Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Azt megnézném, hogy nekem mikor lesz időm, meg alkalmam egyszer is végignézni... 64 évesen, talán...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-27 20:32:03
(#151) én is birom azt a jelenetet.. én még csak 43x láttam a tnapival együtt 44 de még van időm.. az meg ironikusan értettem h alig látott film..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-27 20:32:19
Ha már t.a.t.u, akkor nekem a rammsteinnel közös Moskau és Od no it jöhet bármikor, mind a kettő naon ott van...
Hát ezt nem hiszem... Anyám már 64szer látta, én meg egyszer se tudtam végignézni, behalás pedig az tényleg nagyon jó, a sztori is, zene is. minden. Igaz, a Berger-féle asztaltánc viszi nálam a pálmát
beküldve: 2008-02-27 20:27:32
(#148) én egyszer belehallgattam.. elég is volt...egy életre.. maradok PIRAMIS- nál.. jah tnap alig látott filmet néztem.. HAIR -t
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-27 20:23:26
(#147) Most lehet, h minden erre járó hatalmas hahotában fog kitörni, de tudjátok, mi király zene??? A t.A.T.u. - oroszul... naon ott van... Ja za szlasumaj vagy Nasz nye dragonyet... naon kemények!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-27 20:20:07
(#146) és most hallottam az orosz rádió kórusától a figaro házasságát.. naon kemény volt.. h ezek mennyire odafigyelnek a tiszta hangokra.. naon precizek.. de a magyar sem kutya..
beküldve: 2008-02-25 18:14:50
(#145) most egymást próbáljátok legyőzni ki tud több linket betenni????
Whut?!
Dave Chappelle egy állat!
Whut?!
Nah akkor még egy Chamillionaire spoof (amúgy jön Bp-re májusban), aztán én lepihentem.
[Link]
Whut?!
Azért Nippon cucc is legyen:
[Link]
Whut?!
Whut?!
Whut?!
Nah akkor még egy Chamillionaire spoof (amúgy jön Bp-re májusban), aztán én lepihentem.
[Link]
Whut?!
[Link]
Whut?!
Nah ez kicsit off volt.. lehet, hogy érdemes lenne egy japán tv topikot dobni... Nem kicsit vannak elborulva!
Whut?!
Yeeeaah!!
Weird Al Yankovic videó nagyon öl. Kocka zene
A japcsis videót ismerem az is üt
A japán topic ötletet én is támogatom,mert nagyon sok beteg videó van,ugyhogy szerintem érdemes lenne nyitni .
Okeeeeeeeeee!!
王座
Szerk: Oza 2008-02-25 15:25:00
beküldve: 2008-02-25 15:07:21
(#143) Whut?!
Whut?!
[Link]
Whut?!
[Link]
Whut?!
Whut?!
Whut?!
[Link]
Whut?!
[Link]
Whut?!
Nah ez kicsit off volt.. lehet, hogy érdemes lenne egy japán tv topikot dobni... Nem kicsit vannak elborulva!
Whut?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-02-25 15:10:08
beküldve: 2008-02-25 14:18:39
(#142) De ha már itt tartunk,akkor már én is folytatom
[Link]
[Link]
[Link]
[Link] ez lemaradt
Whaaaaat?!!! Yeaaaaah!! Okeeeeeee!!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link] ez lemaradt
Whaaaaat?!!! Yeaaaaah!! Okeeeeeee!!
王座
Szerk: Oza 2008-02-25 14:33:58
Jah meg a szöveg is odavág. XD H Piddy yeah. XD
Nah akkor lehet fetrengeni. A legkeményebb spoof!
[Link]
Veszet nagyon,azért a 9 golyó ott van
szeretem ha ezeket a 50 forint szintű embereket is fikázák
王座
Nah akkor lehet fetrengeni. A legkeményebb spoof!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nemes1s én ezen megszakadtam
nagyon komoly!!!
főleg a fekák ahogy abban a sálban csapatják meg még ilyen 2packesen van felkötve az egyiknek a cucos
nagyon komoly!!!
főleg a fekák ahogy abban a sálban csapatják meg még ilyen 2packesen van felkötve az egyiknek a cucos