Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-10-09 11:44:08
(#332) Én nemrég hallgattam meg a Naruto Shuppiden 4.op.-ját és olyan semmilyen...
Mostanában rákaptam egy olyan zenekarra ,akik csak zokniba is kimennének a koncertet adni, de azt sem a lábukon hordanák :a Red Hot Chili Peppers !
Ez a kedvenc számom tőlük a "Cant stop":
[Link]
- koncertes verzió
[Link]
- klippes verzió
Mostanában rákaptam egy olyan zenekarra ,akik csak zokniba is kimennének a koncertet adni, de azt sem a lábukon hordanák :a Red Hot Chili Peppers !
Ez a kedvenc számom tőlük a "Cant stop":
[Link]
- koncertes verzió
[Link]
- klippes verzió
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-09 11:48:41
beküldve: 2008-10-01 18:38:11
(#331) Japánok közül Megumi Hayashibara és Okui Masami az abszolút kedvencem, de bárkit szívesen meghallgatok, aki japán.
Világzenékért annyira nem vagyok oda, még magyar zenét hallgatok szívesen. Kedvenceim a Princess és Nox, de nagyon szeretem a régi magyar zenéket, pl: LGT, Metró, Omega, Zorán.
Világzenékért annyira nem vagyok oda, még magyar zenét hallgatok szívesen. Kedvenceim a Princess és Nox, de nagyon szeretem a régi magyar zenéket, pl: LGT, Metró, Omega, Zorán.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-09-30 20:53:03
(#330) Poet's of the Fall - Lift
Eszméletlenül gyönyörü übermegapwnage egy szám!
Eszméletlenül gyönyörü übermegapwnage egy szám!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-27 13:51:55
(#329) beküldve: 2008-09-24 12:41:46
(#328) Tegnap átéltem életem legnagyobb koncertélményét!!!
Chris Martint eddig is zseninek tartottam, de most bebizonyosodott, hogy tényleg az és az egész banda egyedülálló! 2008.09.23. Coldpaly koncert.
Ezt a napot megjegyeztem!
Chris Martint eddig is zseninek tartottam, de most bebizonyosodott, hogy tényleg az és az egész banda egyedülálló! 2008.09.23. Coldpaly koncert.
Ezt a napot megjegyeztem!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-24 12:54:53
beküldve: 2008-09-12 09:26:49
(#327) "Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-09-12 01:22:44
beküldve: 2008-09-12 00:35:16
(#325) Tailor: Hát, nem szégyelled magad? (xD)
Moonspell - Luna
Ez se épp mostani darab, de az (egyik) kedvencem a zenekartól. Szépséges benne a vokál.
Folyamatosan viszont nem szeretek Moonspell-t hallgatni, mert egyrészt monoton kissé, másrészt szinte elveszi az ember életkedvét xS.
Moonspell - Luna
Ez se épp mostani darab, de az (egyik) kedvencem a zenekartól. Szépséges benne a vokál.
Folyamatosan viszont nem szeretek Moonspell-t hallgatni, mert egyrészt monoton kissé, másrészt szinte elveszi az ember életkedvét xS.
Szerk: miyu 2008-09-12 00:35:53
beküldve: 2008-09-11 20:33:00
(#324) "We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ugye emlékszel még zenékre a Naruto-sokk előtti időkből? O_0
Ohh nem nagyon... Mert már megemésztett "Orochimaru és már majdnem átvette a testemen az irányítást és belémtáplálja a naruto-t és nemsokára 1 új hitt lesz a földön a NARUTO..." áááháhááhhhááá~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Ugye emlékszel még zenékre a Naruto-sokk előtti időkből? O_0
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-11 20:19:01
(#321) A kedvenc zenéim a naruto pár opening zenék...Hát IGEN,én már csak Naruto vok:
4.Opening: Flow: GO
5.Opening: Seishun kyosokyou (asszem így írták...)
6.Opening: No boy no cry
10.Oening:Hero's come back!!!
11.Opening: nem tom a nevét( fejből)
4.Opening: Flow: GO
5.Opening: Seishun kyosokyou (asszem így írták...)
6.Opening: No boy no cry
10.Oening:Hero's come back!!!
11.Opening: nem tom a nevét( fejből)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
[Link]
Erre gondoltam. habár mostmár nem nézem meg mielőtt végignézném a filmet, szerencsére nem emlékszem sokra belőle azon kívül, hogy eszméletlenül jó.
Nagyon összepasszolnak ^^
Erre gondoltam. habár mostmár nem nézem meg mielőtt végignézném a filmet, szerencsére nem emlékszem sokra belőle azon kívül, hogy eszméletlenül jó.
Nagyon összepasszolnak ^^
Erre tecc'ik gondolni? Slay-evasuka
Szerki: jaj, nemnem [nem figyelni oda desu] most nézem, end of eva-t írtál, upszi. ^^"
Szerki: jaj, nemnem [nem figyelni oda desu] most nézem, end of eva-t írtál, upszi. ^^"
Szerk: miyu 2008-09-11 19:37:37
Youtubeon van egy eszméletlen jó End of Evangelion amv a Forsaken-re. Eszméletlenül el van találva, egymásnak lett teremtve a kettő ^^