Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2010-06-22 15:01:52
(#968) Na ez meglepett Csak érdekességképpen, egy tagcserén már túl vannak, a basszer kilépett, aki nem mellesleg ismerek. Meg az énekesüket is, bár őt inkább csak látásból, futólag
Szerk: Merchior 2010-06-22 13:43:44
beküldve: 2010-06-22 13:24:08
(#963) Diszkográfia beszerzésétől meg már csak egy hajszál tart vissza, nevezetesen a "numetal" szócska az adatlapjukon. A numetal az ellenségünk.
A NüMetál egy istenkirály műfaj, Hanon lányom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Írtam, ez tényleg személyes ízlés kérdése... Mint ahogy szinte minden zenei téren. Nagyon nem fekszik nekem, amit játszanak (és utálom őket a Land of Confusion megerőszakolása miatt), de ez nem jelenti azt, hogy baj van velük. Nem vagyok én sem különösebb zenei guru, szóval jogom sincs őket kritizálni, de tegnap nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy kiszúrtad a Haggardot, ma meg Disturbed...
Azt persze fel lehetne hozni, hogy például attól, amikor Draiman (vagy hogy hívják a tagot) tisztán próbál énekelni, a hideg futkos a hátamon... Az első albumukon -ami szvsz a legjobb is a mai napig- azt azért annyira nem erőltette.
Azt persze fel lehetne hozni, hogy például attól, amikor Draiman (vagy hogy hívják a tagot) tisztán próbál énekelni, a hideg futkos a hátamon... Az első albumukon -ami szvsz a legjobb is a mai napig- azt azért annyira nem erőltette.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én meg örülök, hogy ezzel van a probléma.
Nos akkor, mi a baj a Disturbeddel? Tényleg pusztán érdeklődésből kérdezem, nem vagyok túl jártas zeneileg.
Nos akkor, mi a baj a Disturbeddel? Tényleg pusztán érdeklődésből kérdezem, nem vagyok túl jártas zeneileg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az előbbi. Persze egyéni ízlés kérdése a dolog, de akkor is...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A Disturbed hallgatása vagy a numetal megvetése?
Ez most mélységesen elszomorított.
beküldve: 2010-06-20 22:39:31
(#955) Ma pedig Disturbed napot tartunk.
Legújabb kedvencem, The Night
Perfect Insanity
Monster
Stricken
És a klasszikus, Down With the Sickness
Diszkográfia beszerzésétől meg már csak egy hajszál tart vissza, nevezetesen a "numetal" szócska az adatlapjukon. A numetal az ellenségünk.
Legújabb kedvencem, The Night
Perfect Insanity
Monster
Stricken
És a klasszikus, Down With the Sickness
Diszkográfia beszerzésétől meg már csak egy hajszál tart vissza, nevezetesen a "numetal" szócska az adatlapjukon. A numetal az ellenségünk.
beküldve: 2010-06-18 17:19:24
(#954) És azt tudtátok, hogy az Iron Maiden és a Kamelot ugyanaznap lép fel, ugyanabban az időpontban?
*felrobban*
Ellenem van az univerzum.
*felrobban*
Ellenem van az univerzum.