Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Haggard
Jeez, ismeri őket valaki rajtam kívül? Awaking the Centuries láv. <3
Within Temptation, változó. What have you donenel és Memoriessal indítottam, ezeken felbuzdulva hallgatgattam meg még párat tőlük. Nem ismerek túl sokat, vannak jó számaik, de példának okáért a Paint it Blacktől speciel falramászok. Destroyed viszont nagyon is jó.
Evanescence is hasonló az én szemszögemből. Vannak jól eltalált számaik, de rendesen el tudják rontani.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-11 17:02:03
(#316) Lacuna Coil... láw x)
misery business (acoustic)
Ez tetszett OO"... Pedig az eredeti felejthető volt számomra.
misery business (acoustic)
Ez tetszett OO"... Pedig az eredeti felejthető volt számomra.
Ha már Nightwish, akkor mindenképp említsük meg a hasonszőrűeket is: Within Temptation, Lacuna Coil, Leaves' Eyes...
Amúgy meg Haggard, Opeth, Sonata Arctica, HammerFall, DragonForce, Celesty, NIN, London After Midnight, The Crüxshadows [...]
Ja, japánból: Moi dix Mois, Malice Mizer, Phantasmagoria, 12012, Kagerou, Mucc, Laruku, Blood Stain Child, High and Mighty Color, Versailles, Ali Project, [...]
Amúgy meg Haggard, Opeth, Sonata Arctica, HammerFall, DragonForce, Celesty, NIN, London After Midnight, The Crüxshadows [...]
Ja, japánból: Moi dix Mois, Malice Mizer, Phantasmagoria, 12012, Kagerou, Mucc, Laruku, Blood Stain Child, High and Mighty Color, Versailles, Ali Project, [...]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-09-11 16:27:34
Ha finn, akkor Nightwish, Rasmus és Lordi. <3
Nálam ebben a kategóriában Apocalyptica, HIM és Nightwish a favorit.
A Rasmust csak akkor hallgattam ha másokkal nyomják:
Apocalyptica & Lauri Ylonen
Apocalyptica & HIM feat. The Rasmus
Nightwish: szeressük. Igen még mindig Anette-tel is. Bár így a "gótikus-opera" hatásnak kampec.
Most épp aktuális kedvenc tőlük:Escapist x]
Szerk: miyu 2008-09-10 16:44:58
Lordiii :)
Yay!!
(Amúgy azokon kívül akiket felsoroltál, nem is tudok több finn zenekart (vagy nemtudom róluk hogy finnek)
Yay!!
(Amúgy azokon kívül akiket felsoroltál, nem is tudok több finn zenekart (vagy nemtudom róluk hogy finnek)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-10 15:24:01
(#312) Hja, a fekete-hollótollas jobb volt, mint ez a neo-finn haj. :/
Ha arról van szó finnek közül én is inkább HIM fan vagyok ^^ de a Rasmus-al sincs egyéb bajom, azon kívül, hogy egyiknek se értem a szövegét XD (jelentését - angol nyelvhiány... T_T)
Az lehetett a baj hogy nem "magyar füllel" hallgattad.
Egy elme-roggyant szösszenet a magyar-finn nyelvi kapcsolat bizonyítására.[Link]
Pont ma örvendeztettek meg vele, így egyből ez ugrott be a témáról.
Én kérek elnézést.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-09-10 01:33:23
Ha arról van szó finnek közül én is inkább HIM fan vagyok ^^ de a Rasmus-al sincs egyéb bajom, azon kívül, hogy egyiknek se értem a szövegét XD (jelentését - angol nyelvhiány... T_T)
Bár mostanában inkább a magyar punkra, vagyis osztálytársam hatására egyre inkább a metalra leszek rászoktatva (a punkra is ő szoktatott ^^"), szóval amiket mostanában hallgatok:
Junkies - Csatornapatkány
Kalapács - Bűnöm a Rock
Road - Go! (a Jó hely című számot szerettem volna betenni, de azt nem találtam sehol T-T)
Ossian-t is hallgatok mostanába, de azt se találtam most YouTuben (mármint azokat a számokat amiket szeretek)
Bár mostanában inkább a magyar punkra, vagyis osztálytársam hatására egyre inkább a metalra leszek rászoktatva (a punkra is ő szoktatott ^^"), szóval amiket mostanában hallgatok:
Junkies - Csatornapatkány
Kalapács - Bűnöm a Rock
Road - Go! (a Jó hely című számot szerettem volna betenni, de azt nem találtam sehol T-T)
Ossian-t is hallgatok mostanába, de azt se találtam most YouTuben (mármint azokat a számokat amiket szeretek)
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
*síkit* Atyagatya, mióta szőke ez a Ylönen Oo? Most úgy nézz ki mint egy latens buzeráns, chh. Jááj ezek a stylistok, no mindegy...
A Rasmus sosem volt szívem csücske, valamiért nem fogtak meg a számaik.
Ha már finn banda ebben a "loverock" stílusban én a HIM-re voksolok. Nagyon szeretem Valo hangját.
It's All Tears (live)
A Rasmus sosem volt szívem csücske, valamiért nem fogtak meg a számaik.
Ha már finn banda ebben a "loverock" stílusban én a HIM-re voksolok. Nagyon szeretem Valo hangját.
It's All Tears (live)
Szerk: miyu 2008-09-09 23:58:16
beküldve: 2008-09-08 21:46:09
(#308) The Rasmus - Livin' in a World Without You
Nemsokára érkezik az új album, ennek tiszteletére váltottam le a hétteremet is (ismét elnézést Integral-samától).
Általában egy számban elég pár sort jól eltalálni, és már megragad benned az egész, mint pl Nightwish End of all Hopejában az "Angels, they fell first but I'm still here", vagy a Nightquest refrénjének utolsó két sora "Forget the task, enjoy the ride, and follow us into the night". Na itt a "For 40 days and nights I was chained to your bed, you thought that was the end of the story" már önmagában elég ahhoz, hogy ezt dúdolgassam egész nap. Viszont tipikusan azok közé a számok közé tartozik, amiket a refrén ront el, mint például a 7 Days to the Wolves, nagyon dallamos, hangulatos, erre a refrén teljesen kizökkent belőle. De mindent összevetve nagyon jó kis szám lett ez. :3
Nemsokára érkezik az új album, ennek tiszteletére váltottam le a hétteremet is (ismét elnézést Integral-samától).
Általában egy számban elég pár sort jól eltalálni, és már megragad benned az egész, mint pl Nightwish End of all Hopejában az "Angels, they fell first but I'm still here", vagy a Nightquest refrénjének utolsó két sora "Forget the task, enjoy the ride, and follow us into the night". Na itt a "For 40 days and nights I was chained to your bed, you thought that was the end of the story" már önmagában elég ahhoz, hogy ezt dúdolgassam egész nap. Viszont tipikusan azok közé a számok közé tartozik, amiket a refrén ront el, mint például a 7 Days to the Wolves, nagyon dallamos, hangulatos, erre a refrén teljesen kizökkent belőle. De mindent összevetve nagyon jó kis szám lett ez. :3
beküldve: 2008-09-05 18:34:05
(#307) A Pain of Salvation nevű svéd progresszív metál bandát ismeritek?
uuuu...az nagyon jó!
Positive vibration.
beküldve: 2008-09-05 10:01:02
(#305) Mostanában újra előkapartam gyerekkori kedvenceimet... jó kis dallamos rockzenék... Extreme, Mr. Big, Europe és társaik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Michael Jacksonból én csak a Weird Al Yankovic paródiákat szeretem xD
(I'm Fat, meg a másik)
(I'm Fat, meg a másik)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Komolyan? Nem uncsi egy idő után? Te tudod :]
Eurythmics - Sweet Dreams->Origi (asszem)
Ugyanez Manson bácsi módra
cradle of filth & him félén (Mit műveltek azzal a gitárral Oo?)
Ugyanaz és mégsem x)
Eurythmics - Sweet Dreams->Origi (asszem)
Ugyanez Manson bácsi módra
cradle of filth & him félén (Mit műveltek azzal a gitárral Oo?)
Ugyanaz és mégsem x)
Szerk: miyu 2008-09-02 16:07:02