se hold albumukat sokáig hallgattam, télleg jók. Csak azóta túl sokat mutálódott a zenei ízlésem, túl sokféle irányokba, hogy értékelni tudjam.
Primust szoktam hallgatni, ha Háté fiam olykor belinkel egy-egy számot emesenre és akkor fél órákra elvagyok magamban.
Meg most Pénteken egy orosz torrent oldalon végre találtam mégegy Dragibus albumot, a kétezerhármas Lollipopot, meg egy gyűjteményt Suilen albumokból. Suilenék, Ők követték el a két legfrissebb Hellsing Ultimate endinget.
Primust szoktam hallgatni, ha Háté fiam olykor belinkel egy-egy számot emesenre és akkor fél órákra elvagyok magamban.
Meg most Pénteken egy orosz torrent oldalon végre találtam mégegy Dragibus albumot, a kétezerhármas Lollipopot, meg egy gyűjteményt Suilen albumokból. Suilenék, Ők követték el a két legfrissebb Hellsing Ultimate endinget.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-05-02 12:56:20
beküldve: 2010-05-02 12:16:20
(#929) Szeressem a Moby Dicket. Keresztes vitéz RULEZ!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-02 12:09:12
(#928) Nem tudom ki mennyire ismeri a magyar Moby Dick trash metal bandát,de annyi biztos,tudnak,nem is kicsit.
Egy kis ízelítő:
Moby Dick-Ugass kutya
Moby Dick-Gazember
Egy kis ízelítő:
Moby Dick-Ugass kutya
Moby Dick-Gazember
Szerk: Souichiro 2010-05-02 12:11:26
Osakai Jazz Punk, azaz Midori:
[Link]
[Link]
Ez de jóóó, ÁÁÁ!!!*____* Teljesen rákattantam! Nyááá...
Brittany Flickinger - Chicago
Gyjáj, milyen jó hangja van már ennek a csajnak?*irígy**de nagyon!*
beküldve: 2010-05-01 16:42:39
(#926) Nekem egy kicsit elvont a zenei ízlésem, de oda se neki!
Senkinek sem árt egy kis újdonságba belekóstolni!
Kedvenceimből egy kis ízelítő:
[Link]
A gyengébb idegzetűeknek pedig Asobi Seksu :
[Link]
Jó étvágyat!
Senkinek sem árt egy kis újdonságba belekóstolni!
Kedvenceimből egy kis ízelítő:
[Link]
A gyengébb idegzetűeknek pedig Asobi Seksu :
[Link]
Jó étvágyat!
http://fan-chan.blogspot.com/
beküldve: 2010-04-30 23:58:55
(#925) nálam most az openingek endingek soundtrackok kíséretek meg az ilyen izédolgok jönnek be xD lesz ez még így se...
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-04-30 22:37:13
(#924) Ma autópályán hazafele jövet a rádióban hát mi jó ment?
Hát persze,hogy egy kis Nirvana.Meg is hatódtam egy picit.
Hát persze,hogy egy kis Nirvana.Meg is hatódtam egy picit.