Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-08-19 23:40:13
(#603) Lássuk akkor az "epic" kifejezés meghatározását:
[Link]
[Link]
[Link]
Tudjátok mi a baj ezekkel a számokkal? Szimplán az, hogy véget érnek.
[Link]
[Link]
[Link]
Tudjátok mi a baj ezekkel a számokkal? Szimplán az, hogy véget érnek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Asszem három emberből állnak. Nem mintha elektronikus zenénél számítana. Rajtuk kívül csak néhány Fatboy Slim és Gorillaz, de egyébként utálom a műfajt
Óh, akkor ez már bőven "együttesnek" számít szerintem... Főleg mikor a csodás falunapos papíron "Mariót" vagy ki a citromot zenekarként reklámozták anno... erre kiáll nekem az ipse egy szál harmonikával(?) hátul meg bekapcsolták a kis magnót. Ez volt életem első és utolsó falunapja...
A műfajért én se vagyok oda, de szinte bármit meghallgatok, csak ne legyen R'n'b...
Ne csak off: [Link]
Beteg a film, bár kissé mocskosan beszélnek benne, de túl sokat nem várok az amerikaiak szókincsétől...
beküldve: 2009-08-16 15:20:04
(#601) "Slayers" helyett nem "Slayer"-re gondoltál? (Nem ugyanaz! XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Asszem három emberből állnak. Nem mintha elektronikus zenénél számítana. Rajtuk kívül csak néhány Fatboy Slim és Gorillaz, de egyébként utálom a műfajt.
Ez a megmagyarázhatatlan gyűlölet nekem a német nyelvvel van
Mostanság Slayers és Van Halen megy. Zúzós.
Ez a megmagyarázhatatlan gyűlölet nekem a német nyelvvel van

Mostanság Slayers és Van Halen megy. Zúzós.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Rühellem elektronikus zenét, de ez jó.
[Link]
[Link]
Ettől az együttestől(?) ez a kedvencem: [Link]
Francia szerelmes zene, szintén jó klippel.
[Link]
[Link]
Miért rühellem én ennyire a francia nyelvet? x$ De a klip cukker.
Mostanság ezt hallgatjuk relaxnak: [Link]
És pörgősnek: [Link]
beküldve: 2009-08-11 19:00:57
(#598) "People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-03 21:45:33
(#597) beküldve: 2009-08-03 18:54:47
(#596) Amuro Namie<3 (abszolút févörit), Utada Hikaru, ayaka, Lia, Otsuka Ai, Rie Fu, Hamasaki Ayumi, Koda Kumi, Tommy february6/heavanly6, Erika Sawajiri (bár színésznőként is szeressük), Yuna Ito, Nakashima Mika...
beküldve: 2009-08-03 18:53:34
(#595) "People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-01 22:37:11
(#593)
Szerk: Olivia 2009-08-01 23:07:46
beküldve: 2009-08-01 21:48:21
(#592) "People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-01 20:38:15
(#591) [Link]
Az igazi finn, folk metal banda, a Korpiklaani új albumának az első videóklippje. Nekem nagyon bejött a szám. Igazi, pörgős, piálós zene
Az igazi finn, folk metal banda, a Korpiklaani új albumának az első videóklippje. Nekem nagyon bejött a szám. Igazi, pörgős, piálós zene

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-01 02:00:20
(#590) beküldve: 2009-07-30 15:35:35
(#589) "People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White