Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-02-10 14:53:35
(#773) Miho: ne aggodj X'D én is ezen vagyok ki bukva, hogy miket hallgatok vicces egy dolog... de szerencsére most már megint ezek a jó kis bandák jönnek vissza felé

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-10 13:58:48
(#772) Evanescence még mindig jó, leginkább esős hétvégékre. /én legalábbis akkor hallgatom/ Most Ayria suttog/hörög/énekel igen nagy hangerőn. ^^ Meg újabban hébe-hóba goát is hallgatok.Ilyet, ni!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-02-10 13:57:50
(#771) Régen én is szerettem az evanescencet. Csak ahogy teltek az évek, egyre mainstramebb zene lett és mostmár ott tartok, hogy inkább nem hallgatom őket.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De jó hallgatni őket!!! Köszi
Örülök hogy más is hallgatja

"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-10 13:50:16
Nosztalgia~
Szeretem a bandát, egyszer sikerült találnom egy oldalt ahol a Fallen-en és az Open Door-on kívül más albumaik is fent voltak, így pl a Fallen előtt megjelent Origin, és má kislemezek, demoalbumok - így nem túl legális úton-módon, de hozzájuk jutottam. XD
Az Origin meghallgatása után rá kellett jönnöm arra, hogy nyílvánvalóan el let nyomva a badna egyedisége. Ez az album szerintem sokkal jobb, mint az őt követő kettő: kevésbé populáris.
Itt van néhány dal az albumról:
Anywhere
Away From Me
Ééés akkor néhány demo:
Before the Dawn
Farther Away
#Sasakiii
EA, SOAD, MSI...
És ezek mellé K-Pop, és Lady Gaga? *összeomlik* Ezzel azonos mértékű fájdalmat csak a Hello Kitty gitárok szoktak okozni nekem. XD Mindenestre széles zenei skálát hallgatsz. Ez még alakulni fog szerintem.^^*tapasztalt*XD

Szeretem a bandát, egyszer sikerült találnom egy oldalt ahol a Fallen-en és az Open Door-on kívül más albumaik is fent voltak, így pl a Fallen előtt megjelent Origin, és má kislemezek, demoalbumok - így nem túl legális úton-módon, de hozzájuk jutottam. XD
Az Origin meghallgatása után rá kellett jönnöm arra, hogy nyílvánvalóan el let nyomva a badna egyedisége. Ez az album szerintem sokkal jobb, mint az őt követő kettő: kevésbé populáris.
Itt van néhány dal az albumról:
Anywhere
Away From Me
Ééés akkor néhány demo:
Before the Dawn
Farther Away
#Sasakiii
EA, SOAD, MSI...
És ezek mellé K-Pop, és Lady Gaga? *összeomlik* Ezzel azonos mértékű fájdalmat csak a Hello Kitty gitárok szoktak okozni nekem. XD Mindenestre széles zenei skálát hallgatsz. Ez még alakulni fog szerintem.^^*tapasztalt*XD
Bár azt némileg szégyenkezve, de be kell vallanom, hogy tegnap este az én fenekem is megmozgatta egy koreai boyband. O___x SHINee(샤이니)_RingDingDong
És még csak nem is néznek ki jól... Szóval nem icon-fertőzést kaptam, hanem tényleg a szám tetszik... ki tudja melyik lenne jobb... ^^"
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-10 14:02:23
Régebben ezt a számot de sokszor hallgattam

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-10 13:17:45
(#766) Nekem nagyon tetszik:[Link]
egy kicsit szomorkás szám
egy kicsit szomorkás szám
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-10 10:55:48
(#765) ha már emilie akkor [Link] gecci jó szám
de én még a system of a downt is szeressem, mindless self indlgence, akkor muse, meg most kezdek rákapni a koreai popra X'D wonder girls, 2en1,ss501. Meg gáz nem gáz, én Lady Gaga számait is szeretemX'D

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-10 09:15:24
(#764) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-19 16:01:16
(#763) Én szeretem vagyis hát kedvencem a My chemical romance.
Vannak még amiket még nagyon szeretek pl a Maximum the Hormone, Emilie Autumn, An Cafe, Miyavi, Ayumi Hamasaki, Fall out boy, Anti fitness club( ne szólja le senki xD én szeretem és az összes számuk nagyon jo )
Vannak még amiket még nagyon szeretek pl a Maximum the Hormone, Emilie Autumn, An Cafe, Miyavi, Ayumi Hamasaki, Fall out boy, Anti fitness club( ne szólja le senki xD én szeretem és az összes számuk nagyon jo )

beküldve: 2010-01-19 14:59:44
(#762)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 15:05:28
beküldve: 2010-01-17 13:01:36
(#761) Kár
Am most találtam meg egy másik kedvencemet, Penumbra. Vagyis igazából, csak 1 számukat ismerem, de az nagyon jó. Tudtam melyik album az, de eddig nem találtam sehol, olyan volt mintha nem is létezne
de meg lett
Seclussion azt hiszem így írják az album címét

"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
LM.C én is mennék, de majd meglátjuk lesz e pénzem... Helyszínen is lehet venni jegyet? vagy addigra elfogy?

sajna ezt nem tudom. Miyavinál ugye nem lehetett helyben jegyet venni a PECSÁban.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-01-16 19:30:01
(#759)