Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-01-16 18:26:24
(#758) Emilieee~
Közben az Enchanttal is megbarátkoztam ám. Remembert nagyon szeressük.
Jut eszembe, egy csomó olyan ep nincs még meg amin remixek vannak, pedig a Liar meg Dead is the new Alive remixeivel milyen jól elvoltam (csak egy idő után megunja az ember azt, hogy "alive alive alive, dead is the new alive, alive alive alive" és elmegy letölteni egy másik nagylemezt *személyes élmény* x)). Pl ahogy elnézem a Chambermaidnek is van, azt meg szintén imádom.
Közben az Enchanttal is megbarátkoztam ám. Remembert nagyon szeressük.
Jut eszembe, egy csomó olyan ep nincs még meg amin remixek vannak, pedig a Liar meg Dead is the new Alive remixeivel milyen jól elvoltam (csak egy idő után megunja az ember azt, hogy "alive alive alive, dead is the new alive, alive alive alive" és elmegy letölteni egy másik nagylemezt *személyes élmény* x)). Pl ahogy elnézem a Chambermaidnek is van, azt meg szintén imádom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-16 18:26:44
beküldve: 2010-01-16 18:08:23
(#757) Ha már itt Emilie-t emlegettétek:
Emilie Autumn - I Want My Innocence Back
Teljesen a hatása alá kerültem. Ez a szám egyszerűen hátborzongatóan jó... *___*
Emilie Autumn - I Want My Innocence Back
Teljesen a hatása alá kerültem. Ez a szám egyszerűen hátborzongatóan jó... *___*
beküldve: 2010-01-15 10:38:25
(#756) Én Emilie Autumntől az Enchantot akarom megvenni, de nem tudom Nincsen paypallom, így nem tudok ebayről rendelni
LM.C én is mennék, de majd meglátjuk lesz e pénzem... Helyszínen is lehet venni jegyet? vagy addigra elfogy?
LM.C én is mennék, de majd meglátjuk lesz e pénzem... Helyszínen is lehet venni jegyet? vagy addigra elfogy?
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-15 09:28:02
(#755) Szerintem ha beírod a keresőbe, hogy pl Emilie Autumn blogspot download, akkor kifog dobni olyan oldalakat. Így találtam Mai-Otomes OST-t is
közbe torrenten leszedtem az összes Emilie Autumn CD-t. tök hamar lejött. :)
az Opheliac Deluxe Edition-t viszont meg is akarom venni eredetiben.
ma végre lezsíroztam az LM.C koncertjegyem megvételét is. nagyon várom már a koncertet. :)
remélem azért jobb lesz mint a Miyavi konci.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-01-14 18:30:51
(#753) ja, amúgy a blogspotos oldalak között van sok ilyen direkt downloados oldal. Szerintem ha beírod a keresőbe, hogy pl Emilie Autumn blogspot download, akkor kifog dobni olyan oldalakat. Így találtam Mai-Otomes OST-t is
beküldve: 2010-01-13 20:55:44
(#752) Ezt a gyönyörűséget, ezt a csiszolatlan gyémántot már biztosan több, mint egy-két hete láttam először, de ma megtaláltam a letöltögetős mappámban és rájöttem, hogy nagyon-nagyon szeretem. Aki ismeri, annak biztosan kellemes öt perc, mert ezt utálni nem lehet, aki pedig még nem látta, annak a mai naptól élete végéig kívánom hogy okozzon naponta legalább egy adag kellemes öt percet.
Ez pedig a link
Ez pedig a link
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
köszi, eltettem az oldalakat kedvencekbe hogy meglegyen. :)
tegnap torrenten néhány számot töltöttem le, de az ultra sonic albumát persze csak 1 embertől szedi. :S
beküldve: 2010-01-13 20:27:53
(#750) Igazi Szív' közi hangulatot teremtek mostan:
Bob Marley - Three Little Birds
Bob Marley - One Love
Guns 'n' Roses - Welcome to the jungle
Nirvana - Smells Like a Teen Spirit
Nirvana - Come as You Are
Nirvana - Blew
Bob Marley - Three Little Birds
Bob Marley - One Love
Guns 'n' Roses - Welcome to the jungle
Nirvana - Smells Like a Teen Spirit
Nirvana - Come as You Are
Nirvana - Blew
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-12 21:34:20
(#749) Nos a torrent csak akkor lassú, ha lassú az aki megosztja az adatot amit töltesz, de tud irdatlan gyors is lenni. Ki kell fogni... Ált az gyors amit sokan töltenek. Nekem mindig így van. Am va itt pár direct downloados oldal
[Link]
[Link]
[Link]
Na ezeken tudsz keresgélni
Meg van a Cabos nevű mp3 letöltő is, az szinte mindent megtalál. Vagy "strong DC light", de azt macera használni, mert kell hogy legyen valamennyi giga feltöltésed, az meg kicsit húzós :S Ha eszembe jut valami még akkor dobok postot
[Link]
[Link]
[Link]
Na ezeken tudsz keresgélni
Meg van a Cabos nevű mp3 letöltő is, az szinte mindent megtalál. Vagy "strong DC light", de azt macera használni, mert kell hogy legyen valamennyi giga feltöltésed, az meg kicsit húzós :S Ha eszembe jut valami még akkor dobok postot
Am tudtad, hogy Sharon Den Adel énekel egy Metal Operában? Nagyon király albumok. Avantasia - The Metal opera I-II a címe. Több album is van, de csak ezen kettőn énekel, ezt a kettőt nagyon szeretem ^^
az Avantasia-ról olvastam még régebben, de nem hallottam "őket".
most lehet hogy neki fogok állni néhány zenét begyűjteni magamnak hogy vonatozás közben is tudjam hallgatni őket. a fejhallgató már megvan hozzá, már csak egy iPod hiányzik. XD na jó, van mp3 lejátszóm de az sem saját. :(
régebben mindig egy csomó albumot leszedtem magamnak, de már elfelejtettem hogy honnan. a torrenet meg nem nagyon bírom mert sokszor lassú. :S
Gilje: Ehh... Ha már LGT meg Presser, Somló Tamás hol marad..?
Csak hogy ne offoljak: Mostanában Les Claypool mellett leginkább Buckethead szokott szólni minálunk.
Egy beteg állat, KFC vödörrel a fején, de gyönyörű dolgokat művel. Mondjuk ez pont nem egy "annyira" technikás szám, de ez is büntet.
Csak hogy ne offoljak: Mostanában Les Claypool mellett leginkább Buckethead szokott szólni minálunk.
Egy beteg állat, KFC vödörrel a fején, de gyönyörű dolgokat művel. Mondjuk ez pont nem egy "annyira" technikás szám, de ez is büntet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nekem meg van az összes albuma. Nem is tudom már hogyan találtam rá, de az első szám amit hallottam tőle az a Swallow volt, és beleestem a zenéjébe <3 Tetszik, hogy változatos és meglepő ^^
A felsoroltak közül nekem Within temptation, Loreena McKennitt, Enigma, Epica, An'Cafe és Mucc amiket szeretek még ^^
Am tudtad, hogy Sharon Den Adel énekel egy Metal Operában? Nagyon király albumok. Avantasia - The Metal opera I-II a címe. Több album is van, de csak ezen kettőn énekel, ezt a kettőt nagyon szeretem ^^
A felsoroltak közül nekem Within temptation, Loreena McKennitt, Enigma, Epica, An'Cafe és Mucc amiket szeretek még ^^
Szerk: Ayumu89 2010-01-12 21:07:56
én is nagyon szeretem őt. :) csak sajnos már nincsenek meg letöltve a számai. :(
sok együttes van akiket szeretek a legkülönbözőbb stílusokból:
Dir en grey
Maximum the hormone
An café
Ultra-sonic
Epica
Basshunter
Mucc
Loreena McKennitt
Within temptation
Enigma
Die Happy