Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-01-12 19:39:03
(#743) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 19:29:34
(#742) beküldve: 2010-01-09 17:04:04
(#741) Na ő meg személyes nagy kedvencem Iszonyatosan jó, meg is van neki is minden albuma, csak kár h nem eredetibe. Az eredetit meg nem tom megvenni, mert nem tudom használni az ebay-t (nincs dombor nyomott bankkártyám) Pedig múltkor láttam, hogy van ebay-en :(
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Uhh, Placebo, én imádom!
De tegyük fel, a Gazette sem semmi!
De tegyük fel, a Gazette sem semmi!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-08 20:08:30
(#739) Annyit még az Avantasiáról, hogy nem egy együttes, csak egy "összeverődés". Metal, goth, rock előadók álltak össze, hogy megcsinálják. Nem is tudom pontosan hány lemezt adtak ki, de ez a kettő a legjobb, a 2001-es "The Metal Opera I" és a 2002-es "The Metal Opera II".
beküldve: 2010-01-08 19:58:01
(#737) beküldve: 2010-01-08 19:21:40
(#736) Én meg most a Placebora vagyok nagyon ráindulva A "Sleeping with ghosts" című albumukat hallgatom mostanában, de am az össze meg van.
Meg Avantasiat hallgatok. Metal opera című albumot. Nagyon jó! És a Whithin temptation énekesnője Sharon den Adel is énekel rajta, mind a két albumon
Meg azt hiszem, hogy a dalszövegek kiadnak egy komplett történetet, de ebben nem vagyok biztos, még le kell szednem a szövegeket, és lefordítani. Kíváncsi vok miről szól :)
Meg Avantasiat hallgatok. Metal opera című albumot. Nagyon jó! És a Whithin temptation énekesnője Sharon den Adel is énekel rajta, mind a két albumon
Meg azt hiszem, hogy a dalszövegek kiadnak egy komplett történetet, de ebben nem vagyok biztos, még le kell szednem a szövegeket, és lefordítani. Kíváncsi vok miről szól :)
beküldve: 2010-01-08 19:13:54
(#733) Les Claypool - Bite Out of Life Nem hiszem, hogy a hozzám hasonló basszusfetisisztákon kívül akárki végig tudná hallgatni, de most totál favorit. Most tudtam meg, hogy a Mester kiadott egy albumot tavaly is, meg is szereztem gyorsan, és most nagyon szeressük. Gyönyörű.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Moderátor 2010-01-08 21:11:05
beküldve: 2010-01-08 19:02:00
(#729)
Szerk: Dan 2010-01-08 19:33:01
Na a Youtube ezért jó,mert tele van ilyen fincsi videókkal xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-08 15:25:58
(#727) O.o
Én ezt a Nirvanatól hallottam először...
Pedig ez David Bowie száma ;) Ő írta és zenésítette meg :) Am én is Nirvanatól hallottam először, csodálkoztam is amikor Bowie mester előadásában, és discográfiájában felfedeztem
beküldve: 2010-01-07 17:35:18
(#725) O.o
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-07 16:55:47
(#723) Ezt gondolom ismered, szerintem ez az egyik legjobb száma
[Link]
Igaz ez koncert felvétel, de ez a bizonyíték arra, hogy Bowie mester még élőben is szuper
[Link]
Igaz ez koncert felvétel, de ez a bizonyíték arra, hogy Bowie mester még élőben is szuper