Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-06-27 16:33:18
(#573) Életelviselő keserédes dal, amit 20 és 40 év között az ember meghallgat születésnapján és rájön, hogy ő pont ilyen hendikepes és ez így van jól.
Lovasi András - Mire megtanultam
Ehhez még ifjak vagyunk de készülünk; Ghymes - 33
Ha pedig indásztriális gonoszságok, akkor; Pzychobitch - Sweet Kiss
Lovasi András - Mire megtanultam
Ehhez még ifjak vagyunk de készülünk; Ghymes - 33
Ha pedig indásztriális gonoszságok, akkor; Pzychobitch - Sweet Kiss
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-27 16:35:02
beküldve: 2009-06-19 12:16:59
(#572) [Link] újabban erre kaptam rá, igencsak...
//meg pár másikra amit a nyugalom megzavarására alkalmasnak gondolok, szóval nem linkelem//
//meg pár másikra amit a nyugalom megzavarására alkalmasnak gondolok, szóval nem linkelem//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-06-15 19:13:07
(#571) Pár kedvencem:
Maximum The Hormone,
Darkane,
Deadlock,
Cannibal Corpse
Maximum The Hormone,
Darkane,
Deadlock,
Cannibal Corpse
at the end,we all die alone
KI szereti rajtam kívül a linkin parkot? Illetve sok más! AC/DC, The Rolling Stones, Beatles?
AC/DC, The Rolling Stones, Beatles meg a formalitás kedvéért a KISS-t is odatenném ;)
Válasz Sashi (#564) üzenetére:
Avrilt én is szeretem az első 2 albumáig :)
Britneyvel is valahogy így vagyok xD
*Toronyidézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-28 16:59:24
Cannibal Corpse rulez!! XD
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:39:59
beküldve: 2009-06-14 16:33:36
(#567) Valaki ismeri Herbie Hancockot?Bátyám most töltött le egy-pár albumot tőle és nagyon rákattantam.
Itt egy szám tőle:[Link]De ez egy rövidített verzió vagyis van hosszabb is az kétszer olyan hosszú viszont nagyon megéri a hosszabbat hallgatni!
Itt egy szám tőle:[Link]De ez egy rövidített verzió vagyis van hosszabb is az kétszer olyan hosszú viszont nagyon megéri a hosszabbat hallgatni!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-14 16:34:04
beküldve: 2009-06-12 19:12:32
(#566) Ha már témánál vagyunk, szerény személyem, jazz fanatizmusa mellett (kedvenc: Louis Armstrong) death metal-t hallgat (kedvenc: Cannibal Corpse). Higgyétek el, én sem igazán tudom összevetni a kettőt...
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
A Nightwish nekem is az egyik kedvencem ^^ az énekesnek egyszerűen fenomenűlis hangja van
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:40:50
beküldve: 2009-06-11 07:49:21
(#564) Akkor itt és most szeretném felvállalni Tokio Hotel-fanatikusságomat!
Bloodravennek mondom h a Three Days Grace-t is nagggggyon imádjuk a tesómmal! Nagyon király számaik vannak! A legnagyobb kedvencem a Never too late. De mindet non bírom!
Ezen kívül még Avrilt is szeretem. Meg Hannah Montana-t XD
Bloodravennek mondom h a Three Days Grace-t is nagggggyon imádjuk a tesómmal! Nagyon király számaik vannak! A legnagyobb kedvencem a Never too late. De mindet non bírom!
Ezen kívül még Avrilt is szeretem. Meg Hannah Montana-t XD
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-11 07:53:43
KI szereti rajtam kívül a linkin parkot? Illetve sok más! AC/DC, The Rolling Stones, Beatles?
Mindet. Áltlaában a elgtöbb hard rock/metal és főleg brutal death metale ggyüttest szeretek.
Különben nemrég végighallgattam egy EMO számot. Bűnrossz volt. Andi, ha felnéznél fórumr,a légyzsi mondmárel melyik volt az a Cinema Bizarre szám amit BigN tlain hallgattunk? Az tetszett és kéne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
KIrály? The Rilling Stones? Azt nem szereted! Végülis akkor is jó ha van! Érdemes őket elő venni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-10 16:51:25
(#561) A múlt héten rámtört egy nosztalgia hullám, és azóta kicsit arréb raktam a japán zenéket, és a helyükre a nagy kedvenceim emeltem:
Nightwish - The Riddler*_*
Az albumot, amelyen ez a szám is szerepel - Oceanborn - mindenek felett favorizálom.
Nightwish - The Riddler*_*
Az albumot, amelyen ez a szám is szerepel - Oceanborn - mindenek felett favorizálom.
Úgy tűnik, itt könnyebb megtalálni azokat, akiknek hasonló ízlése van, mint nekem. Mert a közvetlen környezetemben nem egyszerű. Linkin Park, meg AC/villám/DC is van itthon nem kevés. És szeretem is őket
beküldve: 2009-06-09 16:56:29
(#559) A Hungáriát én is szeretem,de mellette Nickelback és Take that is jöhet!
meh....
Én mostanság The Offspringet meg Hungáriát hallgatok.
The Offspring jó, szeretem. Mostanában én is azt hallgatom.
Asszem, idén jönnek a Szigetre...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."