Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Majd megváltozik a véleményed, ha kinn lesznek a Chris Cornellel meg Dave Grohlal közös nóták...
lesz kozosse dave grohlal
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szless bácsit nem kedvelem túlzottam, de ez a Wolfmotheres kombó nagyon ottvan a szeren. Kellemes meglepetés.
Yaven: The Cranberries, szeressük.
Yaven: The Cranberries, szeressük.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Majd megváltozik a véleményed, ha kinn lesznek a Chris Cornellel meg Dave Grohlal közös nóták...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Sztem sokan ismerik, meg régi is, de jó.
szerintem mindenki ismeri..
regi idoink egyik legnagyobbja..
Jameg, hogy valami mások számára is hallgathatót is linkeljek, pár napja van új single Slash szólólemezéről.
Meg akarsz minket ölni? Legközelebb Axl Rose áriákat fogsz linkelni?
Hogy ne legyek off:[Link] Sztem sokan ismerik, meg régi is, de jó.
beküldve: 2010-03-04 23:14:48
(#858) Les Claypool fanboyként valószínűleg én voltam... Az Of Fungi and Foe a Mester egyik legelborultabb albuma, de nagyon addiktív tud lenni, ha az ember egy kicsit fogékony rá. Van még rajta pár nagyon jó szám, a Boonville Stomp pl. még csodálatos.
Meg a Primus is csodálatos, ahol játszott/játszik. My Name is Mud, pl. Óriási. Persze csak akkor, ha az ember olyan szinten szerelmes a basszusgitárokba, mint én.
Jujj, megint csöpögök. Pedig nem kéne.
Jameg, hogy valami mások számára is hallgathatót is linkeljek, pár napja van új single Slash szólólemezéről. By the Sword a nóta címe. Nekem minden aggodalmam elszállt. Szeressük.
Meg a Primus is csodálatos, ahol játszott/játszik. My Name is Mud, pl. Óriási. Persze csak akkor, ha az ember olyan szinten szerelmes a basszusgitárokba, mint én.
Jujj, megint csöpögök. Pedig nem kéne.
Jameg, hogy valami mások számára is hallgathatót is linkeljek, pár napja van új single Slash szólólemezéről. By the Sword a nóta címe. Nekem minden aggodalmam elszállt. Szeressük.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-04 21:07:13
(#856) Úristen Ezt valaki belinkelte ide, és én gyanútlanul megnéztem! Lecsapta nálam a biztosítékot, de nem megy ki a fejemből, és egyre jobban tetszik! Mondjátok h hülye vagyok, de ez egyre jobb
[Link]
[Link]
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-02-28 16:09:21
(#855) Nem is tudom, hogy hogy tudtam évekig enélkül élni... Type O Negative. A 2003as Life Is Killing Me című albumuk volt az egyik, ami miatt ide jutottam, mindennek a legaljára.
Tegnap, a villamoson jutott eszembe a nóta, amikor megláttam a klipben szereplő bácsi hasonmását... Igazából hajnali egyig gondolkodtam rajta, hogy honnan ilyen ismerős, mire leesett.
A Godsmack meg itt alattam szintén nagy jó.
Tegnap, a villamoson jutott eszembe a nóta, amikor megláttam a klipben szereplő bácsi hasonmását... Igazából hajnali egyig gondolkodtam rajta, hogy honnan ilyen ismerős, mire leesett.
A Godsmack meg itt alattam szintén nagy jó.
beküldve: 2010-02-28 15:58:00
(#854) beküldve: 2010-02-25 20:14:34
(#853) beküldve: 2010-02-25 19:30:29
(#852) Korábban a téma a gitárszólók körül forgott. Csak most sikerült megtalálni amit kerestem, szóval szerintem róla ne feledkezzetek meg:[Link]
beküldve: 2010-02-21 19:46:12
(#850) Serj egyéni pályafutása szerintem sem annyira elszomorító. Igaz, hogy a SOAD dalaiban sokkal több élet volt/lesz(?), sőt, sokkal jobban be is jön, a szólószámai is hallgathatók, egy-kettő még jó is.
1 2
1 2
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-02-21 16:25:09
(#849) Miyu által belinkelt szám nekem is a kedvencem tőle. Amúgy Axl hangja néha valóban irritáló. A Civil Warban azért nem annyira "segg-rock" stílusban énekel hál'istennek, de engem a hangja leginkább a Yesterdaysben zavar.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.