Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-02-13 15:19:31
(#788) Bezony,a KoRn csak jó (volt)...
Amiket felsoroltál (Grín Déj,Blink száznyócvankettő,stb) azok is tűrhetőek.Nemtom,sztem most rámjött a sok hörgős zene után egy kis pihenhetnék,biztos ennek tudható be,hogy ezektől a bandáktól meghallgatok most bármit is.Szörnyű vagyok,tudom.
A legutóbbi Machine Head albumot (The Blackening) meghallgattam párszor,annyi feltűnt,hogy ez kicsit komolyabb,mint amit eddig megszokhattunk tőlük.Bár nem árt,ha felfrissítem a memóriám,elődúrom márcsakazértis az albumot,csak tudnám hova raktam el...
Aztamindenit,megtaláltam a lemezt,rajta még a Soulfly-Conqueror,Slipknot-all hope is gone és 2 Exploited albumot is találtam.
Amiket felsoroltál (Grín Déj,Blink száznyócvankettő,stb) azok is tűrhetőek.Nemtom,sztem most rámjött a sok hörgős zene után egy kis pihenhetnék,biztos ennek tudható be,hogy ezektől a bandáktól meghallgatok most bármit is.Szörnyű vagyok,tudom.
A legutóbbi Machine Head albumot (The Blackening) meghallgattam párszor,annyi feltűnt,hogy ez kicsit komolyabb,mint amit eddig megszokhattunk tőlük.Bár nem árt,ha felfrissítem a memóriám,elődúrom márcsakazértis az albumot,csak tudnám hova raktam el...
Aztamindenit,megtaláltam a lemezt,rajta még a Soulfly-Conqueror,Slipknot-all hope is gone és 2 Exploited albumot is találtam.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-12 15:51:43
Souichiro: A régi KoRnt szeressük nagyon... Mostanában már csak vergődnek, és azt nem szeressük.
A Gúdásrlotról amúgy: Nem csak őket nem szeretem, hanem az egész rágógumi-punk vonalat, amit képviselnek (Simple Plan, The Offspring, Green Day, blink-182, stb.)... Mondjuk van egy-kettő, amit úgy elhallgatok, de a legtöbb irritál.
Machine Headről meg: A legutóbbi albumukat hallottad (The Blackening, 2007)? Ha nem, akkor mindenképp nézz utána... A Burn My Eyes óta a legerősebb albumuk, lehet, hogy megváltoztatja a véleményed róluk.
Csak, hogy linkeljek is valami szépséget... Diabolical Masquerade, Katatonia gitáros Blakkheim egykori szóló agymenése. Igazából a legutolsó albumról kéne linkelni, amit ezen a néven adott ki, de mivel azon fél-egy perces számok vannak Movementekbe sorolva, elég érdekes lenne...
A Gúdásrlotról amúgy: Nem csak őket nem szeretem, hanem az egész rágógumi-punk vonalat, amit képviselnek (Simple Plan, The Offspring, Green Day, blink-182, stb.)... Mondjuk van egy-kettő, amit úgy elhallgatok, de a legtöbb irritál.
Machine Headről meg: A legutóbbi albumukat hallottad (The Blackening, 2007)? Ha nem, akkor mindenképp nézz utána... A Burn My Eyes óta a legerősebb albumuk, lehet, hogy megváltoztatja a véleményed róluk.
Csak, hogy linkeljek is valami szépséget... Diabolical Masquerade, Katatonia gitáros Blakkheim egykori szóló agymenése. Igazából a legutolsó albumról kéne linkelni, amit ezen a néven adott ki, de mivel azon fél-egy perces számok vannak Movementekbe sorolva, elég érdekes lenne...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-12 14:28:30
(#785) ezt mindenkinek hallania kellene.. az egyik legjobb xam..
s a vidit is megeri vegigerni..a kepek sorba teve naon kex
[Link]
s a vidit is megeri vegigerni..a kepek sorba teve naon kex
[Link]
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-12 14:21:44
(#784) kozben lattam kicserelted..
amugy meg jou az a xam..
:P
amugy meg jou az a xam..
:P
beküldve: 2010-02-12 14:15:54
(#781) Korn: blind című számát szereti egyáltalán vki?
Am előérzetem,hogy ennek a bandának már pusztán a nevétől mindenki köpködni kezd
De ha belegondolunk,ha akkoriban nem hallgattunk volna Kornt,vagy Linkin Parkot,akkor most szeretnénk egyáltalán a kicsit zúzósabb-hörgősebb zenéket bármennyire is? Sok Rocker-metálos sztem ez a két banda ismerete nélkül még sehol sem tartana
Annak meg kimondottan örülök,hogy 8 éve a Linkin Parkkal egy időben ismertem meg a Six Feet Undert,egyértelmű melyik a jobb
Am előérzetem,hogy ennek a bandának már pusztán a nevétől mindenki köpködni kezd
De ha belegondolunk,ha akkoriban nem hallgattunk volna Kornt,vagy Linkin Parkot,akkor most szeretnénk egyáltalán a kicsit zúzósabb-hörgősebb zenéket bármennyire is? Sok Rocker-metálos sztem ez a két banda ismerete nélkül még sehol sem tartana
Annak meg kimondottan örülök,hogy 8 éve a Linkin Parkkal egy időben ismertem meg a Six Feet Undert,egyértelmű melyik a jobb
Szerk: Souichiro 2010-02-12 14:28:05
beküldve: 2010-02-12 14:07:07
(#780) en mostanaban tegan and sara ra vaok rakattanva naon..
orakat elhallgatom ugyanazt a xamot elorol s elorol ujra..
masok xerint mar ziz kellet volna legyen mar az agyam tollem..
[Link]
orakat elhallgatom ugyanazt a xamot elorol s elorol ujra..
masok xerint mar ziz kellet volna legyen mar az agyam tollem..
[Link]
Erre nem tudok mit mondani.Nem egy nagy vászisztdász a Gúdsárlot ez igaz,de vannak nálluk sokkal erőltetettebb,meg bénább bandák is.Egyszer meg lehet őket hallgatni,ha többször nem is.Útáltam őket egy jó erős 4 évig,most vmiért bejön.
A SOAD nállam pont a Hypnotize-Mezmerize albummal bokott meg,bár a BYOB még egészen tűrhető. [Link]
Úgy emlékszem,hogy a Mezmerize albumban található meg.
A Mösínhed meg olyan "szeretem is-meg nem is".
A Davidian [Link] egész jó,a From this day [Link] szódával elmegy.
A SOAD nállam pont a Hypnotize-Mezmerize albummal bokott meg,bár a BYOB még egészen tűrhető. [Link]
Úgy emlékszem,hogy a Mezmerize albumban található meg.
A Mösínhed meg olyan "szeretem is-meg nem is".
A Davidian [Link] egész jó,a From this day [Link] szódával elmegy.
beküldve: 2010-02-12 13:47:52
(#778) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-12 13:45:19
(#777) öPőfiktSzőkl valaki? Toolos, elvont hangás, érdekes hangszín, kellően elborult.
szerk: 777. /egyhatoddal jobb mint a Fenevad! Mwhahaha!/
szerk: 777. /egyhatoddal jobb mint a Fenevad! Mwhahaha!/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-12 13:59:51
Mindenesetre énmost Fekete Fátyol Menyasszonyokat /hehe/ hallgatok.
[Link]
[Link]
Néhány hete találkoztam a fiúkákkal. Nagyon tetszik a dal, majd a banda többi számát is felfedezem szépen lassan.^^
beküldve: 2010-02-10 16:51:24
(#775) System of a Down örök kedvenc marad. Sjanos kevés együttes maradt meg a Nu Metal korszakból, de most az LP és a LimpBizkit is új albummal jön, hátha kedvet kapnak a többiek is a dologhoz.
Mai zenék közül talán nekem a Metalcore/Deathcore, meg úgy általában a "core" zene jön be, amelyek eléggé megosztják a hallgatóságot. Mindenesetre énmost Fekete Fátyol Menyasszonyokat /hehe/ hallgatok.
[Link]
Mai zenék közül talán nekem a Metalcore/Deathcore, meg úgy általában a "core" zene jön be, amelyek eléggé megosztják a hallgatóságot. Mindenesetre énmost Fekete Fátyol Menyasszonyokat /hehe/ hallgatok.
[Link]
Apropó tegnap milyen menő Deathcore bandát fedeztem fel magamnak!
Itt jön a Kráken [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Souichiro: Én speciel falra mászom a Gúdsárlottól... Meg az összes többi ilyen bandától.
Az Evanescencet se szerettem soha különösebben, nagyon nem az én stílusom, vagy mittudomén.
A SOAD viszont az a zenekar, akikre sose tudtam haragudni, még akkor sem, amikor a Mezmerize/Hypnotize idején elkezdtek valami merőben mást játszani (pedig engem azzal nagyon könnyű megbántani)... Nem tudnak mellényúlni. Csak állnának össze újra... De amíg Tankian elvan a szólókarrierjével, addig úgyse fognak. Buknia kéne az öregnek valami nagyot, hátha akkor eszükbe jut.
Amúgy meg, hogy linkeljek is valamit, Machine Head élőben, mert úgy sokkal jobb. Csak Robb Flynnek néha nem jut eszébe játszani a részét. Meg a közönség is elég halott...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-10 16:00:54