Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-10-20 21:47:33
(#633) Új kedvenc: THE AGONIST - and Their Eulogies Sang Me to Sleep
Hihhhetetlenül ütős kis muzsika. Hörrr!!!*headbang*
Szerk: Moderátor 2009-10-16 11:24:17
beküldve: 2009-10-10 12:33:50
(#631) Mostanában csak keményebb hangvételű zenéket bömböltetek. ^^ Nagy kedvencem most a Skillet, és szinte az összes eddig számukat szeretem, de ha ki kell emelnem, akkor ezt a hármat választom;
Skillet - Comatose
[Link]
Skillet - Rebirthing
[Link]
és végül
Skillet - Awake and Alive
[Link]
Skillet - Comatose
[Link]
Skillet - Rebirthing
[Link]
és végül
Skillet - Awake and Alive
[Link]
Jó, csak a Nightwish nem rock, hanem metál. Amúgy jó ízlésed van, én is hasonlóakat szeretek.
végre valaki, akinek hasonló ízlése van =]
Én úgy olvastam valahol hogy gótrock vagy mi, de nekem mindegy minek hívják ha egyszer jók a számai ^^ de azért kössz a javítást =]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Yaven 2009-10-10 00:10:13
Yaven: Ha annyi ötforintosom lenne, mint ahányszor ezt már elsütötték, multimilliárdos lennék. xD
Mindesetre derék lengyel barátaink is bevallották, hogy a Sötét Nagyúrtól van a nevük, szóval innentől tök lényegtelen. xD
Mindesetre derék lengyel barátaink is bevallották, hogy a Sötét Nagyúrtól van a nevük, szóval innentől tök lényegtelen. xD
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-09 23:25:12
(#626) Gondoltam elkövetek már egy ilyet én is. Mármint írok ebbe a topicba. Nickemhez igazodva lágy trancet, ütős d'n'bt meg hasonlókat fogok linkelgetni, nyilván.
Behemoth: [Link] (a pózer klipet azt hanyagoljuk inkább)
Amon Amarth: [Link]
Vader: [Link]
Korda György: [Link]
Fekete Pákó: [Link]
Meshuggah: [Link]
Dimmu Borgir: [Link] (a klip már annyira LOL, hogy az jó)
Meg még sokminden ilyen vonalon, négyszer ennyit tudnék még kapásból linkelni...
Mivel lusta voltam kikeresni a kedvenc nótáim, ha nem voltak az első oldalon, ezért inkább azokat linkeltem, amik ott az első oldalon voltak.
Főleg Pákót is ÓLLIN Gyurkát szeretem amúgy, de a többiek is előkerülnek néha
Behemoth: [Link] (a pózer klipet azt hanyagoljuk inkább)
Amon Amarth: [Link]
Vader: [Link]
Korda György: [Link]
Fekete Pákó: [Link]
Meshuggah: [Link]
Dimmu Borgir: [Link] (a klip már annyira LOL, hogy az jó)
Meg még sokminden ilyen vonalon, négyszer ennyit tudnék még kapásból linkelni...
Mivel lusta voltam kikeresni a kedvenc nótáim, ha nem voltak az első oldalon, ezért inkább azokat linkeltem, amik ott az első oldalon voltak.
Főleg Pákót is ÓLLIN Gyurkát szeretem amúgy, de a többiek is előkerülnek néha
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-09 23:03:08
(#625) A mostani új kedvenceim koreai hippop együttesek - BigBang, 2NE1 ( two ene one - mert hasonlít a twentyone - hoz kiejtve...kreatív^^U )...
A BigBang lead singer-je G Dragon - Kwon Ji Yong - szólóban is teccik^^
G Dragon - CSAK (hip)pop hallgatóknak!! Komolyan, én szóltam!!
[Link]
BigBang - ami fönt...
[Link]
2NE1 - férfibarát látvány XD
[Link]
A BigBang lead singer-je G Dragon - Kwon Ji Yong - szólóban is teccik^^
G Dragon - CSAK (hip)pop hallgatóknak!! Komolyan, én szóltam!!
[Link]
BigBang - ami fönt...
[Link]
2NE1 - férfibarát látvány XD
[Link]
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Jó, csak a Nightwish nem rock, hanem metál.
*hevesen bólogat*
Köszönöm, hogy megvédted a Nightwish mötál-böcsületét.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-05 22:25:42
beküldve: 2009-10-05 21:18:47
(#623) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-05 21:27:41
Mivel még ide úgyse írtam leírom.
Általában rockot hallgatok és annak minden formáját, kivéve a hardot.
Kedvenceim: Skillet, Simple Plan, Green Day, Incubus, Alkaline Trio, Nightwish meg hasonlókat ( jó szerintem is sablonos de ez van )
Általában rockot hallgatok és annak minden formáját, kivéve a hardot.
Kedvenceim: Skillet, Simple Plan, Green Day, Incubus, Alkaline Trio, Nightwish meg hasonlókat ( jó szerintem is sablonos de ez van )
Jó, csak a Nightwish nem rock, hanem metál. Amúgy jó ízlésed van, én is hasonlóakat szeretek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-10-05 20:14:20
beküldve: 2009-10-05 19:31:33
(#621) Na, közben művelődtem Emilie Autumn téren, még egy Jon Lajoie szám vagy egy szimpla Emerald Sword sem ment le, egész nap az Opheliac album ment. Sikerült teljes mértékben magamévá tenni, rágódni rajta, "selejtezni" - kiválasztani azon számokat ami legkevésbé tetszenek, jelenleg a The art of suicide és az I want my innocence back állnak ezen a helyen, ebből is inkább az utóbbi; szóval igen, szinte mindet imádom. Tehát mostanra eljutottam odáig, hogy új albumot akarok, így megismerkedtem az Enchanttal. Ez viszont majdnem teljes ellentéte az előzőnek, a Rose Red, What if, Save You és talán a Remembert kivételével nem túl szimpatikusak a számok, bár az is lehet még nem hallgattam meg őket elégszer.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-26 22:17:34
(#620) Lorenzo St. DuBois aka LSD - Love Power
Springtime for Hitler
Tessék csak tessék megnézni a Producereket. Nem a ráncfelvarrott újdonságot, hanem a régi, 68-as alkotást Zeroval.
Springtime for Hitler
Tessék csak tessék megnézni a Producereket. Nem a ráncfelvarrott újdonságot, hanem a régi, 68-as alkotást Zeroval.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-09-26 22:18:00
beküldve: 2009-09-26 09:09:53
(#619)