Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Valaki valamikor linkelte a dumizzunk topicba Emilie Autumn elóadóművésznő egy számát (What if).
Az nagy valószínűséggel vagy Dragda volt vagy esetleg én, tudtommal mi hallgatjuk orrba-szájba a nénit. (A con külön fénypontja volt, mikor cicafül átnyújtotta a összes számot kiírva lemezre :3.)
Én is pont ezt a félelmetes változatosságot imádom benne, hogy az egyik számában még kőkemény "elektróra" hörög, a következőben meg lágy hegedű az aláfestés. És hogy mennyire kihasználja a hangját.... *sóhajtás...*
Kár, hogy Magyarországon alig ismerik, én legalábbis akárkinek mutattam, mindenki csak pislogott rám nagy szemekkel, hogy "ezmiez, de fura".
Én ezt a számát hallottam elöszőr: Rose Red
Aztán jött az Shalott - ez valami hihetetlen gyönyörű -, majd a I Want My Innocence Back. És el is voltam/vagyok veszve vele.
Szerk: miyu 2009-09-25 20:55:36
Emilinénit szeressük... favorit: 306, Let the record show, Gothic lolita. Sötétebb egyéneknek ajánlott az Industrial Scum nevű oldal akut látogatása.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-25 13:19:44
(#616) Valaki valamikor linkelte a dumizzunk topicba Emilie Autumn elóadóművésznő egy számát (What if).
Gyorsan utánanéztem a hölgynek - valami elképesztő hangulata van minden számának. És amilyen változatos egyszerűen hihetetlen, példának okáért ha valaki a fent említett What if után megmutatja a Liart vagy Opheliacot, akkor pofánröhögöm, hogy kizárt, hogy ezt a kettőt ugyanaz az ember művelte.
De még folk-fentözi-heppihősdala is van neki.
Gyorsan utánanéztem a hölgynek - valami elképesztő hangulata van minden számának. És amilyen változatos egyszerűen hihetetlen, példának okáért ha valaki a fent említett What if után megmutatja a Liart vagy Opheliacot, akkor pofánröhögöm, hogy kizárt, hogy ezt a kettőt ugyanaz az ember művelte.
De még folk-fentözi-heppihősdala is van neki.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-20 15:42:48
(#615) Pénteken a melóhelyen Kiora-csan ezt (is) hallgatta, aztán egész nap nem szabadult tőle...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-16 09:50:30
(#614) Új kedvenc: KMFDM. Industrialmetal a legjobb fajtából. Füleljétek.
Szerk: Elnar 2009-09-16 09:50:47
Kedvenceim: Skillet, Simple Plan, Green Day, Incubus, Alkaline Trio, Nightwish meg hasonlókat ( jó szerintem is sablonos de ez van )
Szerintem jó izlésed van

Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:53:42
beküldve: 2009-09-12 22:05:55
(#612) Mivel még ide úgyse írtam leírom.
Általában rockot hallgatok és annak minden formáját, kivéve a hardot.
Kedvenceim: Skillet, Simple Plan, Green Day, Incubus, Alkaline Trio, Nightwish meg hasonlókat ( jó szerintem is sablonos de ez van )
Amiket mostanában hallgatok:
[Link]
[Link]

Általában rockot hallgatok és annak minden formáját, kivéve a hardot.
Amiket mostanában hallgatok:
[Link]
[Link]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-12 22:06:23
beküldve: 2009-09-09 12:23:38
(#611) Na egy kis aggrotech/harsh EBM/industrial/darkelectro (úgyis túl fényes nap van) :
God Module - False pretense
Aesthetic Perfection - The Ones
Angelspit - 100%
C-Lekktor - Infected
God Module - False pretense
Aesthetic Perfection - The Ones
Angelspit - 100%
C-Lekktor - Infected
A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg elmeorvosát vagy goth ismerősét!
Szerk: Elnar 2009-09-09 12:32:47
beküldve: 2009-09-06 12:59:42
(#610) Mostanság Limp Bizkitet (egyéb nu metalt), Maximum the Hormonet (még mindig kedvenc együttesem) és Cryptopsyt hallgatok.
A cryptopsy sajnos egy elég underrated együttes, de remélem jönnek majd egyszer magyarországra. Aki nem siemrné, azoknak itt az egyik (szeirntem) legjobb számuk: [Link]
A cryptopsy sajnos egy elég underrated együttes, de remélem jönnek majd egyszer magyarországra. Aki nem siemrné, azoknak itt az egyik (szeirntem) legjobb számuk: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-09-06 11:03:35
(#608) Girls under glass - In the darkness
Front 242 - Headhunter
Terminal choice - Witchhunter
Panzer AG - Bereit
Egy kis kontrázás a kinti napfényre //Spec.ed. for Miho//
Front 242 - Headhunter
Terminal choice - Witchhunter
Panzer AG - Bereit
Egy kis kontrázás a kinti napfényre //Spec.ed. for Miho//
Szerk: Elnar 2009-09-06 11:49:03
beküldve: 2009-09-03 17:24:37
(#607) beküldve: 2009-08-26 22:29:17
(#606) Rhapsody, jaj, régi emlékek. Knightrider of Doom. ^^
Node, kanyarodjunk másik irányba; Miss Kittin - Meet Sue be she
Kezeket fel, kocsiba be és tanuljuk meg kiejteni azt az átokverte márkanevet!
Bátrabbaknak pedig a folytatás; Miss Kittin - Requiem for a hit
Node, kanyarodjunk másik irányba; Miss Kittin - Meet Sue be she
Kezeket fel, kocsiba be és tanuljuk meg kiejteni azt az átokverte márkanevet!
Bátrabbaknak pedig a folytatás; Miss Kittin - Requiem for a hit
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-08-26 22:24:26
(#605)