Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-05-14 21:00:45
(#512) Nem is olyan rég egy rock és metál kedvelő ismerősömmel dumáltam arról, hogy miket hallgat és felmerült a kérdés, hogy én miket szeretek, mivel amiket ő mondott nem nagyon ismertem. Nos, amiket én mondtam azt meg ő nem ismerte, pedig szerintem elég populáris előadókat kedvelek, pl. Jem, Lily Allen, Jewel, KT Tunstall. Együtteseket tekintve meg mondjuk Franz Ferdinand, Vad Fruttik, csak hogy a legtöbbet hallgatottakat említsem.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-05-12 20:15:41
(#511) beküldve: 2009-05-12 19:59:06
(#510) A Nightwish-es kép jó *imádjanightwish*, de csak az a lényeg, h a croissantot fogja a kezében a nemtom kicsoda? Asuka-chan (névrokon xD) én naggggggyon szeretem a GazettE-t .
Szerk: Bloodraven 2009-05-12 19:59:43
beküldve: 2009-05-12 18:57:59
(#509) Szereti valaki a GazettE-t? Vagy a Red-et?
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-07 17:50:56
(#508) Remélem ismeri valaki ezt a számot, aki nem, annak mondom:
Nightwish - 7 days to the Wolves című számának a plakátját alakítottam át egy kicsit
Nightwish - 7 days to the Wolves című számának a plakátját alakítottam át egy kicsit
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-26 14:40:58
(#507) Hihi,ennek örülök,mert nekem is az egyik kedvencem a Linkin park,de az osztályomból alig egy-két gyerek szereti.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
[Link]
Ezt biztos sokan nem szeretik.
Nekem spec. a Linkin Park az egyik kedvenc zenekarom, úgyh imádva van az összes számuk .
[Link]
Ez kb. 2-3 éves szám, amúgy Sziasztok
Szerk: Bloodraven 2009-04-26 13:58:24
beküldve: 2009-04-26 13:19:11
(#505) [Link]
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Miért hallgatom én ezt állandóan...? [Link]
azért hallgatod mert jó*-*"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
beküldve: 2009-04-26 10:36:13
(#503) A Last.fm egy nagyipari zenehallgatóknak készült oldal ( ), számtalan funkcióval és lehetőséggel.
Statisztikákat készít a top 10 előadóról, akiktől számokat hallgatsz, a 10 legtöbbször meghallgatott számodról, arról, hogy milyen stílusú zenét hallgatsz, és egyéb nyalánkságok...
Ha érdekel, nézz körül itt [Link] (ez az én profilom )
vagy regisztrálhatsz itt: [Link]
Statisztikákat készít a top 10 előadóról, akiktől számokat hallgatsz, a 10 legtöbbször meghallgatott számodról, arról, hogy milyen stílusú zenét hallgatsz, és egyéb nyalánkságok...
Ha érdekel, nézz körül itt [Link] (ez az én profilom )
vagy regisztrálhatsz itt: [Link]
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-26 10:38:30
Aham.. én
bár ezt tudtad eddig is
bár ezt tudtad eddig is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-25 21:45:35
(#500) Van valaki regisztrálva Last.fm -en?
beküldve: 2009-04-24 11:33:56
(#499) beküldve: 2009-04-22 23:25:52
(#498)