Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-02-24 17:31:44
(#122) na akkor nem álok itt le vitázni, nem szeretném elrontani Holci topicját
(de annyit mindenképpen hozzáteszek h: Nemtom h a környék ahol te laksz mien, de szép környék lehet ha arrafelé "divatos" magyarnak lenni...mert én inkább azt modnom h sokan szégyennek tartják )
(de annyit mindenképpen hozzáteszek h: Nemtom h a környék ahol te laksz mien, de szép környék lehet ha arrafelé "divatos" magyarnak lenni...mert én inkább azt modnom h sokan szégyennek tartják )
jaa, és erre nagyonnem várok választ
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ozanak annyit üzennék h az Egészséges Fejbőr annak gyűlölet/lázítózene aki nem ismeri/ezt látja benne...
énis halgatom, sőt szeretem a zenéjüket mégsem érzem ugy h jövőre hadba vonulnék románia ellen...
ki mit lát benne...ez itt a kérdés
énis halgatom, sőt szeretem a zenéjüket mégsem érzem ugy h jövőre hadba vonulnék románia ellen...
Én nem szeretem őket ez van,meg a szememben műfajba se sorolható.Manapság meg nagy divat lett az,hogy nagy magyarnak érzik magukat az emberek.És ha még a zenekar nem is mondja ki nyiltan,de azok többsége aki ezeket az együtteseket hallgatja (Tisztelet a kivétel!!) azok többsége elég szélsőséges.A másik lehet,hogy nem ismerem a albumaikat,számaikat, de azok akik körülöttem ilyen előadókat hallgatnak azok szinte mind,gyűlölet emberek,és eléggé furcsák.
(Jelzem ettől a zenekartól vannak durvábbak is.)
王座
Szerk: Oza 2008-02-24 12:18:22
A Santanával közös szám pedig nem Nickelback, csak az énekes Chad Krueger.
Ezért irtam azt, hogy "daloltak" ^^°
beküldve: 2008-02-23 21:28:58
(#119) köszönöm a felvilágosítást. énmeg ajánlanék egy igényes számot, vagyis rögtön kettöt. Zeromancer: cupola avagy Zeromancer: Houses Of Cards
(:
(:
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
beküldve: 2008-02-23 21:26:11
(#118) Legnagyobb fav : Afromania - Minna no Peace. Gurren Lagannal egyszerüen EPIC.
További favorit még a U2, Green Day (és ennek a kombója), Franz Ferdinand, The Offspring stb.
További favorit még a U2, Green Day (és ennek a kombója), Franz Ferdinand, The Offspring stb.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-23 21:25:28
(#117) Ozanak annyit üzennék h az Egészséges Fejbőr annak gyűlölet/lázítózene aki nem ismeri/ezt látja benne...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-23 21:26:01
hehe te a Nickelblack az miféle? Eszik vagy isszák?
Jóféle. Igényes rockfélét játszanak, értelmes szövegel, mondanivalóval. Ők csinálták a Pókember "főcímzenéjét" (vagy mia fenéjét) és daloltak Carlos Santanával. Így sem ismerös?
(Tölük a kedvencem az If Everyone Cared.)
Én nagyon szeretem a Nickelback-et, mi is volt az első híres számuk? How you remind me azt hiszem... De később is csináltak jókat. A Santanával közös szám pedig nem Nickelback, csak az énekes Chad Krueger.
hehe te a Nickelblack az miféle? Eszik vagy isszák?
Jóféle. Igényes rockfélét játszanak, értelmes szövegel, mondanivalóval. Ők csinálták a Pókember "főcímzenéjét" (vagy mia fenéjét) és daloltak Carlos Santanával. Így sem ismerös?
(Tölük a kedvencem az If Everyone Cared.)
maria callsa operaénekes.. dereng vmi .. philadelphia című filmben a "la mamma morta" című áriát hallhatod tőle..
abban a filmben jó zenék mentek. a föcímdal is nagyon ott van, nekem legalábbis
HM KEDVENC ZENE..NEM IS TUDOM MERT NINCS KEDVENCEM..
TÁN ÉRDEMS MEG EMLITENI NÉHÁNYAT...SCORPIONS-GYÖNYÖR Ü LASÚ SZÁMAI VANAK... DO AS INFINTY...ÉS HÁT A HIM..HIÁBA PROBÁLOK TÖLE SZABADULNI MINDIG VISSZA KÖSZÖN.
AZTÁN NICKELBLACK..A PASINAK ÍRTÓ JÓ HANGJA VAN..
EZEK KIVÜL MÉG MEG HALGATOM AYUMI HAMASAKIT...STB.
TÁN ÉRDEMS MEG EMLITENI NÉHÁNYAT...SCORPIONS-GYÖNYÖR Ü LASÚ SZÁMAI VANAK... DO AS INFINTY...ÉS HÁT A HIM..HIÁBA PROBÁLOK TÖLE SZABADULNI MINDIG VISSZA KÖSZÖN.
akkor mégis csak van kedvenced, csak az elején szerényre fogtad a figurát (:
a him az nem is olyan rossz, ami van a apocallypticával meg azzal a tollas Laurival száma az egy nagy kedvencem... a Bittersweet
a Scorpions is elég ottvan XD hehe te a Nickelblack az miféle? Eszik vagy isszák? Ayumi ilyen visuel kei-es arc?
(müvölődöm éppen, ezért a sok kérdés, kéretik türelmesen bánni velem #D)
maria callsa operaénekes.. dereng vmi .. philadelphia című filmben a "la mamma morta" című áriát hallhatod tőle..
Operaénekesek közül Miklósa Erika és Montserrat Caballer... az utóbbi hölgy az, aki Freddie Mercuryval a Barcelonát énekelte... jah, és ha már itt tartunk: QUEEN forever - Freddie lives!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-23 17:15:57
(#111) HM KEDVENC ZENE..NEM IS TUDOM MERT NINCS KEDVENCEM..
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-02-23 16:32:05
(#110) jó kérdés.. még én sem jöttem rá.. kérdezdd meg ..pl.. nem tom.. a lényege h sok hozzászólás után érheted el ezt a címet.. és nem volt olyan nehéz a házi köbgxyök meg négyzetgyökös egyenletek .. stb..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
köcce nkem is az főleg h beteg vok és a fejem szétszakad de 30 perc alatt megvoltam vle..
ejjha (:
ha megérte 30 perc kínlódás akkor laza #D de ha nem akkor nevetek, szíves engedélyeddel.
am mia szenttúró azaz addiktgyanús? XD
Szerk: Kiss Aki 2008-02-23 16:29:13
beküldve: 2008-02-23 16:23:51
(#108) köcce nkem is az főleg h beteg vok és a fejem szétszakad de 30 perc alatt megvoltam vle..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..