Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Bring me the Horizon - Diamonds aren't forever
BRING ME THE HORIZON!!! Dehogyisnemhallgatunk!! Tényleg ez az én igazi társaságom A többit nem ismerem.. De ha metál, nem lehet rossz
Miyu: Nos igen, 3-4 év után az ember már nem annyira
de szerintem az induláskor mindannyian hasonlóak voltunk. Speciel már énsem olvasok annyit a japán kultúráról, nem nézek annyi animét /manapság inkább már csak mangát olvasok, de azt sokat/.
Ne máááj, fel is oszlottak o.o? Nyüüüf...
A címeket pedig köszönöm szépen én is, gyors rájuk vetődök bukórepülésben, mert csak most ismerkedem a zenekarral :3
Most pedig a moderátor bácsi elfordul, nem nézz ide.
Ha valakinek megvannak a dalaik, akkor eltalicskázná nekem msn-en? *-* Igérem, hogy fizetek neki egy kör alkoholt a következő conon.
Hogyne.
Turn The Sky
Back In The Moment
Dream In A Church
Newborn Sun
Into My Arms
Peace Of Mind
Keressetek rájuk a YouTube-on én most lusta vagyok igényes linkekkel dúsított hozzászólást gyártani. XP
Ezek a legjobbak az albumról. A többi dal annyira nem hozott lázba.Kíváncsi lennék egy újabb Angelzoom projektre. De azt hiszem már nem lesz. *szomorú desz...*
Van viszont I:Scintillam.
meg Helalyn Flowersem
Szeretlek...*____* p> A Crawling is nagyon jó, egész más hangulatot okoz, mint az eredeti LP verzió.
Nemmellékesen az énekesnő haja ihletett meg anno, mikor szőkéről vörösre váltottam. XD
Tudatlanok...? Várj, ezt fel kell dolgoznom O.o
Amúgy legyünk már objektívek, nem túl meglepő, mert a japán nyelv valljuk be elég ijesztően és mókásan hangzik (a tudatlanok fülének...)
Ne csak off: Fairyland by Angelzoom Ez gyönyörű <3
Bring me the Horizon - Diamonds aren't forever [Link]
Suicide Season - Unanswered
[Link]
Cryptopsy - Worship your demons
[Link]
Hegedűs-gótos-szerelmes. Hallgassátok.
A.K.F.G. op-ot amit én tudok, az a normál Naruto 2, illetve a Bleach 7. Egyébként a shippuuban is megeshet, azt nem tudom...
Javítson ki valaki, ha tévedek, de talán az első Shippuden OPt is Ők muzsikálják. Vagy a másodikat.