Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-04-28 22:07:51
(#923) Mindenfélét hallgatok, komolyan! Totál káosz az egész zenei ízlésem.
Volt régebben, hogy Green Day-t hallgattam,
-majd Take That-et,
-nemrég Lifehouse-ra kattantam rá (nagyot szól az új albumuk!^^)
-most meg We The Kings fan lettem^^
De azért mindegyiket hallgatok ma is, de főleg WTK-t és Lifehouse-t. ^^
Van még itt WTK-fan? ^^
Volt régebben, hogy Green Day-t hallgattam,
-majd Take That-et,
-nemrég Lifehouse-ra kattantam rá (nagyot szól az új albumuk!^^)
-most meg We The Kings fan lettem^^
De azért mindegyiket hallgatok ma is, de főleg WTK-t és Lifehouse-t. ^^
Van még itt WTK-fan? ^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-04-28 20:54:25
(#922) Elérkezettnek látom az időt, hogy ismét megjelenjek itt valamivel. Hallgat valaki MetalCore-t? Mondjuk August Burns Red-et? No? Valaki? August Burns Red???
Na majd most fogtok :
[Link]
[Link]
Most jutott eszembe, hogy már a karácsonyi szingölt linkeltem. Mindegy
Na majd most fogtok :
[Link]
[Link]
Most jutott eszembe, hogy már a karácsonyi szingölt linkeltem. Mindegy
Szerk: Merchior 2010-04-28 21:44:49
beküldve: 2010-04-28 20:48:19
(#921) Rammstein - Haifisch
Ah, állatok, ez a kedvencem az új albumról, és végre van klippje is /,,/ De ugye ezzel nem arra céloznak, amire gondolom, hogy céloznak? *remeg a szája széle*
És határozottan jobb érzés a koncert után rammos videókat nézni, mert a fiúk élőben is tényleg _szépek_ Igen, szépek voltak, távolról sem olyan megviseltek, mint az gondoltuk, respect. (Bár Paul szőrös hátsójának frontális képe azért nem kellett volna, eléltem volna az élmény nélkül x))
Ah, állatok, ez a kedvencem az új albumról, és végre van klippje is /,,/ De ugye ezzel nem arra céloznak, amire gondolom, hogy céloznak? *remeg a szája széle*
És határozottan jobb érzés a koncert után rammos videókat nézni, mert a fiúk élőben is tényleg _szépek_ Igen, szépek voltak, távolról sem olyan megviseltek, mint az gondoltuk, respect. (Bár Paul szőrös hátsójának frontális képe azért nem kellett volna, eléltem volna az élmény nélkül x))
beküldve: 2010-04-28 19:07:30
(#920) We Are The Fallen - Bury Me Alive
Határozottan nem rossz. Barátnőm szerint Evanescence-ízű. Valóban. Majd említette, hogy nem csoda, mert az Eva. volt tagjai is benne vannak. XD De a leányzónak ígéretes a hangja.
Határozottan nem rossz. Barátnőm szerint Evanescence-ízű. Valóban. Majd említette, hogy nem csoda, mert az Eva. volt tagjai is benne vannak. XD De a leányzónak ígéretes a hangja.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-28 19:07:43
Most pedig vizsgáljuk meg, mire képes ez a lány*, ha becsukja a száját:
[Link]
*Mire képes Steve Vai valami lánnyal maga mellett.[Link]
Jogos. Bár lehetne esetleg, ha nagyon jóindulatúak vagyunk
*mire képes ez a lány, ha Steve Vai mellett pózolgat és nem ír dalszöveget
És akkor most kompenzálásképp. Életem első nájtvis száma.
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most pedig vizsgáljuk meg, mire képes ez a lány*, ha becsukja a száját:
[Link]
*Mire képes Steve Vai valami lánnyal maga mellett.[Link]
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Akkor kedves egészségedre.
És a "Most Unoriginal Artist of the decade" díjat nyeri... Orianthi!
[Link]
Komolyan, nem hiszed el. Mikor először hallgatod, átfut az agyadon a gondolat "hm, ez tényleg azt énekli amit hallok?". Meghallgatod másodszor és rájössz, hogy valami nagyon nincs rendjén. Még reménykedsz benne, hogy esetleg csak ez a nóta olyan amilyen, de akkor rátalálsz a Now or Neverre. Mazochista módon nekiállsz az éjszaka közepén Orianthi számokat keresni, majd 6 dal meghallgatása után nyugtázod, hogy nincs miért élni.
Ennek nem_szabadna_léteznie.
Köszönöm JamLegend. Kösznöm, hogy megismerhettem általad ezt a csodás feltörekvő csillagot.
Most pedig vizsgáljuk meg, mire képes ez a lány, ha becsukja a száját:
[Link]
Mindjárt más.
És a "Most Unoriginal Artist of the decade" díjat nyeri... Orianthi!
[Link]
Komolyan, nem hiszed el. Mikor először hallgatod, átfut az agyadon a gondolat "hm, ez tényleg azt énekli amit hallok?". Meghallgatod másodszor és rájössz, hogy valami nagyon nincs rendjén. Még reménykedsz benne, hogy esetleg csak ez a nóta olyan amilyen, de akkor rátalálsz a Now or Neverre. Mazochista módon nekiállsz az éjszaka közepén Orianthi számokat keresni, majd 6 dal meghallgatása után nyugtázod, hogy nincs miért élni.
Ennek nem_szabadna_léteznie.
Köszönöm JamLegend. Kösznöm, hogy megismerhettem általad ezt a csodás feltörekvő csillagot.
Most pedig vizsgáljuk meg, mire képes ez a lány, ha becsukja a száját:
[Link]
Mindjárt más.
beküldve: 2010-04-26 20:09:22
(#916)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-26 19:43:37
beküldve: 2010-04-26 19:31:00
(#914) Arról már ujjongtam, hogy jön a Kamleot Szigetre (blö)?
Csak azért, mert JÖN A KAMELOT SZIGETRE WÚÚ~!!
De miért pont a Szigetre kell, bazzeg.
[Link]
Csak azért, mert JÖN A KAMELOT SZIGETRE WÚÚ~!!
De miért pont a Szigetre kell, bazzeg.
[Link]
beküldve: 2010-04-19 13:35:24
(#913) Nem tudtok egy oldalt, ahonnan NewS számokat tudok letölteni?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Helyes-helyes.
Mindjárt sírok: [Link] És még ráadásul a képességeikhez mérten egész jók.Szerinted. Mondjuk ez annyira tényleg nem szörnyű.
Voltam SZTKban a jobb kezemmel, orvosbácsi azt mondta, hogy egy hétig az lenne a legjobb, ha meg se mozdítanám, és hogy nem tudja, hogy csináltam, de ne csináljam még egyszer. Szóval csak napi fél órát tudok játszani, akkor meg általában Peppers szokott menni. De a tabokkal néha szoktam szemezni, nyár elejére menni fog.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-19 00:20:32
Mennyi problémád van... Pedig a Nevermore tényleg jó.