Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Hmm. Ez ma sziven ütött.
Tegnap hagytam a cicám elmenni.
Köszi. 2x is megvolt. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-11 01:11:23
Egyik kedvenc szimfónikus műveim!
One Winged Angel (FF: Advent Children version)
Libabőr mindig, ha meghallom!
Maradok is a témánál, ha volt a vége, jöjjön az eleje is (game)
[Link]
Ollan natyon séép!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-09 09:53:28
beküldve: 2008-04-09 00:14:47
(#210) Egyik kedvenc szimfónikus műveim!
[Link]
Ez így élőben nem lehett rossz. Amikor beindul az egész úgy 4:20 környékén, engem mindíg kiráz a hideg... Főleg úgy, hogy a szintinél a zeneszerző: Nobuo Uematsu (a bajszos).
Ha már ilyen stílusnál járok, itt van az egyik kedvenc videójáték zenei témám is:
Halo
[Link]
[Link]
Ez így élőben nem lehett rossz. Amikor beindul az egész úgy 4:20 környékén, engem mindíg kiráz a hideg... Főleg úgy, hogy a szintinél a zeneszerző: Nobuo Uematsu (a bajszos).
Ha már ilyen stílusnál járok, itt van az egyik kedvenc videójáték zenei témám is:
Halo
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-04-09 00:21:25
Britni egyenesen úgy néz ki, mint egy telesz@rt zokni...
Lehet azért anime, mert már rég egy gumiszobában pattog és a számot is csak korábbi hangmintákból keverték ki.
Lehet azért anime, mert már rég egy gumiszobában pattog és a számot is csak korábbi hangmintákból keverték ki.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-08 12:24:31
A topik címe és a kommentem térben és időben való találkozása félreértésre adhat okot, ezért ezzenel leszögezem, hogy nem kedvenc zenémről van szó, sőt!!!
Ámbátorhovatovábbmégiscsak ....
Megakadt a szemem a zenecsatornán, mikor ment féldrogos, hol széthullós, majd újból összekaparós Britni Szpírsz előállt egy újabb klippel, ami egy egész látványos anime video formájában kíséri az elektro beütéses kornyikát.
Egy Robert Hales nevezetű fickó rendezte és az animálási munkákért egy dél-koreai Studio Animal csapat felelős. Kinézni jól néz ki. Respect!
[Link]
Megakadt a szemem a zenecsatornán, mikor ment féldrogos, hol széthullós, majd újból összekaparós Britni Szpírsz előállt egy újabb klippel, ami egy egész látványos anime video formájában kíséri az elektro beütéses kornyikát.
Egy Robert Hales nevezetű fickó rendezte és az animálási munkákért egy dél-koreai Studio Animal csapat felelős. Kinézni jól néz ki. Respect!
[Link]
állítolag azért csinálták mert szegéyn Britní már nem néz ki oylan jól a klippekben, mint hajdanán. Könynebb volt megrajzolni, mint kiretusálni...
beküldve: 2008-04-07 19:33:21
(#207) A topik címe és a kommentem térben és időben való találkozása félreértésre adhat okot, ezért ezzenel leszögezem, hogy nem kedvenc zenémről van szó, sőt!!!
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-04-06 01:21:45
(#206) beküldve: 2008-04-05 23:23:37
(#205) Mióta kb 2 hete beszereztem még nem volt más a lejátszómban szóval itt a helye: DSP - Társadalomklinika...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Rudym... huhhh... mit mondjak... Kentaro télleg megerőszakolta a fülem... de.... jól esett!!! Iszonyat jó a srác... Kedves "menő" európai dj-k... lehet leckéket venni és tanulni, tanulni, tanulni...
És cserébe itt egy másik finomság... DJ kontra shaminsen... lol [Link] COOL!!!
És cserébe itt egy másik finomság... DJ kontra shaminsen... lol [Link] COOL!!!
Ez jól csengett, bár néha kicsit monoton volt számomra. ^^
De ha már a Samiszennél tartunk:
[Link]
beküldve: 2008-04-05 04:57:49
(#203) beküldve: 2008-04-05 01:11:48
(#202) beküldve: 2008-04-04 23:14:33
(#201)
Szerk: Lg1 2008-04-04 23:15:07
beküldve: 2008-03-29 20:33:24
(#200) Én csak annyit mondhatok, hogy gangsta rap. Hallgassatok belőle sokat.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3