Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-02-23 16:05:51
(#107) Leírom az én kedvenceimet, azaz csak megpróbálom, mert túl sok van, és úgy is kifelejtödik valami. nos, Lássuk a sort:
Korpiklaani, Anathema, Apocalyptica, My Dying Bride, Metallica, Myv, Yamato, Nirvana, Zeromancer, James Blunt, Riverside, Flogging Molly, Alvin és a mókusok, Loreena McKennitt, Hans Zimmer (karibtengerkalózószene), Soul Asylum, Dido.
csakhogy párat említsek mindazon zenék közül, amiket szívesen hallgatok. aMint látjátok nem sok a japán.(hehe két darab#D) Szerintem a japánok ritka kivétellel, többniyre csak klasszikus stílusban tudnak csak hallgatható színvonalú számokat írni. -> személyes vélemény....
Ui: Te picilány, te ezek a számok, itt vesszökkel elválasztva nagyon viccesek ám, pláne így frissen kelve #D
és mivel nem más van köztük hanem vessző ezért eléggé egyértelmű hogy mit takar... de azért tényleg vicces #D
Korpiklaani, Anathema, Apocalyptica, My Dying Bride, Metallica, Myv, Yamato, Nirvana, Zeromancer, James Blunt, Riverside, Flogging Molly, Alvin és a mókusok, Loreena McKennitt, Hans Zimmer (karibtengerkalózószene), Soul Asylum, Dido.
csakhogy párat említsek mindazon zenék közül, amiket szívesen hallgatok. aMint látjátok nem sok a japán.(hehe két darab#D) Szerintem a japánok ritka kivétellel, többniyre csak klasszikus stílusban tudnak csak hallgatható színvonalú számokat írni. -> személyes vélemény....
Ui: Te picilány, te ezek a számok, itt vesszökkel elválasztva nagyon viccesek ám, pláne így frissen kelve #D
és mivel nem más van köztük hanem vessző ezért eléggé egyértelmű hogy mit takar... de azért tényleg vicces #D
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
beküldve: 2008-02-23 15:37:55
(#106) funky-t én is elhallgatom.. de nem vok fan..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-23 15:38:14
blues-t szereted cris rea stb???
a blues-t annyira nem,mert még nem találtam olyat ami megfog
de a jazz,soul,swing meg a funky jöhett kivéve az Rnb-t mert az már nekem túl nyálgép
王座
beküldve: 2008-02-23 15:31:59
(#104) blues-t szereted cris rea stb???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
te kis alapos.. youtubeon böngészgettél??
hajaj
de amúgy szivesen utánanézek mindennek mert az operák is érdekelnek,meg a klasszikus zenék,ja és persze a fekete zenék is ami alap
王座
beküldve: 2008-02-23 15:28:41
(#102) te kis alapos.. youtubeon böngészgettél??
Szerk: PICILÁNY 2008-02-23 15:29:05
maria callsa operaénekes.. dereng vmi .. philadelphia című filmben a "la mamma morta" című áriát hallhatod tőle..
gyorsan utánanéztem kiderült,hogy már valahol hallotam,meg talán filmben is volt,de nekem a O Mio Babbino Caro jobban tetszik
王座
beküldve: 2008-02-23 15:13:01
(#100) maria callsa operaénekes.. dereng vmi .. philadelphia című filmben a "la mamma morta" című áriát hallhatod tőle..
írtam h az egy férfiemberhez köthető az életemben(volt pasim giitározott benne) és maria-val hogy állsz?? gyönyörű hangja van nemde??
értem én írtam is,hogy nem vérszívásnak szántam,csak nekem nem tetszik ez a fajta zenei megnyílvánulás
a maria-t mire érted mert most sajnos álmoságban vagyok,úgyhogy nem esik le sorry
王座
Szerk: Oza 2008-02-23 15:07:14
beküldve: 2008-02-23 14:57:05
(#98) írtam h az egy férfiemberhez köthető az életemben(volt pasim giitározott benne) és maria-val hogy állsz?? gyönyörű hangja van nemde??
nos én szeretem még maria callast piramist.. és egészséges fejbőrt(ez egy férfihez köthető) edith piafot kihagytam..
r.e.m. nékem is jöhet.. csodálom h guns'n' roses-t nem írta eddig senki ...jah és a mestereket ki ne hagyjam..: elvis, és john lennon
r.e.m. nékem is jöhet.. csodálom h guns'n' roses-t nem írta eddig senki ...jah és a mestereket ki ne hagyjam..: elvis, és john lennon
Nem kötekedés képpen,de az a egészséges fejbőr az aztán gyűlölet zene (jurtás magyar) .Én csak az úszítást,meg a gyűlöletet hallom,láttom tölük (elrejtve a rímekben) .
De viszont a Guns'n' Roses-t én is szeretem,vannak jó számaik
王座
Szerk: Oza 2008-02-23 14:53:31
nos én szeretem még maria callast piramist.. és egészséges fejbőrt(ez egy férfihez köthető) edith piafot kihagytam..
G 'n R-t csak azért nem írtam, mert alap...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-22 20:23:52
(#95) nos én szeretem még maria callast piramist.. és egészséges fejbőrt(ez egy férfihez köthető) edith piafot kihagytam..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-22 20:42:11
beküldve: 2008-02-22 19:53:07
(#94) Nekem RHCP, REM, Dire Straits. Hmm... Tényleg érdekes az egyezés néhány korábbi hsz-szel.
beküldve: 2008-02-22 19:26:16
(#93) hmm én nem látom/hiszem..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.