Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
[Link]
Elsősorban azért mert Marta Jandova a kedvenc együttesem énekesnője (Die Happy).
szvsz jó nő. (L)
Dz-manó: szeressük a pank zenéket Rózsaszín pitbull-valaki beszorult a Zetorba ezt meg hallgassátok meg.A legjobb.
[Link] Szerintem tök aranyos a klipp :Đ
[Link]
Ez viszont marha jóóó
[Link]
A Guns működik a mai napig, de már csak Axl Rose maradt az eredeti gárdából. Slash, Duff (a bőgős) és Matt Sorum (ő váltotta a Gunsban dobokon Adlert, amikor amaz használhatatlan lett a drogoktól) a Velvet Revolverben játszanak (aminek jelenleg nincs énekese), bár nem hivatalos tag, de a VR-nek segít pl. zenét szerezni Izzy is (ritmusgitározott a Gunsban). Adler az utóbbi években összeszedte magát, de nincs zenekara, ha jól tudom.
Axlt kivéve mindenki fog játszani az eredeti felállásból Slash szólólemezén.
Slash egy Isten! Én is olyan akarok lenni,mint ő.
Te is egy szőrcsimbők istenke akarsz lenni?
Slash egy Isten! Én is olyan akarok lenni,mint ő.
Am a Guns'n'Roses-al mi lett? Te úgyis jártas vagy a témában.
A November Rain szólója ugyanazon a listán, amit necrokid emlegetett, a 6. helyet kapta, szóval egyértelmű, hogy jó az.
Mondjuk az ilyen listák sokszor elég érdekesek.
Mindenesetre Szless apó a legjobb, még ha nem is az, akkor is.
Slash apó a November Rainben is jól küldi 4:13-tól.
Mint a Háté által favolt Slash, akinek a Sweet Child O' Mineban elkövetett szólója a 15. legjobb szóló a világon.
Régebben nekem is Slash volt a nagy kedvencem a gitárosok közül. Most már úgy vagyok vele hogy nem érdekel hogy ki csinálja a zenét a lényeg hogy tetsszen.
[Link]
Mint a Háté által favolt Slash, akinek a Sweet Child O' Mineban elkövetett szólója a 15. legjobb szóló a világon.