Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nekem, én imádom ezt a zenét (meg a filmet is). Mondjuk lehet én vagyok a hülye, de nekem nem tűnt fel, hogy ez miben remix?
Nemrég találkoztam a csapattal /nemtudom id elinkeltem-e már tőlük valamit./ nevük Here Comes the Kraken, egy mexikói Deathcore banda. Szerintem k*va nagyok, ennél keményebb breakdownokat még az életbe nem hallottam, na meg amit a dobos művel néha a lábdobbal az enyhén szólva durva..
Anathema - Violence
Szinte tökéletes.
Kösz, bár nem teljesen úgy készült el amilyennek szerettem volna de ettöl függetlenül még le is adták a nagyteremben (nyárin még tavaly)
Szinte tökéletes.
Addig meg hallgassatok egy kis Sepultura Bloody Roots-ot.
Rútsz,bládi rútsz.Rútsz,bládi rááááááááááááááh.
Ez Szless szólóalbuma lesz, nem Ekszölrózé. Slash '98 körül kilépett a Guns N' Rosesból, és ők ketten azóta olyan jó kapcsolatot ápolnak egymással, hogy konkrétan 12 éve egy szót nem beszéltek. Rose ráadásul az egyetlen az eredeti Guns felállásból, aki nem játszik/énekel ezen a lemezen, szóval tényleg nincs sok köze hozzá... Gondolom Grohl ezért bátorkodott játszani a lemezen. Meg mert biztos kapott pénzt érte.
Chris Cornellt meg eddig se szerettem, de most már elmehet a p__ába. Sokkolt így kora reggel... Megyek is iskolába inkább.
Majd megváltozik a véleményed, ha kinn lesznek a Chris Cornellel meg Dave Grohlal közös nóták...
Chris Cornell neve sajnos eme ([Link]) szörnyűség óta már nem számít...
(Basszus újranézve ez a klipp még rosszabb, mint amilyenre emlékeztem. De legalább Chris nem játssza el a macsót -habár szvsz sokkal jobb pasi még így 40 felett is, mint a többi )
Bezzeg a régi szép időkben...[Link]Dave Grohl meg wtf? Csak én emlékszem erre?[Link]
naon levaok maradva
viszont naon izgalomba hoztatok
marmint hoztal Hate-chan ..
Lesz. Meg lesz még pár kellemes név... Ian Astbury (The Cult), Ozzy, Lemmy (Motorhead), Flea (RHCP), Alice Cooper, meg hasonlók.
Március 24. a japán megjelenés időpontja... Hozzánk egészen május elejéig nem jut el.