Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2009-11-13 17:00:03
(#677) szintén egyik kedvencem volt:) keressetek rá még: Bang!Bang!Bang! And have a nice dream
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-13 16:37:38
(#676) kedvenc..? talán a soulenter első openje=)
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-11-13 16:33:32
(#675) Köszönöm, köszönöm most a Mozart! van soron, bár egészében nem nyerte el annyira a tetszésemet, de egy-két szám tetszik belőle. A Romeo és Júlia egyik betétdalát meg idegnyugtatónak használom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen, én voltam az elkövető. ^^ És nagyon örülök, hogy másnak is tetszik. ^^ Hidd el, a kisebb baráti körből mindenki Skilletet hallgat. ^^
És a kedvenc zenéidet imádom. ^^
Most is Skilletet bömböltetek, méghozzá az Eating me Away.. tiszta zombi fíling. ^^ Ha valaki annak érzi magát, annak tessék ezt hallgatni.
És a kedvenc zenéidet imádom. ^^
Most is Skilletet bömböltetek, méghozzá az Eating me Away.. tiszta zombi fíling. ^^ Ha valaki annak érzi magát, annak tessék ezt hallgatni.
Valamint a Vámpírok Bálját megtanultam kívülről ismeri valamelyikőtök? Én nagyon szeretem.
szimpatikus ember
-
beküldve: 2009-11-13 15:31:59
(#672) Vocaloid: Alice Human Sacriface
Valamint a Vámpírok Bálját megtanultam kívülről ismeri valamelyikőtök? Én nagyon szeretem.
Szerk: Gilje-sama 2009-11-13 15:33:48
beküldve: 2009-11-13 14:19:52
(#671) Sziasztok!Kb egy hete lekiismeretesen elkezdtem átbogarászni ezt a fórumot,és millió+ezer meg hálám annak,aki belinkelte a Skillet Comatose-át (ha jól emlékszem Usagi-chan volt az,aki elkövette ).Napok óta csak Skillet-et hallgatok és már tesómat is megfertőztem.. Ezentúl ha valaki a kedvenc zenémről kérdezne a válasz Skillet: Whispers in the dark, Monster, Comatose...
"If this is all a dream, don't wake me up."
én már annyira nem. kinőttem belőle
Fú én nagyon igaz nem fav,de szeretem.Az örök favok a Zanzibár,a Kispál és a borz és a Nickelback
meh....
én már annyira nem. kinőttem belőle
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Hülye vagy?Imádom ezt a számot(és a kocsik is jók benne )!Meg úgy a Simple plant
Simple plan-Welcom to my life
Simple plan-Shut up
meh....
Szerk: Maryke 2009-11-09 17:20:20
beküldve: 2009-11-09 16:59:13
(#667) Mostanában hallottam és szerettem meg őket:
OneRepublic - All the Right Moves
OneRepublic - Stop and Stare
Simple Plan - When I'm Gone
de fogadjunk hogy csak én vagyok olyan aberrált hogy ilyeneket hallgatok xD
OneRepublic - All the Right Moves
OneRepublic - Stop and Stare
Simple Plan - When I'm Gone
de fogadjunk hogy csak én vagyok olyan aberrált hogy ilyeneket hallgatok xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-09 16:59:28
beküldve: 2009-11-06 11:30:12
(#666) wrááá, új zene! Fél orgazmus itthelyben... Enya mehet nyugdíjba
Autumn's Grey Solace - Eve ^^
Black Tape For A Blue Girl - Given
Műfailag ethereal wave /másnéven heavenly voices - LD-n ilyen néven lelhető fel/
Autumn's Grey Solace - Eve ^^
Black Tape For A Blue Girl - Given
Műfailag ethereal wave /másnéven heavenly voices - LD-n ilyen néven lelhető fel/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-11-06 11:58:53
beküldve: 2009-11-05 20:58:44
(#665) Érdekes... Én spec japán zenét hallgatok éjt nappallá téve, de nem anime betétzenét. És tény, hogy szeretem a metált, de abból is a kulturáltabb stílust, mint például a Metallica vagy akár az In Flames se egy elmebeteg kategória. De mondjuk az August Burns Red vagy a Bring Me The Horizon nálam már a "vadállat-ot" képviseli, függetlenül attól, hogy ezeket is meghallgatom, sőt néha csak ehhez van kedvem. De természetesen én is csak egy ember vagyok, és ez is csak egy vélemény a sok közül
Szerk: Merchior 2009-11-05 20:59:05
Mondjuk ezt az "Animezenézés" dolgot én se szeretem túlzottan. Jóvan, ha valaki szereti az animéket, meg én is hallgatok néha japán zenét, de nem annyira sűrűn. Szvsz én azt szűrtem le, hogy az "animések" nagyrésze szereti a metálzenét és/vagy emocore cuccokat. Legalábbis én ezt szűrtem le a környezetemben lévő "animések" zenei ízléséből.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Necrokid: nem akarok hazudni, de nekem fingom sincs, hogy milyen voltam 3 éve x). Nem az a problémám, hogy valakit érdekel a japán kultura, a zene etc... Ha nem, ha csak az. Nem t'om hányadik olyan hsz-be meg profilba ütközetem a napokban a neten, hogy "én csak anime zenét hallgatok... sötöbö". Végül is mindegy...
Csak hogy stílszerű legyek : D _ Morning Musume - Pepper Keibu (Tudom, hogy van külön japán zenés topik, csak lusta vagyok átmászni oda :')
Ilyenekkel kínoztam masszívan szegény Alistert, hogy "szerinted melyik a borzasztóbb?" De a pasi egy hős, érdemrendet neki.
Szerk: miyu 2009-11-03 23:00:30