Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-02-21 14:45:31
(#848) Én nem vagyok kétségbeesve, Serj önálló számait is nagyon szeressem. A "Sky Is Over" például az egyik kedvencem
[Link]
[Link]
Szerk: miyu 2010-02-21 14:46:00
beküldve: 2010-02-21 13:58:50
(#847) Azért a System reunionben annyira ne reménykedjen senki... Folyamatosan vannak ilyen pletykák, Serj nemrég (~1 hónapja) azt nyilatkozta, hogy bár kapnak felkéréseket folyamatosan, még semmit nem döntöttek el. Ha van/lesz hivatalos bejelentés, akkor örö és bódottá lesz.
A Civil Warról meg mindig eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha valami férfiasabb hangú énekese lenne a Gunsnak... Semmi bajom Axlel, de ebben a számban és November Rainben kifejezetten irritált a hangja mindig...
A Civil Warról meg mindig eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha valami férfiasabb hangú énekese lenne a Gunsnak... Semmi bajom Axlel, de ebben a számban és November Rainben kifejezetten irritált a hangja mindig...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Ez egy elég szomorú szám,hát még amit a kommentekben írnak hozzá lejjeb,mármint youtubeon.
Am én erre a számra már nem is emlékszem.
Am én erre a számra már nem is emlékszem.
Na az jó hír.
És ha már System of a down,akkor Chop Suey a másik nagy kedvencem tőlük,mert csak.
És ha már System of a down,akkor Chop Suey a másik nagy kedvencem tőlük,mert csak.
beküldve: 2010-02-20 15:10:17
(#840) Nos, nemtudom ki mit tud róla, de ha valaknek több infója van a dologgal kapcoslatban, kérem írja le.
Felröppentek olyan hírek, hogy újra összeáll a System of a Down idén. Nemtudom ebből mi igaz, de remélem hogy valóban.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-19 22:09:25
(#839) Avenged Sevenfold - Bat Country
Egy kedves ismerősöm már hetek óta cseszeget velük. Soha nem érdekelt a banda különösebben, hallottam tőlük egy-két számot, de odafigyelni elfelejtettem valsz. Az agyonhypeolt bandákban nem nagyon bízom meg.
Ez volt az első nóta, amit úgy hallgattam végig, hogy figyeltem is rá... Meglepődtem rajta. Van benne egy nagyon okos szóló, aranyos szövege van, meg minden. Meg az énekes srác is tiszta szexi.
Talán az első olyan, hogy nem csalódtam olyan bandában, akiket a rossz hírük előzött meg (a legutóbbi albumukat ahol csak láttam, lehúzták, meg együtt zenéltek a Gúdsárlottal). Rendelek is valami gyönyörűséges fancuccot, amint lesz pénzem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-19 22:11:58
beküldve: 2010-02-17 21:29:54
(#838) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-17 21:26:56
beküldve: 2010-02-17 20:36:28
(#836) beküldve: 2010-02-17 20:32:21
(#835) “I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Elsősorban azért mert Marta Jandova a kedvenc együttesem énekesnője (Die Happy).
szvsz jó nő. (L)
A Die Happy-t nem ismerem, majd keresek tőlük néhány számot. :)
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will