Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-01-05 19:40:45
(#707) Én most ezeket nézem:
1.:[Link]
2.:[Link]
3.:[Link]
4.:[Link]
5.:[Link]
6.:http://www.youtube.com/watc h?v=Nzy1MvR5-7g&feature=rela ted
7.:http://www.youtube.com/watc h?v=tMjTzc_QMwc&feature=rela ted
Episode 6 személyes kedvenc...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-05 19:50:15
beküldve: 2010-01-05 19:18:17
(#706) Youtube-on keresgetve rábukkantam egy igazi gyöngyszemre és favoritra,ugye tudjátok mire gondolok? Hát persze,hogy rájuk: [Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nincs sok közük hozzá. Érdekes is lenne, ha Max Cavalera metalcoret játszana...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Haverom magyarázott annó,hogy a Soulfly metalcore,de akkor ezek szerint nagyon képben van...
A Sepultura miatt én is a Trashre tippeltem volna inkább.
A Sepultura miatt én is a Trashre tippeltem volna inkább.
Soulfly nem éppen... Kicsit más. Groove meg thrash vonalon mozognak leginkább.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Souichiro 2010-01-05 18:31:09
beküldve: 2010-01-05 17:50:07
(#701) Mostanság rákattantam a metalcorera. Bár már ismerem és szeretem a stílust, mostanában szinte csak eztet hallgatok. Pár kedvenc szám.
Sky Eats Airplane - Numbers
[Link]
Darkest Hour - Demon(s)
[Link]
Blind Myself - Lost in Time
[Link]
Sky Eats Airplane - Numbers
[Link]
A zég megeszi a röpcsit, mi
Darkest Hour - Demon(s)
[Link]
Blind Myself - Lost in Time
[Link]
Magyar együttes!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-05 17:03:00
(#700) Nekem az Alestorm jobban tetszik (már amennyit hallottam belőlük). Az olyan fun.
Nade kinek a szülinapja lesz 3 nap múlva? Na kié?
DÉVIDBÓVI!!1
Most sejtitek melyik két szám következik, ugye?
[Link]
[Link]
Nade kinek a szülinapja lesz 3 nap múlva? Na kié?
DÉVIDBÓVI!!1
Most sejtitek melyik két szám következik, ugye?
[Link]
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-03 20:32:52
(#699) [Link]
A jó öreg Ludwig van V. szimfóniájának első tétele. Hallgassatok bele, csodálatos.
A jó öreg Ludwig van V. szimfóniájának első tétele. Hallgassatok bele, csodálatos.
F*ck reality!
beküldve: 2010-01-02 21:01:54
(#698) beküldve: 2009-12-29 18:16:55
(#697) Bár legutoljára is én linkeltem, most akkora gyönyörűséget találtam, hogy ezt muszáj. Terjesztenem kell az igét. Nem hiszem, hogy volt errefelé linkelve valaha, de ha mégis, akkor is... Muszáj.
Steel Panther - Death To All But Metal
Aki nem bírja a csúnya beszédet (még ha angolul is van), az fogja be közben a fülét. A klipet a vetkőző tanárnénivel nem is merem linkelni...
DEATH TO ALL BUT METAL!! Megyek pólót rendelni.
Steel Panther - Death To All But Metal
Aki nem bírja a csúnya beszédet (még ha angolul is van), az fogja be közben a fülét. A klipet a vetkőző tanárnénivel nem is merem linkelni...
DEATH TO ALL BUT METAL!! Megyek pólót rendelni.
Fiam, ezzel mindent elmondtál. Kezdem megérteni, hogy bírjuk el egymás hülyeségeit olyan tartósan.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-12-22 15:51:55
(#695) Swashbuckle - Cruise Ship Terror
Lehet hogy linkelték már, de megérdemli, hogy többször ott legyen mindenhol. Ez true pirate metal. Az Alestorm elmehet a p__sába (Running Wildra ilyet nem mondunk... De azért ők is mehetnek utánuk).
Augusztusban jöttek ki új albummal, amiről én el is feledkeztem, ha nem emlékeztetnek rá, talán
örökre elfelejtem ezt a csodát.
Az epic meg ez, nem a Strato.
Lehet hogy linkelték már, de megérdemli, hogy többször ott legyen mindenhol. Ez true pirate metal. Az Alestorm elmehet a p__sába (Running Wildra ilyet nem mondunk... De azért ők is mehetnek utánuk).
Augusztusban jöttek ki új albummal, amiről én el is feledkeztem, ha nem emlékeztetnek rá, talán
örökre elfelejtem ezt a csodát.
Az epic meg ez, nem a Strato.
Szerk: Háté 2009-12-22 15:52:34
beküldve: 2009-12-22 14:06:57
(#694) Na sötétek, dárkvév következik:
Deine Lakaien - Colour-Ize
London After Midnight - Sacrifice
Hanon, ezeket szeressük. Anno viszont az epic meghatározásánál a Rhapsodynál tévedtél. :P Az epic ez
Deine Lakaien - Colour-Ize
London After Midnight - Sacrifice
Hanon, ezeket szeressük. Anno viszont az epic meghatározásánál a Rhapsodynál tévedtél. :P Az epic ez
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-12-22 14:17:42
beküldve: 2009-12-17 14:57:21
(#693) Na doublepost.
Metálozzunk egy kicsit. Legutóbbi metálos kirohanásomnál nem mutogattam evöntézsát, ugye?
Avantasia - The Final Sacrifice
És a poén kedvéért:
Avantasia - Lay all your love on me
Most komolyan. Ki gondolta volna, hogy egyszer még headbangelni fogok Abbára?
Rhapsodyt már linkelgettem ugyan, de mutatok még, mert csak:
Holy Thunderforce
Dawn of Victory
Steelgods of the Last Apocalypse
Egy kis Therion: Son of The Staves of Time
Klippet ne figyeljétek, ratyi.
És akkor Sonata Arctica, amit biztos midenki ismer, csak engem nem érdekeltek igazán, még most se nagyon, de ez a szám egészen dallamos: Flag in the Ground
Ja meg Finntroll. Ez a zene nem egészséges.
Trollhammeren
Jaktens tid
Szóval vannak olyan számok, amiknél soha nem akarom látni, hogy milyen átszellemült pofát vágok miközben hallgatom és lipsyncelek, rosszabb esetben üvöltözöm a szöveget. Na ez is olyan.
Hasonló helyzetben vagyok a Symhpny X Paradise Lostjával is. Főleg mikor oda ér, hogy "LOOOVE is a tragedy~" "leeet the wings of freedom beeee my guiiide~!!". Hmpf. És akkor mégcsak most jön az a rész, hogy "so I've cheated..." blabla.
Meg legyen még a Serpent's Kiss, mondjuk ebből konkrétan csak az kezdő gitárszóló tetszik. De az nagyon jó ébresztő.
És akkor végezetül még egy szám a Dark Lunacytól (az a bizonyos melodic death metal banda), Dolls.
Metálozzunk egy kicsit. Legutóbbi metálos kirohanásomnál nem mutogattam evöntézsát, ugye?
Avantasia - The Final Sacrifice
És a poén kedvéért:
Avantasia - Lay all your love on me
Most komolyan. Ki gondolta volna, hogy egyszer még headbangelni fogok Abbára?
Rhapsodyt már linkelgettem ugyan, de mutatok még, mert csak:
Holy Thunderforce
Dawn of Victory
Steelgods of the Last Apocalypse
Egy kis Therion: Son of The Staves of Time
Klippet ne figyeljétek, ratyi.
És akkor Sonata Arctica, amit biztos midenki ismer, csak engem nem érdekeltek igazán, még most se nagyon, de ez a szám egészen dallamos: Flag in the Ground
Ja meg Finntroll. Ez a zene nem egészséges.
Trollhammeren
Jaktens tid
Szóval vannak olyan számok, amiknél soha nem akarom látni, hogy milyen átszellemült pofát vágok miközben hallgatom és lipsyncelek, rosszabb esetben üvöltözöm a szöveget. Na ez is olyan.
Hasonló helyzetben vagyok a Symhpny X Paradise Lostjával is. Főleg mikor oda ér, hogy "LOOOVE is a tragedy~" "leeet the wings of freedom beeee my guiiide~!!". Hmpf. És akkor mégcsak most jön az a rész, hogy "so I've cheated..." blabla.
Meg legyen még a Serpent's Kiss, mondjuk ebből konkrétan csak az kezdő gitárszóló tetszik. De az nagyon jó ébresztő.
És akkor végezetül még egy szám a Dark Lunacytól (az a bizonyos melodic death metal banda), Dolls.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!