Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Ide is szerintem nyugodtan tegyetek be jó számokról videket, én most a Harry Potter in the hood-al kezdeném.
Loller!
Akkor ennek szellemében egy díjnyertes klipp az éjszakai élet veszélyeiről (és még a szám sem rossz):
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ide is szerintem nyugodtan tegyetek be jó számokról videket, én most a Harry Potter in the hood-al kezdeném.
Nemes1s én ezen megszakadtam
nagyon komoly!!!
főleg a fekák ahogy abban a sálban csapatják meg még ilyen 2packesen van felkötve az egyiknek a cucos
Majd én is fogok linkelni számokat,videókat,bár szerintem nem mindenkinek fog tetszeni de nagy ívbe le****om
王座
Hello
Van aki szereti Bob Marley-t vagy a Reggae stílusból valaki mást?????
Nem vagyok a reggaeben nagyon jártas de van egy pár jó előadó amiket érdemes meghallgatni (Spanom mondta a neveket )
Yannis Odua
Tiken Jah Fakoly
Capleton
Gentleman
Luciano
Néz utánuk!! elég jók
Hello
Köszi a az egyyüttesek nevét eleget teszek e kérésnek utánnuk nézek
Szivesen,máskor is. Én örülök,hogy segíthettem
王座
beküldve: 2008-02-25 12:29:25
(#134) Ide is szerintem nyugodtan tegyetek be jó számokról videket, én most a Harry Potter in the hood-al kezdeném.
Hello
Nem vagyok a reggaeben nagyon jártas de van egy pár jó előadó amiket érdemes meghallgatni (Spanom mondta a neveket )
Yannis Odua
Tiken Jah Fakoly
Capleton
Gentleman
Luciano
Néz utánuk!! elég jók
Hello
Köszi a az egyyüttesek nevét eleget teszek e kérésnek utánnuk nézek
Hello
van...
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
igen jól fordítottad.. és én naon szeretem.. mit szeretsz még.. én naon naon sok mindent.. istván a király??
Őőőő, a másik (próbáltam rákeresni de a Youtube nem akar betölteni ) akkor van a filmben amikor Marcell meghal. Talán valami olyasmi hogy Himnusz a szerelemhez. Hogy mi mindent szeretek még leírtam hátrébb 88. és 127. hozzászólásként. István a királyt már rég hallottam, de megvan lemezen. Majd meghallgatom és megmondom. Erről eszembe jutott a Képzelt riport.... az is nagyon jó.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-02-24 20:29:13
beküldve: 2008-02-24 19:45:14
(#130) igen jól fordítottad.. és én naon szeretem.. mit szeretsz még.. én naon naon sok mindent.. istván a király??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én naon bírom a jézus krisztus szupersztár zenéjét .. (kívülről fújom) meg hair.. na az ááá.. edith piaf
az is jó
az is jó
Egyet értek a Hair is nagyon ott van abból az egyik kedvencem az Aquarius (remélem jól írtam ). Edith Piaf-tól két nagy kedvencem van, ami a filmben is benne volt, de a címeiket nem tudom csak hogy milyen jelenetben hangzottak fel. (Ja, az egyik az magyarul valahogy úgy hangzik hogy, Nem bánok semmit sem )
Lehet hogy Marion az éjjel kap egy Oscar-t?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-24 19:32:06
(#128) én naon bírom a jézus krisztus szupersztár zenéjét .. (kívülről fújom) meg hair.. na az ááá.. edith piaf
az is jó
az is jó
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-24 19:32:22
Fumihiko: te belenéztél a CD-gyűjteményembe???
Hehe. Ezek szerint a hasonlóság döbbenetes volna...
Közben még eszembe jutott egy csomó minden amit nem is értem, hogy hagyhattam ki.
Pl.: U2, Sting, Beatles, Queen, Corrs, Madonna
Jónéhány szám bejön Elvistől, Barry White-tól, Nickelback-től, Coldplaytől,stb.
Bob Marleytól a kedvencem az Is this love (asszem ez a címe), Montserrat Caballer-Freddie Mercury Barcelonája nekem is nagy kedvencem
Ezeken kívül szeretem a musical zenéket. Most a Sweeney Todd az amit rongyosra hallgatok, de imádom a Wicked, a Hajlakk, és a Chicago, a Romeo & Juliet (a francia verzió) zenéjét. És ugyan nem musical, de zenés film a Moulin Rouge.
És egy japán előadó a végére Gackt, akiről tőletek hallottam, meghallgattam és megállapítottam hogy kedvelem. Nagyon is.
És nem ő lesz az utsó, asszem.
Szerk: Fumihiko 2008-02-24 20:26:39
beküldve: 2008-02-24 19:10:10
(#126) nos csak h visszatérjünk régi témához.. chika az amit írtál alap zene nálam.. philadelphiát néztem ma.. a zenéje még mindig isteni.. bruce tudott/tud még mindig vmit..vagy nem??,
Hello
Yannis Odua
Tiken Jah Fakoly
Capleton
Gentleman
Luciano
Néz utánuk!! elég jók
王座
Szerk: Oza 2008-02-24 18:07:39
na akkor nem álok itt le vitázni, nem szeretném elrontani Holci topicját
(de annyit mindenképpen hozzáteszek h: Nemtom h a környék ahol te laksz mien, de szép környék lehet ha arrafelé "divatos" magyarnak lenni...mert én inkább azt modnom h sokan szégyennek tartják )
(de annyit mindenképpen hozzáteszek h: Nemtom h a környék ahol te laksz mien, de szép környék lehet ha arrafelé "divatos" magyarnak lenni...mert én inkább azt modnom h sokan szégyennek tartják )
jaa, és erre nagyonnem várok választ
Pedig válaszolok (nem vita képpen)
Háát errefelé tulságosan is divatos magyarnak lenni, akik rasszista módon gondolkodnak.
De szerintem már nagyon más irányba mentünk el,és szerintem ne is folytasuk ezt az egészet.
Meg már nem is a zenéröl szól az egész,ugyhogy sorry,hogy másoknak ezt kellet olvasniuk.
王座
beküldve: 2008-02-24 17:42:57
(#123)