Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Na most fogom a hasam a röhögéstől. XD Ezt jól megkaptam.... XD
Amúgy én ezzel a számmal szerettem meg az elektronikus zenét:
[Link]
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-02-15 16:44:53
Szerintem szórakoztató hogy másokat csupán csak egy linkkel ki lehet annyira akasztani
Gonosz egy teremtés vagy, hallode! De ez tényleg vicces!!
Nekem nem sikerül mindent meghallgatni. (nem is akarok, van amitől a falra mászok) De még a metálon belül is akad, amit kerülök. Pl.:[Link]beküldve: 2010-02-15 16:41:25
(#816) Én mindent meghallgatok ami blues és jazz alapú zene, egyedül a rappet és az elektronikus zenéket nemszeretem.
vadooc, küldeném neked eme nagyszerű számot George Strait művészúr előadásában
[Link]
vadooc, küldeném neked eme nagyszerű számot George Strait művészúr előadásában
[Link]
Különben a Killswitch Engage menő csapat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-15 16:43:13
beküldve: 2010-02-15 16:41:06
(#815) Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Nekem ez is tetszik. Régebben amikor még kicsi voltam akkor csináltam olyanokat hogy ami nem kőkemény az már sz.r és nem is zene. Azóta szerencsére komolyodtam és szinte már mindent meghallgatok. Persze még mindig vannak olyanok amiket nem pl country.
[Link]
De amúgy imádom sokkolni a népeket. Olyan jókat röhögök azon hogy mennyire ki tudnak akadni 1-1 számon. XD Szerintem szórakoztató hogy másokat csupán csak egy linkkel ki lehet annyira akasztani hogy muszáj hozzászólnia. Tudom, rossz szokás, de ez van... :)
Blowjob For a Cowboy~
Csodálatos.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát ezzz... EZ MI AZ ANYÁM KÍNJA??? Szavakat is találok... Ettől majdnem hátrabuktam székestől, úgy, hogy fal van mögöttem. Ez kegyetlen sz*r.
De ezzel nyugtatom magam: [Link]
beküldve: 2010-02-15 16:30:43
(#811) Uramisten...ezek a zenék hmm...érdekesek...Soha sem szerettema gépi zenéket... felénk legalábbis az ilyent nevezik normális zenének:
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
2 mp. /míg elolvastam a címet, meg míg értelmeztem./
Szerencsére addig még nem töltött be semmit.
XD Látom forrong benned az előítélet. Mondjuk én magát a zenét/számot szeretem.
És csak a te kedvedért:
[Link]
Szerk: vadooc 2010-02-15 16:26:05
2 mp. /míg elolvastam a címet, meg míg értelmeztem./
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-15 16:21:56
Punish Yourself... Milyen találó név.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-15 16:17:22
(#807) Na akkor hogy kiűzzelek titeket ebből a topicból:
[Link]
Jópár éves ez a szám, de az egyik nagy kedvencem.
[Link]
Jópár éves ez a szám, de az egyik nagy kedvencem.
úgy lőttem ki 18 sec után, hogy még a hang se volt bekapcsolva. Ha meg akartok ölni, hát közel volt.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ez azért csak nem komoly... Csak nem.
Amúgy meg Slash's Snakepit, csak hogy valami jó is történjen a topikkal ezután a szörnyűség után. Amikor elkezdtem foglalkozni Slash apó munkásságával, természetesen hallgattam ezt a zenekart is, de akkor nem nagyon tetszett... Most találtam meg újra, most meg imádom.
Amúgy meg Slash's Snakepit, csak hogy valami jó is történjen a topikkal ezután a szörnyűség után. Amikor elkezdtem foglalkozni Slash apó munkásságával, természetesen hallgattam ezt a zenekart is, de akkor nem nagyon tetszett... Most találtam meg újra, most meg imádom.