Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-06-09 15:32:01
(#557) KI szereti rajtam kívül a linkin parkot? Illetve sok más! AC/DC, The Rolling Stones, Beatles?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Az én kedvenceim: Children of bodom, Korpiklaani, Amon Amarth, Ensiferum, Killswitch Engage, Manowar, és sok más hasonló zúzós téma.
Hmm, bátyám nagy Bodom fan, van pólója is

Hááát, zenei stílusokhoz zokni vagyok (agyilag XD), pölö Nightwish, Within Temptation, LP, Three Days Grace.... ilyeneket hallgatok, ami nem japán
. Tehát rock, de nem az a túlzottan kemény fajta jön be nekem

Szerk: Bloodraven 2009-06-09 15:08:49
Huhh, az alattam felsoroltak közül én egyet sem ismerek O__o.
Ha érdekelnek a kemény metál zenék, akkor mindenképp érdemes belehallgatni mindegyik zenéibe.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-08 18:49:14
beküldve: 2009-06-08 18:23:13
(#553) Jön valaki Miyavi koncertre?
Én szívesen mennék, de nem engednek :(.
Am küldtem neked e-mailt msn-el apcsolatban, remélem megérkezett.....
Huhh, az alattam felsoroltak közül én egyet sem ismerek O__o.
Szerk: Bloodraven 2009-06-08 17:40:10
beküldve: 2009-06-08 01:31:45
(#551) Az én kedvenceim: Children of bodom, Korpiklaani, Amon Amarth, Ensiferum, Killswitch Engage, Manowar, és sok más hasonló zúzós téma.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-03 16:33:47
(#550) Újra képviselteti magát a tinglitangli zene.
Külön-külön jobbak voltak, hypolt meg minden, de mi attól még szeretjük őket és a videó is egész aranyos lett;
Kiscsillag - Légyszíves
Külön-külön jobbak voltak, hypolt meg minden, de mi attól még szeretjük őket és a videó is egész aranyos lett;
Kiscsillag - Légyszíves
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igen, megyek... Két barátnőm kíséretében.
De hogy a topic témájához is hozzászóljak valami építőjellegűt:
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust

De hogy a topic témájához is hozzászóljak valami építőjellegűt:
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 15:56:11
beküldve: 2009-06-03 15:19:02
(#548) beküldve: 2009-05-30 20:20:16
(#547) Nagyon szeretem az Edda műveket egyszer kint voltam egy koncerten a PECSÁban és itt egy közkedvelt szám ami nekem is az egyik kedvenc íme tessék:[Link]
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
kedvenc agyrohasztóm Genghis Khan. legjobb 0:33nál, amikor bevágja a szivecskét, hát nem cuki?

Hihetetlen dolog ez x)
És milyen okos az egyik kommentelő.
whoever like these girls are pedophile. Their avg ages are 14
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-05-30 19:02:41