Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-09-02 15:27:10
(#302) Én csak openingeket és endingeket hallgatok semmi mást!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-09-02 15:18:24
(#301) beküldve: 2008-09-02 15:12:12
(#300) Én is voltam Szigeten, nagyon klasz volt, első nap, MGMT-n és Kooks-on, tök jó volt még úgy is hogy alig ismertem pár számukat és a térdem szétment
MGMT meg nagyon állat volt ott voltunk mikor csak hangoltak, és iszonyat közel voltunk hozzájuk...

MGMT meg nagyon állat volt ott voltunk mikor csak hangoltak, és iszonyat közel voltunk hozzájuk...

Én nem, bár ez baromira nem számít, mert ebben a stílusban nem igen vagyok othhon.
Sziget óta még mindig Kaiser Chiefs, Wombats és Babyshambles lázban égek!
Sziget óta még mindig Kaiser Chiefs, Wombats és Babyshambles lázban égek!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-31 22:45:05
(#298) A Pain of Salvation nevű svéd progresszív metál bandát ismeritek?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-31 13:06:53
(#297) Tenacious D ftw :)
Amit még sokat hallgatok, az a Kansas-től a Carry On My Wayward Son.
Megunhatatlan, ha csak félórában egyszer hallgatod meg
Amit még sokat hallgatok, az a Kansas-től a Carry On My Wayward Son.
Megunhatatlan, ha csak félórában egyszer hallgatod meg

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
régebben én is odavoltam értük, de sajnos mára divatsz*r lett az egész, persze ha nem az lenne nem lehetne eladni, de azért a régi számokhoz képest az újak borzalmasan nagy csalódást okoznak

ez nagyon igaz

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-31 10:13:11
(#295) Hát én annyira a japcsikért nem vagyok oda, de van pár jó banda! Pl nekem nagyon bejön a Blood Stain Child, meg Kokiának is nagyon szép hangja van!
Am meg reggae me ska forevör +rock meg trip hop meg alternative és sok más!
Bandákat nem sorolok mert sok lenne! De örülök, hogy a magyar underground zene fejlődik és mit ne mondjak sosem volt még ilyen magas szinten! De hát csak 16 évet éltem eddig nem tudhatom
Roots
Rock
Reggae
Am meg reggae me ska forevör +rock meg trip hop meg alternative és sok más!
Bandákat nem sorolok mert sok lenne! De örülök, hogy a magyar underground zene fejlődik és mit ne mondjak sosem volt még ilyen magas szinten! De hát csak 16 évet éltem eddig nem tudhatom

Roots
Rock
Reggae

Positive vibration.
Egy szó zúg a fülemben.Egy szó kering az agyam tekervényeiben.Egy szót üvöltök végetérhetetlenül.TANKCSAPDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
régebben én is odavoltam értük, de sajnos mára divatsz*r lett az egész, persze ha nem az lenne nem lehetne eladni, de azért a régi számokhoz képest az újak borzalmasan nagy csalódást okoznak

miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-28 22:42:16
(#293) beküldve: 2008-08-27 17:29:59
(#292) "Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-08-15 15:29:24
(#291) Egy igazi klasszikus amikor még a nyugati parti zenék nem csak a pénzről meg az arcozásról szóltak...
[Link]
és egy másik klasszikus...
[Link]
[Link]
és egy másik klasszikus...
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-08-15 15:19:40
(#290) húh hát nekem sok kedvencem van. a The Grenmát énis imádoooom <3 An Cafe másik kedvenc. Szeretem még: Kaukázus, Kiscsillag, Vad Fruttik, Méhek, SoaD, Green day, White Stripes, Bloodhound Gang meg ilyesmik :] Ja meg persze egy csomesz japcsi zenét, de azokat nem sorolom.

A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-15 14:48:58
(#289) Most lejöttem Balatonra és raktam az iPodomra egy csomó új zenét.
A legjobb: G-Unit - Beg for Mercy
Ez az album nagyon király.
Itt egy jó szám az albumról, ha valakit érdekel: [Link]
A legjobb: G-Unit - Beg for Mercy
Ez az album nagyon király.
Itt egy jó szám az albumról, ha valakit érdekel: [Link]
beküldve: 2008-08-14 16:27:09
(#288) Én a The Grenmára szoktam rá,Szalay Csongor az énekes nem egy anime szereplőnek adta már a hangját,és egyszerűen imádom^^
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"