Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-05-26 00:52:29
(#527) Látom itt senki nem hallgat olyat, amilyet én.
Nézd a jó oldalát: igazi egyéniség vagy!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-25 16:52:10
-
beküldve: 2009-05-25 16:36:59
(#524) Látom itt senki nem hallgat olyat, amilyet én. Na mindegy, ha esetleg valakit mégis érdekelne, én mostanság 90-es évekbeli zenét hallgatok, Pac, Cube, Dre, N.W.A. meg az új kedvencem, The Notorious B.I.G..
nálam két nagy kedvenc az Alestorm és a Versailles
Mindkettőre gyorsan rákattintottam és EJJHA!*headbang* Nem is tudom, hogy a Versailles-t eddig amúgy miért nem ismertem jobban - név szerint ismertem Őket, meg talán egy számukat hallottam már... - mert nagyon passzolnak a zenei ízlésemhez.
Amúgy jelenleg erre vagyok rákattanva:
LM.C - METALLY
szerk.: Mondjuk ha LM.C, akkor még mindig Chemical King Twoon.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-25 16:56:10
én Cannibáltól ismerem a Systematic Eliminationt, de az úgy elég is. bőven
-
beküldve: 2009-05-25 15:27:51
(#521) Maximum the Hormone mindörökké
Mondjuk mostanába a Cryptopsyra meg a Cannibal Corpsera kaptam rá nagyon,, nemtudom őkezt ismeri-e valaki.
Mondjuk mostanába a Cryptopsyra meg a Cannibal Corpsera kaptam rá nagyon,, nemtudom őkezt ismeri-e valaki.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-25 14:16:18
(#520) Rammstein van itthon 6 giga, és bátyám szokta is hallgatni. Gondoltam, hogy ezek vadállatok, de nem hogy ennyire
beküldve: 2009-05-24 22:24:18
(#519) Metallica? Hm, jó is az... De, nesztek yaoi fangörlök:
Rammstein Bück Dich
A "lényeg" nem az elején dj-skedő Kruspe, tessék csak szépen türelmesen végig nézni. (Bár nem hiszem, hogy túl sok embernek mutattok újdonságot. x))
A "lényeg" nem az elején dj-skedő Kruspe, tessék csak szépen türelmesen végig nézni. (Bár nem hiszem, hogy túl sok embernek mutattok újdonságot. x))
Szerk: miyu 2009-05-24 22:28:06
beküldve: 2009-05-21 15:39:08
(#518) Háth, háth... Sok érdekesség/egyéniség van itten. Én mondjuk elég egyoldalúan kezelem a témát. Nálam csak az számít zenének, ahol sok hosszú év gyakorlással és kemény munkával emberek hangszeren játszanak. Nos, colt példa, hogy ebből a klasszikus zenére következtettek. De például, azért el kell ismerni, hogy egy DJ-nek sincs könnyű dolga. Én mondjuk a Metallica 1999-es S & M albumát istenítem, ahol egy szimfonikus zenekar kíséretével koncerteztek. Itt van néhány ebből: [Link] [Link] [Link]
Remélem tetszeni fog
Remélem tetszeni fog
Szerk: Merchior 2009-05-21 15:40:08
beküldve: 2009-05-21 14:30:48
(#517) Aki még nem hallotta, hallgassa. Aki már hallotta, de még nem látta, most lássa. Aki pedig már hallotta és látta is, az élje át újra és újra ezt hungarikumot; Méhek - Barbie dala
Már pusztán a CP miatt is megéri. Szerintem vitték volna a pálmát Conon. ^^
Már pusztán a CP miatt is megéri. Szerintem vitték volna a pálmát Conon. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-21 14:38:15
[QUOTE]De JÓ!!!!!!!
Ha van kedved, felvehetsz msn-re......
Én nagyon bírom ezt a holland zenekart: [Link]
beküldve: 2009-05-19 15:23:18
(#515) Szerelmes vagyok, de nagyon. Őbéle: [Link]A többi dala is ugyanilyen elvont, egyszóval szeressem <3
Szerk: miyu 2009-05-19 15:24:16
beküldve: 2009-05-18 22:30:20
(#514) Néhány hete láttam először az Egyszer (/Once) c. filmet. Már akkor is magával ragadott a zenéje, de ma megint belenéztem és eszembe juttatta, hogy ennek az állati zenének utána kéne nézni. Itt a kedvencem:
Glen Hasard and Marketa Irglova - When Your Mind's Made Up
[Link]
Glen Hasard and Marketa Irglova - When Your Mind's Made Up
[Link]
A Nightwish-es kép jó *imádjanightwish*, de csak az a lényeg, h a croissantot fogja a kezében a nemtom kicsoda? Asuka-chan (névrokon xD) én naggggggyon szeretem a GazettE-t .
De JÓ!!!!!!!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...