Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-02-22 19:08:45
(#92) Hmmm.... csak a véletlen műve, vagy más is látja az érdekes összefüggést az anime/manga és a rock iránti rajongásban???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-22 12:55:12
(#91) Nekem a legnagyobb kedvencem a ZZ Top.Itt az oldalam róluk ha valakit érdekel,tudtommal az egyetlen magyar :
www.zztop.atw.hu
A Guns N' Roses is bejön nagyon valamint Kid Rock is.Erről szintén van egy oldal:
www.kidrock.atw.hu
Nagyon komálom még a Deep Purple-t,a Bryan Adams-t a Rammstein-t.Meg általában a jó rockot és a blues zenét.A www.bluesradio.uw.hu címen rengeteg rádiót hallgathattok.Nekem a kedvencem a KOQX Radio.Nyáron megszűnt de most újra üzemel.Úgyhogy örülök neki nagyon.
Na asszem ennyit a zenei ízlésemről.
Ja és még a Rage Against The Machine is bejön.
www.zztop.atw.hu
A Guns N' Roses is bejön nagyon valamint Kid Rock is.Erről szintén van egy oldal:
www.kidrock.atw.hu
Nagyon komálom még a Deep Purple-t,a Bryan Adams-t a Rammstein-t.Meg általában a jó rockot és a blues zenét.A www.bluesradio.uw.hu címen rengeteg rádiót hallgathattok.Nekem a kedvencem a KOQX Radio.Nyáron megszűnt de most újra üzemel.Úgyhogy örülök neki nagyon.
Na asszem ennyit a zenei ízlésemről.
Ja és még a Rage Against The Machine is bejön.
Szerk: Lg1 2008-02-22 12:55:54
beküldve: 2008-02-22 10:59:24
(#90) Na jó, csak azért, mert senkitsenem érdekel, amit írok, leírom az én kedvenceimet:
Also: Evanescence, Kispál és a Borz, Kovalsky meg a Vega, Enya, Aerosmith, néha AC/DC, Mika, Rúzsa Magdi, Szabó Eszter, Seether, Máté Péter, és természetesen a saját dünnyögésem... Persze vannak olyanok is, akiktől csak egy-egy számot szeretek, mint például: 30Y: Bogozd ki...
Ja, és azért Chika sensei miatt (újra) megkedvelt szívemcsücske pedig az István, a király...
Hm... És Ákost is szeretem...
Basszus... Izé... Jajj... Amy Winehouse-t kihagytam...
Also: Evanescence, Kispál és a Borz, Kovalsky meg a Vega, Enya, Aerosmith, néha AC/DC, Mika, Rúzsa Magdi, Szabó Eszter, Seether, Máté Péter, és természetesen a saját dünnyögésem... Persze vannak olyanok is, akiktől csak egy-egy számot szeretek, mint például: 30Y: Bogozd ki...
Ja, és azért Chika sensei miatt (újra) megkedvelt szívemcsücske pedig az István, a király...
Hm... És Ákost is szeretem...
Basszus... Izé... Jajj... Amy Winehouse-t kihagytam...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-02-22 11:17:09
beküldve: 2008-02-22 09:22:41
(#89) beküldve: 2008-02-22 00:34:12
(#88) Nos, örömmel láttam néhány kedvencemet a kedvenceitek között. RHCP, Linkin Park, Evanescence, Gyűrűk ura filmzene
Ezeken felül szinte minden zenei stílusban találok jót, ha csak egy-egy szám erejéig.
Amik viszont nemcsak egy szám erejéig jönnek be:
Gorillaz - Demon Days (az egész album és az elsőről néhány szám pl: 19-2000 ) A klippjeik fergetegesek.
Dave Matthews Band, A Mátrix Reloaded stáblistája alatt találkoztam a When the World Ends című számuk remixével. Szerelem volt első hallásra. Azóta mindent meghallgatok tőlük és imádom.
R.E.M.
A Depeche Mode elég sok száma bejön, I love Dave Gahan
És hamár itt tartunk, akkor Bonanza Banzai és Ákos a Karcolatokkal bezárólag. Utána már ...hm. szerintem
Egyébként filmzenék úgy általában. James Hornertől a Braveheart és a Titanic a csúcs. Hans Zimmertől a Gladiátor és a Black Hawk Down.
Az Elizabeth-ben hallottam egy gyönyörű zenét amiről kiderült hogy Elgartól a Nimrod című kis szösszenet. (Még sosem hallottam azelőtt róla.) De például Bach csello szvitjébe a Neon Genesis Evangelion Death and Rebirth filmben szerettem bele.
Oh és majdnem elfeledtem a Foo Fighters-t.
Hű ez jó sok lett. Bocsi
Ezeken felül szinte minden zenei stílusban találok jót, ha csak egy-egy szám erejéig.
Amik viszont nemcsak egy szám erejéig jönnek be:
Gorillaz - Demon Days (az egész album és az elsőről néhány szám pl: 19-2000 ) A klippjeik fergetegesek.
Dave Matthews Band, A Mátrix Reloaded stáblistája alatt találkoztam a When the World Ends című számuk remixével. Szerelem volt első hallásra. Azóta mindent meghallgatok tőlük és imádom.
R.E.M.
A Depeche Mode elég sok száma bejön, I love Dave Gahan
És hamár itt tartunk, akkor Bonanza Banzai és Ákos a Karcolatokkal bezárólag. Utána már ...hm. szerintem
Egyébként filmzenék úgy általában. James Hornertől a Braveheart és a Titanic a csúcs. Hans Zimmertől a Gladiátor és a Black Hawk Down.
Az Elizabeth-ben hallottam egy gyönyörű zenét amiről kiderült hogy Elgartól a Nimrod című kis szösszenet. (Még sosem hallottam azelőtt róla.) De például Bach csello szvitjébe a Neon Genesis Evangelion Death and Rebirth filmben szerettem bele.
Oh és majdnem elfeledtem a Foo Fighters-t.
Hű ez jó sok lett. Bocsi
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-02-22 00:42:04
Áh mindenki rocker. XD Ez a mai fiatalság. XD
Azért ne temesd a világot!
Csak neked:
Pete Rock
Lords of the Underground
Mos Def
Talib Kweli
Dead Prez
Keith Murray
Erick Semon
Das Efx
Kurtis Blow
MWA
Too $hort
KRS One
Brand Nubian
Afu-Ra
Csak, hogy pár old school nevet említsek!
Áh megnyugodtam, nincs minden veszve. Mostanság inkább az újabbakat hallgatom, nah meg jó sok undergroundot.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-02-21 22:45:57
Csak neked:
Pete Rock
Lords of the Underground
Mos Def
Talib Kweli
Dead Prez
Keith Murray
Erick Semon
Das Efx
Kurtis Blow
MWA
Too $hort
KRS One
Brand Nubian
Afu-Ra
Pete Rock,Lords of the Underground,Mos Def,Das Efx,KRS One,Afu-ra ezek mind klasszikusok,és jók nagyon (Bár inkább a régebbi albumaik,számaik).Én inkább az európaiakat,Ázsiaiakat hallgatom
(Itt nem csak rockerek vannak nyugi srácok )
王座
beküldve: 2008-02-21 19:11:38
(#85) Számomra egyértelműen underground
1:Mert ott még vannak igényes zenekarok akik nem adták el magukat.
2: Van sok tehetséges arc
3: Ott még nem a pénzröl szolnak a dolgok(mert vagy nincs nekik,vagy nem is a gazdagság a céljuk),meg nem a nőkröl,meg nem a kocsikrol.Szóval nem gengszterkednek jobbra balra.Ugyhogy már nálam az ilyen 2pac-ek,50-cent-ek meg e eminem-ek eláshatják magukat.Sorry ha valakit ezzel megbántotam,de ez szerintem nem zene.
1:Mert ott még vannak igényes zenekarok akik nem adták el magukat.
2: Van sok tehetséges arc
3: Ott még nem a pénzröl szolnak a dolgok(mert vagy nincs nekik,vagy nem is a gazdagság a céljuk),meg nem a nőkröl,meg nem a kocsikrol.Szóval nem gengszterkednek jobbra balra.Ugyhogy már nálam az ilyen 2pac-ek,50-cent-ek meg e eminem-ek eláshatják magukat.Sorry ha valakit ezzel megbántotam,de ez szerintem nem zene.
王座
beküldve: 2008-02-21 16:13:22
(#84) naon haladtATOK TNAP ÉJSZAKA MINT LÁTTAM.. SZOAL NEMESIS.. RAP-ET ÉN IS BIROM 2PAC PAPA JÖHET MÉG EMINEM ÉS 50CENT IS DE NEM MINDEN MENNYISÉGBEN-.. P-MOBIL HÁT .. ÉN NEM NAON BIROM.. OMEGA ILLÉS METRO ÉS ELSŐ EMELET JÖHET MINDEN MENNYISÉGBE.. ÉS EGY AMI NAON KEDVENC ÉS MÉG 7 ÉVES VOLTAM MIKOR HALLGATTAM (légyszi ne röhögjetek ki) az a kelly family... én őket naon bírom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
A magyar zenék közül pedig egyértelműen a P-Mobiltól a Zöld, a Bíbor és a Fekete uralkodik a toplistám élén...
Sajnos a mai magyar zeneipar mellett csak a régi nagyok között lehet turkálini, legalább is ami a mainstream-et illeti. Underground és alternatív vonalon azért még van remény.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-21 09:44:42
(#82) A magyar zenék közül pedig egyértelműen a P-Mobiltól a Zöld, a Bíbor és a Fekete uralkodik a toplistám élén...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Csak neked:
Pete Rock
Lords of the Underground
Mos Def
Talib Kweli
Dead Prez
Keith Murray
Erick Semon
Das Efx
Kurtis Blow
MWA
Too $hort
KRS One
Brand Nubian
Afu-Ra
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
*bólogat* De, már épp ideje lenne mondták mások is, majd hétvégén meglátogatlak. becsszó
Szerk: miyu 2008-02-20 22:42:40
beküldve: 2008-02-20 22:41:36
(#79) Én még régebben hallgatom ma már nem csak ha eszembe jut.A marketing nem az én asztalom,de a lényeg legalábbis amit én levágtam az volt,hogy az ilyen kiscsajok ezeket az úgymond "példaképeket" követik.
Jöhet a megkövezés!
Jöhet a megkövezés!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-02-20 22:35:19
(#78) én igazibul semejik pophercegnőcskét senem szeressem
(Miyu, te nem akarsz vmiko msnre is ellátogatni? )
(Miyu, te nem akarsz vmiko msnre is ellátogatni? )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...