Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Ó szeretlek, kerestem ano ezt a számot de nem találtam mert nem tudtam se a címét se az előadóját. De most már felvilágosultam. Köszcsi :)
beküldve: 2008-08-03 18:32:31
(#271) Két régi kedvencemet kotortam elő tecsövön keresztül (gyengébbek kedvéért youtube):
Moby - Lift me Up
K-os - Crabbuckit
Sting feat Craig David - Rise & Fall
U2 - Vertigo
Moby - Lift me Up
K-os - Crabbuckit
Sting feat Craig David - Rise & Fall
U2 - Vertigo
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Itt mindenki ilyen elvetemült zenéket hallgat?
Én nem (vagy mégis? ):
Magyar: Ossian. Nem mai banda, de imádom
Külföldi:japán: Nightmare, the Gazette és a Nano-Mugen Compilation válogatás összes száma
Metallica
U2
Green Day
és még sok-sok
Az előzőektől eltérően mostanában sok rapet is hip-hopot hallgatok köszönhetően annak, hogy a streetball pályán állandóan azt nyomatják:
Fort Minor
G-Unit
G-Unot
DMX
Nekem csak a Billy talent meg a kaukázus :)
Én most találtam egy abszolút Nyári Srácok együttest :) The Ataris. van 3-4 számuk ami annyira a nyári életről szól hogy eszméletlen :) (Egyik számuk címe egy az egyben Boys of Summer, ergo nyári srácok) A Not Capable of Love pedig bennevan nálam a top szerelmesszámok között (ugyanis utálom a nyálas szerelmesszámokat) csak klipkészítéshez nemértenek :S
Sex Pistolsra pedig jobban ráfeküdtem most, mint eddig, ugyanis lett lakatom nyakláncnak:) És nincs kedvem Sid Vicious nyakláncot hordani úgy hogy nemismerem az együttest rendesen (az olyan...divatrocker dolog... aminél kevesebb dolgot utálok jobban)
Én most találtam egy abszolút Nyári Srácok együttest :) The Ataris. van 3-4 számuk ami annyira a nyári életről szól hogy eszméletlen :) (Egyik számuk címe egy az egyben Boys of Summer, ergo nyári srácok) A Not Capable of Love pedig bennevan nálam a top szerelmesszámok között (ugyanis utálom a nyálas szerelmesszámokat) csak klipkészítéshez nemértenek :S
Sex Pistolsra pedig jobban ráfeküdtem most, mint eddig, ugyanis lett lakatom nyakláncnak:) És nincs kedvem Sid Vicious nyakláncot hordani úgy hogy nemismerem az együttest rendesen (az olyan...divatrocker dolog... aminél kevesebb dolgot utálok jobban)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-03 14:38:18
beküldve: 2008-08-02 17:35:25
(#268) beküldve: 2008-08-02 17:28:32
(#267) én kedvenceim mostanában My Chemical Romance, Blindside, Billy Talent, Skillet, Thousand foot Kruch, Jimmy eat World
magyarok Kaukázus, The grenma, Idiot side
vkinek vmelyik?
magyarok Kaukázus, The grenma, Idiot side
vkinek vmelyik?
Rájöttem, hogy a Kaukázus baromi jó! Van egy sejtésem, hogy kb. 2 éven belül ők lesznek az "új" Quimby.
Az mekkora egy kultúrsokk xD
"Szalai Éva, te vagy a mindenem, én gumicukor vagyok a tenyereden."
beküldve: 2008-07-30 21:54:11
(#265) A SOAD és a Billy Talent nálam is klappol Én mostanság flyleaf-et, Skilletet hallgatok, na meg persze alvin és a mókusokat...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Én tőlük csak a Teszkót ismerem, de az odabusz rendesen
beküldve: 2008-07-30 08:29:47
(#263) Rájöttem, hogy a Kaukázus baromi jó! Van egy sejtésem, hogy kb. 2 éven belül ők lesznek az "új" Quimby.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-29 16:07:49
(#262) SoaD, Lordi, Billy Talent, Disturbed, Manowar. yeah.
Új Slipknot klip yeeees, végre ^.^/ . Nagyon jó, nagyon jó, nagyon jó:Slipknot - Psychosocial
Kicsit monotonabb mint az eddigi számaik, kevésbé kaotikus,
és új maszkjaik vannak a fiúknak . Újra hallom végre Joey Jordison dobolni *puszi a zsíros kis kobakjára x)*. Corey hangja pedig még mindig *.*
Szeressem őket
és új maszkjaik vannak a fiúknak . Újra hallom végre Joey Jordison dobolni *puszi a zsíros kis kobakjára x)*. Corey hangja pedig még mindig *.*
Szeressem őket
Nagyon jól sikerült az új klip!
Mellesleg az egyik srácnak a maszkja olyan, mint Menos Grande
Ez nekem is tetszik.X)
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Új Slipknot klip yeeees, végre ^.^/ . Nagyon jó, nagyon jó, nagyon jó:Slipknot - Psychosocial
Szeressem őket
Szeressem őket
Nagyon jól sikerült az új klip!
Mellesleg az egyik srácnak a maszkja olyan, mint Menos Grande
Szerk: .., 2008-07-29 14:51:00
beküldve: 2008-07-29 14:33:29
(#259) Új Slipknot klip yeeees, végre ^.^/ . Nagyon jó, nagyon jó, nagyon jó:Slipknot - Psychosocial
Szeressem őket
Szeressem őket
Szerk: miyu 2008-07-29 14:38:05
beküldve: 2008-07-15 16:32:36
(#258) Nekem ha mindenképp mondani kéne valami elektrót amitől nem vagyok rosszul akkor:
DJ Technorch, Aural Vampire
Chemical Brothers - Do It Again->ez az egy számuk
DJ Technorch, Aural Vampire
Chemical Brothers - Do It Again->ez az egy számuk
Szerk: miyu 2008-07-15 16:33:54