Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-10-27 10:21:15
(#648) Zozz!
Asianéktól pedig egy kicsi ízelítő, ha még nem néztél bele, ha pedig igen, akkor tekintheted ajánlásnak:
[Link]
[Link]
[Link]
Egyenlőre ennyi
Én két éve dobolok, vagyis ez a harmadik. Bandában még én sem játszom, 13 lévén
Asianéktól pedig egy kicsi ízelítő, ha még nem néztél bele, ha pedig igen, akkor tekintheted ajánlásnak:
[Link]
[Link]
[Link]
Egyenlőre ennyi
Szerk: Merchior 2009-10-27 10:23:51
Hasonló még: Leaves' Eyes, Blackmore's Night /linket nem kapsz, lusta vagyok/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-26 11:58:50
Általában nem szeretem az ilyen zenéket, de mostanában rákaptam ezekre a dolgokra. Ehhez hasonló zenéket keresek napok óta, úgyhogy köszi hogy találtál egyet =D
Engem egy kicsit a Nightwishre emlékeztet, nyugisabb formában,
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-26 10:14:12
Kedvencem: Punk, Metal, Rock
FAv.: Green Day, Offspring, Metallica, Tankcsapda
Zozz! Azt hiszem, mi könnyen haverok leszünk Green Day-ben meg Panksapkában (Tankcsapda) ugyan nem utazom már nagyon, de a Metallica az örök. Punkhoz meg a Sum 41-t hoznám fel. (csak érdekességként bátyám egy punk bandában dobol, ám ritmus gitáros híján vannak) Ezektől függetlenül most mást se bírok hallgatni, csak Asian Kung-Fu Generation-t.
Hi
Metallica ténleg örök, Sum 41-t is szeretjük Asian Kung-fu-t nem vágom, majd hallgatok vmit tőlük. Am én is dobolok 1 éve szal együttesben még nem játszok
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Kedvencem: Punk, Metal, Rock
Zozz! Azt hiszem, mi könnyen haverok leszünk Green Day-ben meg Panksapkában (Tankcsapda) ugyan nem utazom már nagyon, de a Metallica az örök. Punkhoz meg a Sum 41-t hoznám fel. (csak érdekességként bátyám egy punk bandában dobol, ám ritmus gitáros híján vannak) Ezektől függetlenül most mást se bírok hallgatni, csak Asian Kung-Fu Generation-t.
Szerk: Merchior 2009-10-26 08:08:13
beküldve: 2009-10-25 23:37:44
(#643) Most küldték. /Már le si szedtem két albumot/
Lyriel - Wild birds ír/kelta/folk jóság széphangú lyánnyal.
Lyriel - Wild birds ír/kelta/folk jóság széphangú lyánnyal.
Háté-csán!!! Prosectura aláírás! Jujj most luw van ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-10-25 13:33:51
Ha dark ambient akkor nekem Mortiis Era I.
beküldve: 2009-10-25 11:07:01
(#640) Jelenlegi favoritom a Chacarron Macarron. Régebben nagy sláger volt, én tegnap hazafele találtam meg a telefonomon. Eszméletlen, hogy mennyi szemét van rajta.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szégyenlem magam, komolyan, de ez által az elmúlt 2 napban megrögzött Dragibus fanná váltam. Olyan együttes ez, ami mellett nem lehet csak úgy elsétálni, ütős repertoárral, főleg azoknál a daloknál, amiket meg is értek nyelvileg.
Cserébe egy kis Lustmord. Talán nem olyan pihentető, mint az íménti(ek), de nekem megtetszett. Amennyire tudom, vajmi kevés köze van sátánizmushoz és ehhez hasonló nyalánkságokhoz, ez csupán dark ambient.
Cserébe egy kis Lustmord. Talán nem olyan pihentető, mint az íménti(ek), de nekem megtetszett. Amennyire tudom, vajmi kevés köze van sátánizmushoz és ehhez hasonló nyalánkságokhoz, ez csupán dark ambient.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-10-25 10:43:15
beküldve: 2009-10-25 07:36:16
(#638) Kedvencem: Punk, Metal, Rock
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-25 00:39:06
(#637) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-25 01:02:56
beküldve: 2009-10-23 03:33:39
(#636) Ha már úgy is szétbarmolom a fórumot önkényes maszturbációval, akkor padammm; Dragibus - Dömötör
Igen, hülyén beszél, mer' francia, igen, koncerten tényleg állatoknak öltöznek be és igen, ez ilyen elektro punk gyerekdalos móka meg igen, tényleg beteg, de ne drogozzatok!
Igen, hülyén beszél, mer' francia, igen, koncerten tényleg állatoknak öltöznek be és igen, ez ilyen elektro punk gyerekdalos móka meg igen, tényleg beteg, de ne drogozzatok!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-10-23 03:34:01
Whááá, tökre örülök, hogy végre valaki japán zenét is linkel - nem is keveset ráadásul*___* - de legközelebb ezt inkább a Japán... topicok Zenék topicjába tedd kérlek. Elhanyagoljuk azt a szerencsétlen topicot.T___T XD
A tegnap linkelt banda egy másik remekműve:
THE AGONIST - Thank You, Pain
Női metál imádvaaa~!*___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-21 21:01:29
beküldve: 2009-10-21 00:49:20
(#634) Marina-chan ajánlásával Wakeshima Kanon rajongó ( is ) lettem
Still Doll
[Link]
Hiper-kawaii maid lolita cosplay dance klip XD
Airi & Meiri - Twinkle Magic
[Link]
Aoyama Thelma - Nandomo
Gyönyörű hangja van!! A szám tipikus, komolyabb hangzású jpop...
[Link]
谷村奈南 - Every-Body
Feel good beach zene
[Link]
Zeebra ft Aktion - Neva Enuff
Zeebra hangja addiktív...Imádom...=* *=
[Link]
Zeebra - Bushido
( a kommentek írtó viccesek - ha tudsz németül és angolul XD - a német 'rapper' Bushido fanjai szidják Zeebra fanjait és vissza XD )
[Link]
Ha valaki belehallgatna valamelyikbe, remélem tetszik neki egy-egy szám
Still Doll
[Link]
Hiper-kawaii maid lolita cosplay dance klip XD
Airi & Meiri - Twinkle Magic
[Link]
Aoyama Thelma - Nandomo
Gyönyörű hangja van!! A szám tipikus, komolyabb hangzású jpop...
[Link]
谷村奈南 - Every-Body
Feel good beach zene
[Link]
Zeebra ft Aktion - Neva Enuff
Zeebra hangja addiktív...Imádom...=* *=
[Link]
Zeebra - Bushido
( a kommentek írtó viccesek - ha tudsz németül és angolul XD - a német 'rapper' Bushido fanjai szidják Zeebra fanjait és vissza XD )
[Link]
Ha valaki belehallgatna valamelyikbe, remélem tetszik neki egy-egy szám
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )