Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Pont.
Megjelent Slash apánk szólóalbuma amúgy itt-ott... És gyönyörűséges. A legnagyobb élmény rajta az instrumentális Watch This. De az egész album egész hallgatható, még a Förgivel készült iszonyat is.
Megjelent Slash apánk szólóalbuma amúgy itt-ott... És gyönyörűséges. A legnagyobb élmény rajta az instrumentális Watch This. De az egész album egész hallgatható, még a Förgivel készült iszonyat is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-03 11:54:14
(#892) Nekem még mindig a "Flow Sign" a legjobb
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Perödájsz sziti,sztem a November Rain,a Sweet Child és a Civil War után még ez egy frankó szám tőlük ^^
Nem mintha a többi nem lenne jó...de ez a 4 a legjobb.
Nem mintha a többi nem lenne jó...de ez a 4 a legjobb.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-27 09:53:49
(#890) [Link]
Aki szereti a Guns'n'Roses-t ^^
Aki szereti a Guns'n'Roses-t ^^
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-03-27 09:54:09
Ez de aranyos. Trujillo is üt élőben. Itt is tornázik bőgőzés közben. Vagy csak random guggolgat, nem tudom.
Lassan-lassan jönnek ki amúgy a nóták Slash szólóalbumáról. Elméletileg ma kellett volna megjelennie Japánban, de úgy néz ki, hogy csak jövő héten fog. Az egyik legjobban várós nóta mondjuk már kinn van, a Crucify the Dead. Ozzyval. Nagyon szekszi.
Lassan-lassan jönnek ki amúgy a nóták Slash szólóalbumáról. Elméletileg ma kellett volna megjelennie Japánban, de úgy néz ki, hogy csak jövő héten fog. Az egyik legjobban várós nóta mondjuk már kinn van, a Crucify the Dead. Ozzyval. Nagyon szekszi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Yoroi, hát ez érdekes.
Nekem most új kedvencem:[Link]
Fincsi instrumentál metalcore, de nem utasítandó vissza eme műfajt kevésbé kedvelők számára sem
Nekem most új kedvencem:[Link]
Fincsi instrumentál metalcore, de nem utasítandó vissza eme műfajt kevésbé kedvelők számára sem
Szerk: Merchior 2010-03-23 19:38:39
beküldve: 2010-03-23 19:07:02
(#887) beküldve: 2010-03-23 19:04:18
(#886) Nekem a Flow Sign tetszik a legjobban az eddigiek közül.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-23 19:02:37
(#885) A Liquid Tension Experiment valami csodálatos. Bár hárman Dream Theaterben is játszanak, mit vártam.
Háté-chan: Ez valami mesés. Én az Alice in Chainsre meg a Nirvanara kattantam rá megint. Közben az egészség kedvéért néha Megatdeth vagy valami.
Háté-chan: Ez valami mesés. Én az Alice in Chainsre meg a Nirvanara kattantam rá megint. Közben az egészség kedvéért néha Megatdeth vagy valami.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-23 19:05:11
beküldve: 2010-03-16 22:26:34
(#884) Ez a Stone Sour mindig ekkora zenekar volt, vagy csak az én ízlésem kezd elfajulni? Mondjuk inkább az utóbbi... Fél-egy éve még nem hiszem, hogy post-grungeot hallgattam volna csak úgy.
beküldve: 2010-03-13 20:44:21
(#883) Kipróbáltam magamat YT Poop készítésben
szar lett de gyorsan rájöttem, hogy kell audio-t szerkeszteni Sony Vegasban
szar lett de gyorsan rájöttem, hogy kell audio-t szerkeszteni Sony Vegasban
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
A srácok értik a dolgukat.
Azóta is ez a csengőhangom,nem lehet megunni ^^
Azóta is ez a csengőhangom,nem lehet megunni ^^
Ilyen zenészekkel más nem is nagyon lehetne...
beküldve: 2010-03-13 19:17:02
(#880) Velvet Revolver - come on,come in.
Egyszerűen nagyszerű!
Egyszerűen nagyszerű!
Szerk: Souichiro 2010-03-13 19:17:49
Örülök, hogy tetszik.
Azt, hogy miért remix az nekem is rejtély...
Azt, hogy miért remix az nekem is rejtély...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."